Αεκαρα

Μεγάλη μπουκιά φάε…

μετά απ την εφτάρα από τη γιουβέντους τότε έπρεπε να διωχθούν καμμμια 20αρια άτομα. επίσης, η βέρντερ κάθε φορα που τρώει τριαροτεσσαροπεντάρες (δλδ κάθε μήνα), πρέπει να σουτάρει τον προπονητή της. αυτό φταίει που δεν έχει γίνει μεγάλη ομάδα μάλλον, μμμ.

έλεος, εκλογικεύετε και δικαιολογείτε τις αποφάσεις κόκκαλη, πόσο πιο ΦΕΗΛ.

απορίες

Α. δεν είναι κατάντια που κλαίμε για την απώλεια του… Ζεράλδο ?

Β. όλοι αυτοί οι αμυντικοί που πήραμε είναι όλοι ΤΟΣΟ κοντοί ?

Γ. Ο θεός να βάλει το χέρι του στα Γιάννενα γιατί με δύο σερί άσχημα αποτελέσματα ούτε θ’ελω να ξέρω τι θα γίνει με γαύρο

Για μένα θα είναι έκπληξη να κερδίσει η ΑΕΚ στα Γιάννενα. Χ πρώτα και μετά 1 βλέπω

Πάντως μάλλον το Χ δεν θα θεωρείται άσχημο αποτέλεσμα και από την ίδια την ΑΕΚ

από που προκύπτει αυτό ? :?

Δε νομίζω να τα βάψουν μαύρα στην ΑΕΚ με Χ στα Γιάννενα που έχουν πολύ καλή ομάδα και δύσκολα θα περάσουν από εκεί όλοι οι μεγάλοι. Δικιά μου αίσθηση είναι δεν προκύπτει από πουθενά.

Δε τα θυμάσαι σωστά. Ελευθερόπουλος έφυγε την ίδια νύχτα από τον Ολυμπιακό και μαζί είχε φύγει και ο Προτάσοφ και τερματίστηκε η καριέρα σε πολλους παίκτες. Μόνο ξύλο δεν έπεσε στο αεροδρόμιο με οπαδούς (που δεν πανηγύριζαν και έλεγαν “μπράβο στα παιδιά γιατί προσπάθησαν”) και αν θυμάμαι είχε πέσει και γερό πρόστιμο σε όλους τους παίκτες.

Καλή η Βέρντερ και ιστορική ομάδα, αλλά υπάρχει λόγος που η μεγάλη ομάδα της Γερμανίας είναι η Μπάγερν…

Ο Προτάσοφ έφυγε αρκετά αργότερα.

αυτό που πε ο κρισπ για αρχή.

κατα δεύτερον, αυτοί οι χίλιοι της αεκ ό,τι αποτέλεσμα και να φέρνει η ομάδα πανηγυρίζουν βασικά. ίσως φταίει το ότι οι μισοί απ αυτούς δε νιώθουν και πολύ (για ευνόητους λόγους :p). και γαμώτο, πού σκατά είδες αεκτζήδες να λένε ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ? :-s

από το να είμαστε αλά ΣΥΡΙΖΑ με 100 συνιστώσες κ η μια να βρίζει κ από ένα παίκτη, προτιμώ το καλό κλίμα, έστω κ με 4 από Έβερτον

κ μην μιλάτε για γκρινιες οπαδών σε τοπικ για την ΑΕΚ - έχουμε κάνει την διχόνοια λειτούργημα εμείς, ε

100 οπαδοί, 150 γνώμες

ελα ντε?ειναι και δικη μου απορια αυτο…

Τρόπος του λέγειν είναι παιδιά το “μπράβο στα παιδιά που προσπάθησαν”. Το θεώρησα αυτονόητο πως θα το πιάσετε για αυτό και δεν κάθησα να γράψω το κατεβατό πως στην ΑΕΚ, σε αντίθεση με τους μεγάλους της Ελλάδος, έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια τόσες πολλές σφαλιάρες στο ΟΥΕΦΑ και οι γκρίνιες είναι δυσανάλογα λίγες σε αντίθεση με το τι θα γινόταν με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Δε σας αρέσει ή το θεωρείτε υγιές; No prob. Δικό σας είναι το πρόβλημα, λύστε το. Εγώ ξέρω πως ο Νέμεθ όταν γυρίσει στην Αγγλία θα θυμάται πως κάποτε έπαιζε σε μια ομάδα που έτρωγε άνετα 4άρες από τη δέκατητόση της Premier League…

Πρέπει να γυρίσουμε πολλά παιχνίδια πίσω για να βρούμε την τελευταία φορά που ο Ίσμαελ Μπλάνκο βρισκόταν στην αποστολή της ΑΕΚ και δεν ξεκίνησε βασικός. Σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αργεντινός επιθετικός θα καθίσει στον πάγκο και τη θέση του θα πάρει ο Μιχάλης Παυλής!

8O 8O 8O

για δωσε λινκ?οτι ειναι ντεφορμε ο μπλανκο ειναι αλλα δε περιμενα να τον αφησει εκτος.

σπορτφμ

Πού είναι το περίεργο?

στο οτι ο παυλης εχει δειξει λιγα πραγματα.

θεωρώ πως ακόμα κ ο κακός Μπλάνκο είναι καλύτερος από τους υπόλοιπους

επίσης βλέπω στην ενδεκάδα Αρσε κ Χέρσι - πολλά πειράματα σε ένα δύσκολο ματς κ σε μια βδομάδα που η ΑΕΚ παίζει όλη τη σεζόν

Ναι, αλλά έχετε προπονητή που άφηνε στον πάγκο τον Ζιοβάνι για να παίζει ο Μίλος Μάριτς.
Και ο Οκκάς.

ο Μπλανκο είναι μεν ντεφορμέ, αλλά ακόμα κ έτσι αυτός σκόραρε κ φύγαμε από το Περιστέρι

ελπίζω ο Ντούσαν να ξέρει τι κάνει. Τι βλέπεις για Τούμπα ? πάτε με πολλές ελλείψεις