Πες μου μια σημαντική ευρωπαϊκή επιτυχία της ΑΕΚ την τελευταία…
12 λεπτα σου πηρε αυτη η απαντηση/ερωτηση, χμ.
Είσαι άσος στην αριθμητική, μπράβο.
Από μπάλα λίγα πράγματα όμως…
κλαψε κι αλλο κλαψε…
boooooring
Πιο boring κι απ’ το να βλέπεις την φετινή ΑΕΚ να αναπτύσσεται?
Πρωτα κανεις αυτοκριτικη σαν ομαδα και μετα βλεπεις αν σου φταινε και οι αλλοι(βλεπε οσφπ,θειος,παο κλπ),στην ΑΕΚ εχουμε χασει εδω και καιρο το νοημα της μεγαλης ομαδας,πρωτα φταιμε εμεις που καθομαστε και δεχομαστε μια τετοια διοικηση να μας μειωνει και να μας περιοριζει τα ονειρα που εχουμε για αυτη την ομαδα.
Δλδ τι να πρωτοπει κανεις για αυτη την 5ετια,πολυ παραμυθι ετσι.:-s Και που ειμαστε τωρα,στο ιδιο σημειο,να προσπαθουμε να ξεχρεωσουμε τα δανεια που πηρε η διοικηση απλα για να “τρεχει” και να λειτουργει την ομαδα,να εχουμε απαξιωθει αγωνιστικα,παλι καλα πηραμε και ενα κυπελο το 2002 και το θυμομαστε ακομα.
Τι να πεις για αυτη την ΑΕΚ,δλδ ο μπαγεβιτς που λεγεται οτι ηταν κοντα στο να υποβαλει παραιτηση,αν εφευγε θα ειχε αδικο? Θα ηταν παλι προδοτης,δεν θα ηταν αεκτζης γιατι και καλα θα εφευγε στα δυσκολα κοκ?[-X
το ιδιο μάλλον
Εγω παλι βρισκω αυτους τους διαλογους πολυ συναρπαστικους !
Συνεχιστε. Παω να φερω Pop-KoRn !
Οχι KoRn
Αυτοί κι αν είναι boring…
Δεν μπορώ να καταλάβω ως τί παραθέτουμε απόψεις δημοσιογραφίσκων της πλάκας που τις περισσότερες φορές είναι άσχετοι από μπάλα. Ουσιαστικά ο τύπος αυτός δε λέει τίποτα. Μαλακίες τούμπανα. Συγκρίνει ΑΕΚ με Πανιώνιο λες και έχουν ίδιο ειδικό βάρος οι ομάδες. Λες και εαν ο Πανιώνιος είχε Γκαλέτι, Ντιόγκο και Μαρέσκα θα έπαιρνε πρωτάθλημα.
στο συγκεκριμενο ποστ δεν εκλαψα new fag.
και ChrisP δε σου βγαινει το ελιτ, συνεχισε να ποσταρεις για bm, εκει σε παραδεχομαι =)
Μα από ΒΜ είμαι άσχετος.:-s
η αεκ εχει παει στους 4 του κυπελλου ουεφα και του κυπελλου κυπελλουχων.ο ολυμπιακος το πιο σημαντικο του επιτευγμα ηταν τα 7 μπαλακια απο τη γιουβε…
original γινεσαι γραφικος
απλα απαντησα στην ερωτηση
Είχες γεννηθεί όταν πήγε?
δηλαδη αν δεν ειχα γεννηθει δε μετρανε σαν καλες πορειες στην ευρωπη?
κρισπ ελεος με το φλεημιν σου ειναι πιο βαρετο κ απο την αεκ
δεν πας να παρακαλεσεις τον μαρινακη μπας κ παρεις αριστερο χαφ ?
σορυ που επαιμβαινω αλλα δεν πατε και εσεις να παρακαλεσετε τη λιβερπουλ να σας δωσει τον καθε δεκαεφταχρονο ακυρο απο τα τσικο της,μπας και κανετε μεταγραφη?