τον ίδιο αγωα
Τι θα γίνει ρε γμτ με τις κόκκινες σε κάθε ματς ? Πούσαι ρε Μπάγεβιτς να χώσεις κανά πρόστιμο ? Ο Τζιμπούρ καλά τα δίνει, αλλά την Κυριακή ο Σκόκο και σήμερα ο Αραούχο, εντελώς ερασιτεχνικά, αφήνουν την ομάδα με 10 παίχτες, λες και αν κλαφτούν ο διαιτητής θα τους τη χαρίσει και κανείς δεν τρώει πρόστιμο.
Στα του παιχνιδιού, όσο έπαιξε μπάλα η Έβερτον (δλδ το πρώτο ημίχρονο) δεν πιανόντουσαν. Και μιλάμε για μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Premier League. Αυτό που λείπει από τις ελληνικές ομάδες γενικά είναι η αντοχή, η δύναμη και το τρέξιμο. Σχεδόν πάντα οι δικοί μας έφταναν δεύτεροι στην μπάλα, ενώ στα 1-1 έχαναν τον αντίπαλο. Μη μιλήσω για άμυνα που στα στημένα ήταν για τα πανηγύρια. Παραδόξως ο Άρ(τ)σε φάνηκε αρκετά καλός στα 1-1. Είναι και μικρός, έχει μέλλον αλλά και παρόν.
Αυτός ο Μαντούκα δεν μου γεμίζει πλέον καθόλου το μάτι και ο Γιαχάγια φαίνεται πολύ καλύτερος και πιο δυνατός από τον Ενσαλίβα.
Ιδέα μου είναι ή τα 2-3 σουτ που κάναμε βγήκαν ωραία λόγω της νέας μπάλας ?
edit: ήθελα να δω τον Fellaini (αυτόν με την αφάνα) να κάνει μια κεφαλιά , γιατί τόχα απορία πώς θα την έκανε.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορα επιπεδου αγγλιας-ελλαδας…
φανηκε μεσα στο γηπεδο χαλαρα. παμε και χωρις μαιστοροβιτς… γαμησε τα!
απο την μεση και μπροστα οι μονοι αξιολογοι ηταν καφες-μακος. πιο μπροστα το χαος!
Μόγες: «Δεν έχω ξαναδεί παίκτες να πέφτουν τόσο εύκολα»
Παράπονα για συχνές πτώσεις των παικτών της ΑΕΚ έκανε ο προπονητής της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγες. «Δεν έχω ξαναδεί ομάδα με ποδοσφαιριστές να πέφτουν τόσο συχνά στο γήπεδο. Πρέπει να κάνει κάτι η UEFA γι?αυτό», είπε ο Σκωτσέζος προπονητής, ενώ διαμαρτυρήθηκε για την αποβολή του Λουίς Σαχά θεωρώντας πως δεν υπήρξε χτύπημα στον Χουανφράν. «Ο επιπρόσθετος βοηθός δεν είδε καλά τη φάση του Σαχά. Πιστεύω πως δεν έγινε κάτι μεμπτό και δεν έπρεπε να αποβληθεί».
Όσο για τον αγώνα, είπε: «Τα γρήγορα γκολ που βάλαμε, ήταν αυτά που έκαναν την διαφορά. Η ΑΕΚ απλά είχε κάποια μακρινά σουτ. Οι ομάδες στην Αγγλία είναι δυνατές και εμείς είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Είμαστε όμως καλή ομάδα».
Δεν του είχαν πει για κάποιον Πέτρο Στάθη του ανθρώπου. :lol:
Ο Μοντε παλι κρυφτηκε?
Αυτο το παιδι πολυ προβλεψιμο τελικα…
Ρε συ πως και δεν ξερει τον γιαννακοπουλο,ειναι δυναμον?
Ε καλα. Το ειπα στην κληρωση. 5 Φθινοπωρα περασα στο γαμημενο το νησι και μια φορα δεν καθισε να παιξουμε με αγγλικη ομαδα. Οποτε με το που πεσαμε φετος δεν χαρηκα καθολου. Οι αγγλικες ομαδες ειναι οι πιο δυσκολοι αντιπαλοι για τις ελληνικες ομαδες γιατι τρεχουν σαν πουστηδες και μαρκαρουν σαν σκυλια (τρομερες παρομοιωσεις ). Στρωμενη ΑΕΚ κατι θα εκανε, ετσι οπως ηταν ομως σημερα…
Προστιμα για τις τσαμπα κοκκινες.
Ο Γιαχαγια κανει ηδη τον Ενσαλιβα να φαινεται παιχτης Β’ Εθνικης. Τοσο ασχημος ειναι ο ενας και τοσο ελπιδοφορος ο αλλος.
Και 'γω ηθελα παρα πολυ να κανει μια κεφαλια ο αφανας για να δω αν θα κολλησει η μπαλα στο κεφαλι του! :p:lol:
Καλα τα λες.
Χαχαχαχαχα!
Βάζεις και τον Νινιάδη μέσα!
Λογικό πάντως, δεν σας έχει κάνει και λίγαι…
:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
ρε συ έχουμε κ δουλειές ! είχα βγει χθες, γύρισα αργά κ βαριόμουν !
δεν το είδα το ματς - ήξερα ότι θα είναι πολλά με λίγα, γιατί αυτή η ομάδα δεν έχει (ακόμα?) ειδικό βάρος. και δεν έχει δέσει
το πόσο καλή είναι μένει να το δούμε. θέλει αποτελέσματα για να πάρει χρόνο ο μπάγεβιτς να τους δέσει. δεν περίμενα μετά από τόσες κακές χρονιές στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, να πάρουμε επική διπλούρα, μην τρελαθούμε
απλά οκ πολλά τα γκολ βρε παιδί μου.
το θέμα με τις κάρτες πρέπει να διορθωθεί κάπως. μυρίζομαι ανυπακοή στα αποδυτήρια και αν αυτό συμβαίνει, με το που χαλάσει ένα ματς στην Ελλάδα θα γίνει της κακομοίρας
παιδιά το νέο ουέφα έχει ματς μέσα-έξω ? αν ναι στην Ελλάδα θα τους ρίξουμε 6 γκολ !
@τολκι : ψάξε το θρεντ του γαύρου κ το ελληνικό πρωτάθλημα κ δες πόσα ποστ έγιναν για το Χ σας. όχι τπτ άλλο, αλλά εδώ που κρύβομαι είναι κ πολλοί γαύροι κ δεν μπορώ να κοιμηθώ άνετα, είναι στενάχωρα :lol::lol:
ΕΔΙΤ: περί μαντούκα - μέτριος. κάνει κανα ψιλομπαμ καμία στιγμή για να μην τον βρίζει η εξέδρα, αλλά καλή μπάλα σταθερά για καιρό δεν θυμάμαι από πότε έχει να παίξει. στο μανατζερ θα τελειωνε την χρονιά με 6,5 - δεν είναι όμως για να παίζει βασικός. όπως κ ο Ταμ που έχει πέσει σχεδόν ανεξήγητα, μάλλον θα φταίει το blog του, όπως γράφει κ ο Πανούτσος
Nαι οι αγωνες πλεον ειναι διπλοι.
Απορρω παντως πως μετα απο ηττες κ ισοπαλιες το Ολυμπιακου κανεις ποστ σε dt και μετα απο καζο της ΑΕΚ χανεσαι μπαγασακο
Επισης θελω να διαβασεις και το σχολιο του προπονητη της Εβερτον και να το σχολιασεις
δώσε λινκ
είναι γιατί - σύμφωνα με επική δήλωση κρασβόδυ - είμαι κατά βάθος γαύρος, γι αυτό
εδιτ: το είδα
κοίτα είναι εύκολο.από τη μια τιμούμε μεθόδους Πέτρου Στάθη, αγαπάμε Πέτρο Στάθη, στηρίζουμε Πέτρο Στάθη
από την άλλη ισχύει και το εξής : η ΑΕΚ είναι μικρή ομάδα (εσείς που ξέρετε από μπάλα μου το λέτε, εγώ δε ξέρω) κ έτσι θέλει να πουλήσει στην Αγγλία. πως θα το κάνει ? με την εξής συνταγή :
ποιον παίκτη τελευταία ήθελε να αγοράσει ΟΟΟΟΟΟΛΗ η Αγγλία, και κυρίως η Τσέλσυ με 20 εκ ευρώ
τον Διόγο - όχι τον Μάκη Διόγο, το μπακάπ του γκούνις χωρίς σβέρκο
πως τα κατάφερε ?
βούταγε σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα κ τον αποθέωναν οι εφημερίδες, οι ίδιες που πολεμούν τον γαύρο
έτσι τους είπαμε κ εμείς “βουτάτε παλικάρια να πιάσετε σφουγγάρια” μπας κ πουλήσουμε κανένα κ φτιάξουμε κανένα γήπεδο
μινιατούρα
αυτό
απάντησα
τώρα με τα κρύα ο ντιόγο θα είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου
Η τακτική του Ντέμη στην Ευρώπη σας έκανε μικρή ομάδα. Το να φας πολλά γκολ σε ένα ευρωπαϊκό ματς (και να είσαι ελληνική ομάδα) συμβαίνει. Το να τρως όμως πολλά γκολ πολλές φορές, ΚΑΘΕ χρονια που παίζεις στην Ευρώπη και να μη τρέχει κάστανο, τότε οι παίκτες σου οι ίδιοι αρχίζουν να σε θεωρούν μικρή ομάδα…
Η διαφορά με Ολυμπιακό είναι πως όταν έχασε σε φιλικό με Εργοτέλη διώχθηκε αήττητος προπονητής που έφτιξε ομάδα που δε τρώει γκολ. Όλοι οι νέοι ξένοι του Ολυμπιακού και οι πιτσιρικάδες, έμαθαν πως ο Ολυμπιακός ΔΕΝ πρέπει να χάνει. Οι ξένοι της ΑΕΚ και οι μη πάλιουρες παίκτες της, πιστεύουν πως δεν έγινε και τίποτα αν χάσουν κάμποσα σημαντικά ματς με 4άρες και 5άρες…
δυστυχώς έχεις μεγάλο δίκιο
υπήρχαν εποχές που η ομάδα ήταν κάκιστη κ στην Ελλάδα έτρωγε σφαλιάρες, αλλά στην Ευρώπη έπαιζε τουλάχιστον για την αξιοπρέπειά της - κ αυτό άρεσε στον κόσμο
η νοοτροπία είναι κακή, αλλά κακά τα ψέματα, η ΑΕΚ χρειάζεται πρωτάθλημα. κ σε αυτό τον βωμό εικάζω πως η ευρωπαϊκή της σοβαρότητα θα συνεχίζει να θυσιάζεται
Η ΑΕΚ χρειαζεται πρωταθλημα αλλα υπαρχουν καποιοι οπαδοι που θελουν να το παιζουν εξυπνοι και λενε το νεο κλισε “Εγω δεν εγινα ΑΕΚ για τα πρωταθληματα”, και η νοοτροπια Ντεμη που μας εμεινε καταλοιπο.
Ολοι μας κοροιδευανε χτες γιατι ενω φαγαμε τεσσαρα οι οπαδοι της ΑΕΚ φωναζαν και χοροπηδουσαν σαν τρελοι,ειπαμε η νοοτροπια ντεμη,πως και δεν δωσανε συγχαρητηρια για την προσπαθεια στους παικτες…
Από τη μια βρίζουν παίχτες, προπονητές και διοίκηση εν χορώ δεν μας αρέσει, από την άλλη τρώμε 4 εκτός, οι οπαδοί φχαριστιούνται το ματς (της Έβερτον), πάλι δε μας αρέσει.
Άποψη μου είναι πως οι οπαδοί αν και έχουν δίκιο να γιουχάρουν και τα σχετικά, ωστόσο δεν βοηθούν με κάποιον τρόπο έτσι την ομάδα. Εμένα μου άρεσε που βλέποντας ότι το γήπεδο έγερνε, γύρισαν τις πλάτες και συνέχισαν τα τραγούδια.
Μακάρι να το έκαναν και στην Ελλάδα. Η νοοτροπία του Ντέμη σε αυτό το θέμα δεν είναι κατ’ανάγκη κακή.
Ε οσο να’ναι ειμαστε τρεντυ ομαδα.Οσα ποστ εχει το θρεντ μας αλλα τοσα εχετε σχεδον εσεις και οι βαζελοι.
Οτι καναμε τοσα ποστ ειναι λογικο.Δεν το δεχομαστε.Δεν ειμαστε ΑΕΚ εμεις να λεμε θα μας δωσει εμπειριες…
ελα ρε μοντεκριστο… κοτζαμαν μοδερατορας εισαι και τους αφηνεις να μας δουλευουν ετσι???
δεν το αντεχω να μας κοροιδευουν οι γαυροι που παλαιοτερα ηταν ο καρναβαλος του CL.
σαν τον σπανουλη θα επρεπε να μοιραζεις τους ποντους…:p:p