α ρε Ένωση, μια ζωη μπουρδέλο στα διοικητικά… κρίμα για τον κόσμο μας, κρίμα
Μια ζωη ομως,η καταρα του αιωνα δλδ πια.
Καλά ρε, κανενα κανάλι δεν δείχνει το σημερινό ματσάκι? Κατάντια…
Καταντια,ποιος θα ενδιαφερθει να δειξει ΑΕΚ-Βασλουι?:lol: Ουτε καν το κονεξ τιβι…#-o
Αιντε ρε ομαδαρα κλειστε τους το σπιτι να πουμε,που μου βγαζει κ γλωσσα ο προεδρος της βασλουι,εμεις εχουμε προεδραρα με @@ ρε,θανοπουλος ξερεις τι εστι ρε?
Yπάρχει αμφιβολία πως ο Αγκουέρο θα πάει κάποια στιγμή σίγουρα σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα; Ο Αργεντινός αν δεν πάει αυτό το καλοκαίρι σε μια ομάδα επιπέδου Τσέλσι θα πάει το επόμενο ή το μεθεπόμενο. Γιατί να βιαστεί η Ατλέτικο να τον δώσει τώρα και αντίστοιχα ο ίδιος γιατί να κρεμάσει τόσο αργά την ομάδα του. Από την άλλη ο Κυργιάκος δεν θα είχε άλλη ευκαιρία στην ζωή του για τέτοια μεταγραφή. Τι να σκεφτεί; “Θα μείνω στην ΑΕΚ γιατί δεν προλαβαίνει να με αντικαταστήσει και δεν βαριέσαι; Όλο και καμιά Μάντσεστερ θα ενδιαφερθεί του χρόνου…”
Δεν διαφωνώ.
Απλώς ανέφερα την περίπτωση όπως είδες…
Στο novasports 2 τελικά το σημερινό…
Tελικα για ποσο πουληθηκε ο Κυριακος;;;
Γιατι καπου διαβασα οτι θα παει δανεικος φετος με τη Λιβερπουλ να πληρωνει 800.000 ? συν το συμβολαιο του παιχτη (1,2 εκ. ?) και του χρονου αν ειναι θα ξανακανει προταση.
Ισχυει αυτο ή τα 3 εκ. ? που ειχε πρωτοειπωθει;;;
??? γιατι δεν σε καταλαβαινω???
κατι πηρε κ εμενα το αυτι μου στο ραδιο, διαφορετικο απο τα κλασσικα 3 εκ που ακουγονται…
ετσι ειναι καλυτερα…
αν ισχυει αυτο που λεει το σπορτοσκυλο μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα παντως…
Ελα ρε φουστη μου ουτε το Χ ρε γμ,δεν πειραζει με 1-0 περναμε κ στο οακα αλλα αν δεν γινουν τουλαχιστον 2 μεταγραφες καλες την κατσαμε.
Ο μοντεκριστος αρχισε την αποχη απο το θρεντ πριν καλα καλα ξεκινησει το πρωταθλημα?
πάλι καλά που δεν ήρθε 1-0, το 2-1 δεν είναι τόσο ύπουλο. χώμα όμως ρε φούστη.
ρε παιδια,ασχετα με το οτι ειμαι ολυμπιακος,ειναι πολυ κριμα το πως εχουν καταντησει την αεκ τα τελευταια χρονια.διοικησεις του κωλου,παικτες αμπαλοι και αγνωστοι επιτυχια μηδεν.και φανταστειτε οτι πριν λιγα χρονια επαιρνε ισοπαλιες στο μπερναμπεου…
Τελικα ο Μαιστοροβιτς ειναι καλυτερος του Μελμπεργκ?
O Μαϊστόροβιτς είναι καλύτερος του Μπιέρσμιρ που είναι καλύτερος του Μέλμπεργκ…
:lol::lol::lol::lol::lol:
δε μπορω να γραφω με 1 χερι ρε !! απο σεπτ παλι
Σπασιμο??Περαστικα (για το χερι και την ομαδα σου)
θενκς κ για τα 2
κυριακη γηπεδο αλλα δε μας βλεπω
Πήρες στην 15 τελικά;