Αεκαρα

εμεις ομως ειμαστε μικρη ομαδα…

κ εχουμε χρεη οχι “ανοιγματα”

η αεκ δεν εχει φραγκα.τι να πει και ο κοκκαλης που ενω πριν καποια χρονια ελεγε οτι “δεν παιρνουμε δανεικους” το καλοκαιρι εψαχνε για καθε λογης δανεικους

δεν ειστε μικρη ομαδα.φερεστε σαν μικρη ομαδα.
χρεη δε θα ειχατε αν ο ντεμης διαχειριζοταν καλυτερα τα οικονομικα οταν πηρε την ομαδα.θα ειχατε ξεχρεωσει.
οσο για τα ανοιγματα δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο.

original:δεν νομιζω να συγκρινεις τον γκονζαλες με τους δανεικους που θελετε να παρετε εσεις.για τον κοκαλη χεστηκα,παντα κανει κατι τετοιες κωλοτουμπες

ειμαστε μικρη ομαδα

μου το παν καποιοι που ξερουν απο λογιστικη, εγω ειμαι μπακαλης δεν ξερω

υπο ποια εννοια εννοεις το μικρη ομαδα?

sarcasm it is

α,οκ τοτε.
ον τοπικ:πως βλεπετε ως αεκτζηδες το αυριανο ματς?

φαβορι ειναι ο ολυμπιακος βασει των εως τωρα εμφανισεων αλλα…ειναι ντερμπι και η αεκ λογω ολων αυτων που εχουν γινει ειναι με την πλατη στον τοιχο.εγω πιστευω ειναι ανοιχτο σε καθε αποτελεσμα

λογικα θα φυγω στο ημιχρονο

με κυργιακο κατι καναμε

εγω νομιζω οτι το παιχνιδι για τον ολυμπιακο θα ειναι πιο δυσκολο απο οτι νομιζουμε εμεις οι γαυροι.αν και το ροστερ σας ειναι τραγικα κατωτερο απο αλλες χρονιες,θα προσπαθησετε πολυ για τη νικη και θα παιξετε δυνατα.ασε που φοβαμαι μην κατεβουνε πολυ χαλαροι οι δικοι μας και την πατησουμε.αυτα:)

Eγώ νομίζω ότι καθαρά αγωνιστικά στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ παιχνίδι η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι κυρίως λόγω επιλογών. Ο γαύρος δεν θα έχει Γκαλέτι στην διάθεσή του, δεν θα έχει αριστερό χαφ, δεν θα έχει Ραούλ Μπράβο. Τα κουκιά του Κετσπάγια είναι μετρημένα. Δεξιά θα παίξει ο λίγος Ζαϊρί, αριστερά θα γίνει καμιά αλχημεία με τον Λεονάρντο που επισης δεν αποτελεί φόβητρο, ο Μαρέσκα θα παίξει πίσω από τον Ντιόγκο και αν στραβώσει το ματς οι μόνοι επιθετικογενείς παίκτες του είναι οι Μήτρογλου και Σοϊλέδης (το έγραψα σωστά;). Επίσης τώρα που λείπει ο Αβράαμ, δίπλα από τον Μέλμπεργκ ποιός θα παίξει; Ο Κυργιάκος είναι απώλεια αλλά τουλάχιστον ένα καθαρόαιμο στόπερ για δίπλα από τον Μαϊστόροβιτς υπάρχει (Άλβες). Για δίπλα από τον Μέλμπεργκ ποιός προορίζεται; Μάλλον ο Ζεβλάκοφ… Που σημαίνει πως δεξί μπακ θα παίξει ο Πάντος… Με άλλα λόγια, με εξαίρεση τον Μέλμπεργκ, η αμυντική τετράδα του Ολυμπιακού είναι απίστευτα ευάλωτη με αντιπάλους παίκτες όπως οι Μπλάνκο, Σκόκο (κυρίως), Λεονάρντο και Τζιμπούρ. Εγώ για να πω την μαύρη αλήθεια μου, με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, βλέπω την ΑΕΚ φαβορί στο συγκεκριμένο ματς.

ισως εχεις δικιο.εγω πονταρω ομως πιο πολυ στο οτι ξερουνε να παιρνουνε τετοια παιχνιδια οι παικτες του ολυμπιακου και επισης στο οτι η αεκ εχει ασχημη ψυχολογια και υπαρχει μπολικη γκρινια απο τους οπαδους.

Η ΑΕΚ είναι περίεργη ομάδα σε τέτοια θέματα. Όταν υπάρχει γκρίνια συνήθως υπάρχει και συσπείρωση. Πέρυσι τέτοια εποχή μόλις είχε αποκλειστεί από την Ομόνοια, ο Παναθηναϊκός πήγαινε σαν το μεγάλο φαβορί στο ντέρμπι και όλοι μάντευαν γκρίνια από τους οπαδούς της ΑΕΚ στις κερκίδες. Τελικά το αποτέλεσμα ήταν μια απίστευτη συσπείρωση στις κερκίδες και την ΑΕΚ να παίζει με πάθος και να νικάει 2-1. Καμιά φορά η κακή ψυχολογία, όταν ακολουθεί ντέρμπι γυρνάει σε πάθος και συσπείρωση.

Φλέημιν λέει κι έκανε 5 ποστ μέσα σε ένα τέταρτο!!! :lol:

Manson ελπίζω να πέσεις μέσα στην πρόβλεψή σου όσο έπεφτες και σε αυτές του Euro! :stuck_out_tongue:

Αν επαιζαν μπαλα οι κερκιδες,η ΑΕΛ δεν θα ειχε μονο ενα πρωταθλημα και ο παοκ δεν θα ειχε κανενα

ααααααααααχ

??? '76 , '85 ???

edit: Α σορρυ, καταλαβα λαθος την προταση.

H ΑΕΚ γνωστοποίησε το Σάββατο με ανακοίνωσή της ότι απέσυρε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Ετβίν Ουόν καθώς έκρινε υπερβολικές τις οικονομικές απαιτήσεις της ΑΕ Λεμεσού. Θα λέγαμε ευτυχώς, καθώς επρόκειτο για μία μεταγραφή που θα μίκρυνε και άλλο την Ενωση.

Το σχετικό κείμενο:

“Με αφορμή δημοσιεύματα κυπριακών μέσων ενημέρωσης και δηλώσεις παραγόντων της ΑΕ Λεμεσού, η ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίζει πως έγινε μια διερευνητική επαφή για το ενδεχόμενο απόκτησης του ποδοσφαιριστή Έτβιν Ουόν και από τη στιγμή που οι απαιτήσεις της κυπριακής ομάδας κρίθηκαν υπερβολικές, η ΑΕΚ απέσυρε οριστικά το ενδιαφέρον της”.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ πρόσφερε στους Κύπριους 450.000 ευρώ, αλλά ο η ΑΕΛ αξίωσε 800.000. Τις επαφές για λογαριασμό της ΑΕΚ έκανε ο Κύπριος αντιπρόεδρός της Παντελής Αθηνής ενώ λέγεται ότι ενεπλάκη ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή και ένας ιδιοκτήτης ψαροταβέρνας που ασκεί και το επάγγελμα του μάνατζερ ονόματι Κώστας Χριστοδούλου.

απο contra.gr

αχοχοχαοχαοχοαχαχαοχα
χοαοχαοχαοχαοχοχα
οχαοχαοχαοχαοχοοχα
χαοχαοχαοχαοχαοχαοοχαχα
χαοχαοχαοχαοοχα
οχαοχαοχαοχοαοχαοχα

Ψαροταβερνα,νταξει ΚΑΙ?:stuck_out_tongue:

Η ΑΕΚ απεκτησε τον Νεμεθ απο την Λιβερπουλ.Επιθετικος ε…και γαμω :lol:

Το παιδί θαύμα από την Ουγγαρία, ο νέος Όουεν όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο Ιαν Ρας είναι έτοιμος να φορέσει τη κιτρινόμαυρη φανέλα!

Πρόκειται για τον κατά συρροή σκόρερ της δεύτερης ομάδας της Λίβερπουλ. Οι συστάσεις που τον ακολουθούν είναι φοβερές και το σημαντικότερο: Ο ίδιος θέλει να παίξει στην ομάδα που αγωνίστηκαν στο παρελθόν οι συμπατριώτες του Τόζερ και Εστερχάζι.

Ποποποπποποποποποποποποποπο :stuck_out_tongue: