Αεκαρα

Δεν τον βλέπω καλά τον Νέμεθ.

Από 1ος σκόρερ της 2ης ομάδας της Λίβερπουλ το πολύ πολύ να γίνει 1ος σκόρερ της 3ης ομάδας της Ελλάδας…

Eγω παλι εχω δυο αποριες…

α. Αφου η Λιβερπουλ εδωσε 3 εκ.? για Κυριακο, χρωσταει τιποτα και δινει δανεικο το Νεμεθ;;; :-s

β. Ti μανια εχει αυτη ομαδα να καλυπτει τις αναγκες της σχετικα με το ροστερ;; :stuck_out_tongue:

Ε υπηρχε και συμφωνια να παραχωρηθει ενας δανεικος,λογικα απο τη Β’ ομαδα,απ’οτι λενε.

Ρε μηπως φοβηθηκαν οι γαυροι που θα επαιζαν ντερμπυ χωρις Galletti και βγηκαν την Παρασκευη το βραδυ ‘‘βολτα’’ στα δαση της Αττικης??

[SIZE=“1”]Μην αρχισετε να κραζετε, πλακιτσα ειναι[/SIZE]

Ε νταξ, και σε μας έλειπε ο κορυφαιος παικτης του ρόστερ με βαση την σταθεροτητα. Η κολωνα του κέντρου. Το αγορι με την αλογησια επιμονη και φατσα. Ο Παντελάκης ο Καφες.

Ε ρε που φτασαμε :frowning:

[SIZE=“1”]κακογουστη ομως.[/SIZE]

Ειναι το πως βλεπει ο καθενας τα πραγματα… Την ιδια πλακα μου εκαναν φιλοι μου ολυμπιακοι και γελασα. Τωρα αν σε προσβαλα μην αγχωνεσαι το παιρνω πισω…

βασικα περιμενα να ακουσω οτι ο κακκαλης εβαλε τις φωτιες:-k

τεσπα, γιατι δεν αλλαζετε τον τιτλο απο AEKARA σε αεκακι…?
νομιζω ταιριζει πιο πολυ8)

Στο χερι σου ειναι :smiley:

ναι αλλα δεν αλαλζει ο τιτλος του θρεντ στην κεντρικη σελιδα ετσι:(

8O8O
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ???
:ban: (το λιγοτερο)
τραβα στις παραωρες να κλαφτεις και μην πιανεις την ΑΕΚΑΡΑ στο στομα σου!:stuck_out_tongue:

Καντε μεταγραφες της προκοπης ρε θαθαθαθανοπουλε.

ειναι μεσημερι ακομη:(

ωραια. επειδη ειναι μεσιμερι πηγαινε για υπνο και τα λεμε το βραδυ στις παραωρες… εχουμε καιρο να κλαψομουνιαστουμε…!:stuck_out_tongue:

Eγω προτεινω να επιστρεψει ο Ντεμης με νεο οραμα,να κανουμε νεο 5ετες με στοχο νεανικη ομαδα,και γηπεδο 50.000 στο φεγγαρι.

Χατζηχρήστος: Μίλησα με τον νέο μεγαλομέτοχο, έρχεται σε λίγες ημέρες! Μου ζήτησε στήριξη?

Μιλώντας στον «Arrena Radio» ο Δημήτρης Χατζηχρήστος ανέφερε: «Σε λίγες μέρες η ΑΕΚ θα έχει μεγαλομέτοχο που θα κατέχει το 51%. Αυτή την πληροφόρηση έχω και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι, βγήκα και το είπα δημόσια.

Δεν πρόκειται να πω όνομα. Ακόμα δεν το έχω πει ούτε στους φίλους μου. Θα κάνουμε λίγο υπομονή και θα μάθουμε όλοι, εφόσον γίνει»»

Πάντως ο Χατζηχρήστος ξεκαθάρισε ότι όσα αναφέρει δεν πρόκειται για απλές φήμες, αλλά για πραγματική είδηση αφού ο ίδιος έχει ήδη μιλήσει με τον υποψήφιο επενδυτή: «Εμένα η διαβεβαίωση που μου δόθηκε είναι ότι στήριξε με, επιστέψουμε, μέχρι να αποδειχθώ και εγώ μαλ?ς.

Προσοχή δεν είπα ότι θα είναι νέος επενδυτής, αλλά επενδυτής. Μακάρι να γίνει αλλά και πάλι αν δεν γίνει αυτό, δεν τρέχει και κάτι. Ακόμα μία φορά».

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=105035

Ε?:-s

ε αφού ζήτησε τη στήριξη του χατζηχρήστου, σωθήκαμε.

Πάλι καλά που δεν ζήτησε και την ευχή του.

Eσεις λοιπον που κραζετε για το CAS,λετε για πετσινα πρωταθληματα και πωε αδικηθηκε ο Απολλωνας γιατι δε λετε κατι που η ομαδα επεσε Δ Εθνικη λογω χρεων?Γιατι δεν μπηκε στο αρθρο 44?Μηπως γιατι ειναι Καλαμαρια και οχι ΑΕΚ?

Λαμογια χανουμακια…

Σαν τι να πουμε δλδ? Γιατι επεδιωξε να μπει στο 44 ? Εσεις για τα δικα σας τα χρεη και το πως αυτα διαγραφηκανε γιατι δεν λετε τιποτα? Αλλα τι να πειτε…