Αεκαρα

To προβλημα μας ειναι η αμυνα αυτη τη στιγμη,χθες ο ηρακλης δεν μας πιεσε τοσο,αν ειχαμε μια ομαδα που θα μας πιεζει τοτε η αμυνα θα εχανε τα αυγα και τα πασχαλια,ελπιζω σε διδυμο αρτσε αν ειναι καλος και γιαχιτς,γιατι με μαιστοροβιτς αλβες τα ζωα μου αργα.

Η ομαδα θα δοκιμαστει για 2 εβδομαδες με απανωτα παιχνιδια σε ευρωπη και ελλαδα,εκει θα φανει ποσο καλη ειναι η φετινη ΑΕΚ.

απορια:

τα εισιτήρια που έχω για το ματς με τον ολυμπιακό θα ισχύσουν κανονικά για το ματς της 23ης Σεπτ ?

Μανσον ?

ε λογικα δε θα ισχυουν?παρε ενα τηλ στο τμημα εισητηριων της ΑΕΚ για να σιγουρευτεις

Ρε τον καργιόλη τον Τζιμπούρ, πώς τα κατάφερε και πήρε 20ήμερη υποχρεωτική άδεια?
Εμάς στο στρατό μας βγάζανε την πίστη για 5 μερούλες. :frowning:

Αυτος αντιστοιχως στον στρατο θα ειχε παρει ενα Ι5 λογω ψυχασθενειας.

Επιστρεφουν,βασιλης δημητριαδης,μπορμποκης,τσιιιιαρτας. Αντε να μαζευεται σιγα σιγα η φουρνια των 90ties.:stuck_out_tongue:

Θέλει και τον Τιμούρ για να συμπληρωθεί:):!:

τωρα που εφυγε απο τον γαυρο θα ερθει να συμπληρωθει η 90s ομαδαρα!!

αεκάρες δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά φέτος είναι η πρώτη χρονιά μετά από χρόνια που δεν πάμε Ευρώπη για “χρησιμα συμπεράσματα”

να κ ένα καλό που έφυγε ο Ντέμης

αν κ βλέπω σήμερα “πολυχρήσιμα” συμπεράσματα !

0-3 σημερα με χατ-τρικ του γεωργεα ο οποιος θα μπει αλλαγη στο 70…:p:lol:

Οχι,ο σαχα θα κανει το ματς της ζωης του,θα κατεβασει ρολα,θα αποκρουσει 3 μπεναλτυ ανυπαρκτα,και στο 89 στην μοναδικη ευκαιρια της ΑΕΚ μακρινη γιομα απο τον ζεραλντο στον μπλανκο ο οποιος κανει περιπτερακι και στοπαρει την μπαλα με το αριστερο,κανει 10 τσαλιμακια με πλατη στον αντιπαλο και αφου φτασουμε στο 93 εξαπολυει ενα γυριστο ξερο σουτ το οποιο περναει κατω απο τα ποδια του τερματοφυλακα της εβερτον και η μπαλα υστερα απο μια λακουβα μπροστα στην εστια αλλαζει πορεια και καρφωνεται στο δεξι γαμα.#-o#-o:p

MVP του αγωνα ο γεωργεας.:lol: Ο θανοπουλος μετα το ματς δηλωνει περηφανος για την ΑΕΚ.

μαλλον το παρατραβηξες…:-k:lol:

Μάλλον.

Eπεσα εξω πολυ νωρις,α ρε σαχα ,ο μιχοπουλος δεν θα ετρωγε τετοιο γκολ…:stuck_out_tongue:

Εμπρος της ΑΕΚ παλικαρια…δεν παιρνει εμπρος,μειναμε…:stuck_out_tongue:

μεγάλη μπάλα σήμερα.

…και σημερα. Μιλαμε εχω ξεχασει την μπαλα που επαιζε η ΑΕΚ τη δεκαετια του 90,για τετοιο επιπεδο μπαλας λεμε.:p:!:

Kαι 4ο?

Πάμε μωρή ομάδα! Το γυρνάμε!

Το 3ο γκολ οκ δεν πιανοταν.
Στα αλλα 3 τι εγινε ? Ειδικα στα 2 πρωτα παιζανε βολλευ οι αλλοι ρε !
Εντωμεταξυ εναν ψηλο εχετε (Μαιστοροβιτς) και αυτος δεν επαιζε (γιατι ?)

Τιμωρημένος.

ρε, ειδατε στις εξεδρες πως πανηγυριζαν οι οπαδοι της αεκ?αλλον αγωα εβλεπαν?
και οι οπαδοι της εβερτον κοιτουσαν το ματς λες και εβλεπεαν κωσταντινου και ελενης:-s

παντως εκεινη την κλωτσια στα @@ του μαυρου θα την θυμαμαι για καιρο#-o