Αεκαρα

στην 22 σορρυ

H ζωή κύκλους κάνει και μετά από τη συνεργασία με Άρσεναλ και Πόρτο η ΑΕΚ στρέφεται και στη Λίβερπουλ για να φτιάξει αξιόμαχο σύνολο, της μιας χρονιάς, με δανεικούς…

να μη λες κριμα φιλε κουιν ρουλζ, διοτι ολα αυτα που λες ξεκινησαν απ’ το πρωταθλημα που στερηθηκε η ΑΕΚ περσυ το καλοκαιρι. ο υπαιτιος γνωριζουμε ποιος ειναι. τοτε υπηρχαν παιχτες και με προσωπικοτητα και γνωστοι, οι οποιοι(αν οχι ολοι, οι περισσοτεροι) θα συνεχιζαν μεχρι και σημερα την καριερα τους.

πηγα να ξερασω με το χθεσινο παιχνιδι πραγματικα. θα δω το ντερμπυ τη κυριακη και αν παιξουν το ιδιο την παραταω και για φετος.

πάλι τπτ παιχταράδες τύπου ρε και μέντεζ βλέπω να ρχονται :stuck_out_tongue:

Πω ρε φίλε, όταν λέμε για την κλαψα του ΑΕΚτζή, κάτι τέτοιο έχουμε στο μυαλό μας.

Το πρωτάθλημα που “στερήθηκε η ΑΕΚ” από τον “γνωστό” υπαίτιο…

επισης … ποσταρει γκεηβρος σε θρεντ της ΑΕΚ οτι ειναι στεναχωρημενος για την τωρινη κατασταση της ΑΕΚ.

ειναι η ιδια κλαψα που ειχε και ο αλεφαντος οταν του πηρε το πρωταθλημα ο δουρος…

To να λετε οτι θα ειχατε μεγαλη ομαδα αν δε σας εκλεβαν το πρωταθλημα (δικιο εχετε, βεβαια, σ’ αυτο) ειναι υποτιμητικο για σας τους ιδιους αλλα και για την ομαδα σας.

φχαριστουμε σιδερενιε ΑΡΗ για την παρεμβαση, ηταν πολυτιμη.

Τελικά δεν είμαι ο μόνος που χρησημοποιεί τον ιδιωματισμό αυτόν όπως κατηγορήθηκα από moderators παλαιότερα. Χαίρομαι.

Βασικά έχει καταλάβει κανείς ότι καλύτερα που δε παίζει ο Κυργιάκος την Κυριακή? Ο άνθρωπος παιχταράς, αλλά με το γάβρο έχει ψυχολογικό πρόβλημα όποτε αγωνίζεται (θυμίζω αυτός τους έδωσε το κύπελλο).

Για να εχεις τετοιο κομπλεξ με τον Ολυμπιακο,στο λυκειο πρεπει να σου ειχαν πηδηξει τις γκομενες πολλοι Ολυμπιακοι.Δεν μπορω να βρω αλλη δικαιολογια οσο κι αν ψαχνω

ναι και ο ζεραλδο και ο μαεστοροβιτς θα δωσουν τη λυση.

Ειναι και ο Καραμπελας,μην τον ξεχνας.

πφχαχαχασλπχλπασλδσφδκλξφλσδκψσαχαχσαδφασχρφρεααεςαααχα

δεν εχει αρχισει η σεζον κ εχω ξενερωσει τρελα

αφου λεφτα δεν εχουμε, ας αξιοποιησουμε τους πιτσιρικαδες μας ρε γμτ, να βγει κ κατι

εγω τον μαιστοροβιτς τον θεωρω πολυ καλο παιχτη.για τον αλβες φοβαμαι.το παλληκαρι εχει μεγαλη ευκαιρια να δειξει οτι μπορει να παιξει βασικος αλλα μαλλον οπως φανηκε με την βασλουι δεν το εχει…αν ειναι ετσι χαλια και με το γαβρο τοτε καλυτερα να βαλει κατα συνθηκη στοπερ.ας βαλει τον γκεντσογλου

@μοντεκριστο

γιατι και απο τους πιτσιρικαδες πολυ λιγοι ειναι οι ικανοι…

τσοχος

sad but true

Δεν ξέρω τι θα γίνει στην πορεία. Δεν ξέρω αν οι μεταγραφές που θα γίνουν στην ΑΕΚ τις επόμενες μέρες μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της προς το πολύ καλύτερο. Δεν ξέρω αν παίξουν αυτοί που έλειπαν χθες από τον ΠΑΟΚ πόσο καλύτερο θα τον κάνουν, αλλά ο χθεσινός ΠΑΟΚ και η χθεσινή ΑΕΚ είναι σαφώς χειρότερες ομάδες από αυτές που παρουσιάστηκαν πέρυσι.

Και πολύ φοβάμαι ότι με τέτοια ΑΕΚ και τέτοιον ΠΑΟΚ, το πρωτάθλημα που αρχίζει αύριο δεν μπορεί να είναι καλύτερο από το περσινό. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να φανταστώ πώς η χθεσινή ΑΕΚ ή ο χθεσινός ΠΑΟΚ θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ας δούμε όμως την κάθε ομάδα ξεχωριστά. Οι μεταγραφές της ΑΕΚ (αυτές που έχουν γίνει έως τώρα) δεν είναι τίποτα φοβερό. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Πανιώνιο, εξαιρώντας τον Μπλάνκο και τον Σκόκο δεν ξέρω πόσο καλύτερο είναι το ρόστερ που έχει τώρα η «Ενωση» από αυτό που είχε ο Πανιώνιος όταν είχε και τον Μάκο και τον Τζεμπούρ και τον Ενσαλίβα. Και εκείνος ο Πανιώνιος αν είχε τον Μπλάνκο και τον Σκόκο δεν βλέπω γιατί να έπαιρνε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

@original

ας παιξουν ολη τη χρονια να δουμε τι ψαρια πιανει πχ ο παυλης ή ο ρικκα. ποσο πιο κατω να πεσουμε? να παμε 4οι? αντε κ πηγαμε. τι εγινε? τουλαχιστον στο τελος της χρονιας θα ξερεις ποσο καλος ειναι τελικα ο γκεντζογλου κ οχι πόσο αχρηστος ειναι ο ζεραλδο

δηλαδη αμα ειχατε παρει εκεινο το πρωταθλημα θα 'χατε ξεκινησει καμια αυτοκρατορια ξερω γω;;; :-k

κι αφου ρε παιδακι μου ησασταν στο τσακ να τους πηδηξετε ολους, γιατι δεν το κανατε την αλλη χρονια;;;

υγ.: χαιρομαι να γινομαι πολυτιμος :slight_smile:

μηπως γιατι ειχαν φυγει οι καλυτεροι παιχτες/προσωπικοτητες της ομαδας??

Α, ναι …θυμαμαι την απογοητευση στα ματια του Νικου Λυμπεροπουλου (κλαψ)

Δηλαδη ολοι εφυγαν, επειδη ηταν πληγωμενοι απο το χαμενο πρωταθλημα;;;