Αεκαρα

Διπλο πριμ λεει στους παικτες,καλα ας κερδισουν πρωτα οσφπ,παο,μπενφικα και μετα οτι θελουν…:roll:

αυτο ακριβως!!!

αν κρινω απο χθες το βραδυ, αποψε στο ΟΑΚΑ θα κανει κρυο…

παμε μωρη αρρρρρρωστεια !

άσχετο, αλλά το βρήκα σε συνέντευξη Πανούτσου

• Ποια θεωρειτε την πιο θεαματικη ομαδα που περασε από το ελληνικο ποδοσφαιρο;

ΑΠ: Σιγουρα η ΑΕΚ της διετιας 1994 ? 1996. Τα δυο τελευταια χρονια του Μπαγεβιτς πριν παει στον Ολυμπιακο.

• Ποιο κατά τη γνωμη σας είναι το μεγαλυτερο ταλεντο ( Ελληνας παικτης) που χαθηκε στο δρομο;

ΑΠ: Μπορω να σκεφτω αρκετους. Εχω δει παικτες και παικτες αλλα προχειρα μου ερχονται κατά νου ο Γιουκουδης του Αρη και ο Τουρσουνιδης του ΠΑΟΚ. Και από τους παλιους, ο Σεβαστοπουλος της ΑΕΚ. Εχω παντως μια αδυναμια. Μπορει να ειμαι Ολυμπιακος αλλα εχω δει περισσοτερα ματς της ΑΕΚ. Μου αρεσει να βλεπω ΑΕΚ.

σήμερα υποστηρίζουμε ΑΕΚ. κερδίζει η ΑΕΚ, την κερδάμε εμείς την Κυριακή και είμαστε +5 και από τους δύο.
αν πω ότι την κερδάμε και με γκολ του Κατσυοράνη είμαι ρεαλιστής ή σαδιστής;:stuck_out_tongue:

ε και? αφου το Μάιο θα είστε στο -5… :stuck_out_tongue:

Εδω θα εγραφα +1 αλλα:

-5

οχτρός [-X :frowning: :lightsabre:

απεταξάμην ρε! :lol:

μωρέ ας πάμε εμείς στο +5 και μέχρι το Μάιο έχουμε καιρό.
πφφ, τίγκα στους γαύρους θα είμαι σήμερα.

είσαι μαζόχας…παραδέξου το

Βαζελος που υποστηριζει Αεκ και θα παει να δει τον αγωνα με γαυρους. [-X[-X[-X
Εδω να μου πεις ο μοντε ειναι κρυφογαυρος…

ρε εδω εσυ εισαι κρυφομπαοκ…

Iσχυει…

Το μονο που δεν γουσταρω σημερα ειναι οτι αν νικησουμε να μην αρχιζουμε να πανηγυριζουμε λες και πηραμε το ουεφα,γιατι μην ξεχναμε οτι σε 10 ματς ο οσφπ εχει 6 νικες και 3 ισοπαλιες,μονη καλη αναμνηση η προσφατη 4αρα για την ΑΕΚ.

ρε κάτσε να νικήσουμε κ βλέπουμε πως θα διαχειριστούμε την νίκη… ανησυχίες που έχεις !

Κίμι, με όλο το σεβασμό, αλλά πραγματικά χαίρομαι που δεν είσαι γαύρος! Πρέπει να είσαι ο περισσότερο Αντι-ΑΕΚτζής εδώ μέσα! :lol::lol:

Με την ΑΕΚ, πάντα να γκρινιάζεις σε θυμάμαι!:lol:

έτσι είναι

10 ΑΕΚτζήδες, 15 γκρίνιες

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ειχα σπαστει περσι που ειχαμε νικησει 4-0 και βγαινανε ολοι οι ΑΕΚτζηδες κ πανηγυριζανε σαν τρελοι οταν αυτη η νικη ηταν η μοναδικη στα τελευταια 10 παιχνιδια απεναντι στον οσφπ.:stuck_out_tongue:

Δλδ κακο ειναι που προσπαθουμε να προλαβουμε καποια γεγονοτα?:-k ΑΝ νικησουμε ειπα…:roll:

Εσύ όμως δεν είχες υποστηρίξει πως δεν είναι σωστό να θέλουν οι ΠΑΟΚτζήδες να χάσει ο ΠΑΟΚ, μπας και φύγει ο Σάντος; Δε διαφέρει πολύ από το να σπάζεσαι που κέρδισε η ομάδα σου 4-0 και πήγαινε να πάρει το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια. Προσωπικά δε με πειράζει, γιατί πολλές φορές αυτά που θέλω να πω εγώ για να καβλαντίσω με τους ΑΕΚτζήδες, τα έχεις γράψει εσύ στα σοβαρά! :stuck_out_tongue:

Ε αυτο ηταν ενα γενικο σχολιο που πρεπει να ισχυει για ολες τις ομαδες,δεν μπορει να θελω να χασω για να διωξω τον σαντος ξερω ξω η τον τεν κατε.

Αλλο σκεπτικο εχω τι να κανομεν…:stuck_out_tongue: Τι λες που δεν διαφερει,διαφερει…:roll: Δεν θα βρεις πουθενα αεκτζη που να συμφωνει μαζι μου.:lol::stuck_out_tongue: