ειναι παρταλια μονο και μονο επειδη δεν μπορεσαν να κερδισουν σημερα.μες την φλυαρια και το πουλημα της μπαλας και καθολου παθος.δεν με ενδιαφερει αν ηταν πεναλτυ η φαση,δεν με ενδιαφερει να εχουμε καλο ρυθμο,παρτε τα κωλοαποτελεσματα η αλλιως σηκωθειτε και φυγετε,εχετε κατα;ντησει την αεκ κατσικοχωρι παρταλια
Απορία: Από μία ομάδα που φτιάχτηκε το τελευταίο μήνα, τι διαφορετικό περιμένατε; Εμένα προσωπικά μου άρεσε η ΑΕΚ και πιστεύω πως αν τη στηρίξετε θα δείτε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που θα φέρνει και αποτελέσματα. Η ομάδα ήδη σήμερα έκανε μερικά κλασικά Μπαγεβιτσικά τριγωνάκια που δημιουργούσαν κινδύνους από τα άκρα. Μη χύσετε τη καρδάρα με το γάλα και μη φορτώσετε σε αυτή την ομάδα τα λάθη των προηγούμενων ομάδων σας…
εμενα παλι κατι μου λεει οτι αυτη η ομαδα σε 1 μηνα απο τωρα θα ειναι εκτος στοχων παλι.δεν εχει αλλο χρονο αρκετο δωσαμε,οσο για τον βατραχο δεν θελω να μιλησω γιατι τηα φαω ban
sorry για το διπλο post,αλλα οποιος προπονητης μπορει να βγαλει ελαχιστους αυτοματισμους ειναι προπονηταρα;;;στο παιχνιδι τι κανει;;
οι προπονητές στην Ελλάδα που έβγαλαν αυτοματισμούς οι ομάδες τους δεν είναι πάνω από 10. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε στην Ελλάδα πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ ή βόλεϋ για να είναι όλα θέμα αλλαγών.
Υπάρχουν προπονητές στυλ Δώνη, Σάντος, Λεμονή, κλπ που είναι καλοί στις αλλαγές γιατί παίρνουν παίκτες με δεδομένα χαρακτηριστικά και τους λένε “μπες μέσα και κάνε αυτό που ξέρεις” και προπονητές που δουλεύουν τις ομάδες τους στις προπονήσεις και θέλουν στο γήπεδο να βλέπουν αυτό που δουλεύτηκε στις προπονήσεις να βγαίνει στο γήπεδο, επομένως οι αλλαγές μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.
Το πρώτο στυλ προπονητή θέλει τεράστιο μπάτζετ, το δεύτερο θέλει χρόνο. Αποφάσισε τι από τα 2 διαθέτεις και θες να προσφέρεις στην ομάδα σου και δώστο. Λεφτά ή χρόνο; Η ΑΕΚ με Μπάγεβιτς έπαιξε μπαλάρα και στην πρώτη επιστροφή του κι αν τον αφήσετε θα δείτε όμορφη μπάλα και φέτος. Ο Μπάγεβιτς χτίζει ομάδες, δε διαχειρίζεται υλικό και για αυτό είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην Ελλάδα.
γιατι πιστευεις οτι στηνει καλα την ομαδα;;;και οταν μιλαμε για αυτοματισμους επισημαινω οτι εχει ελαχιστους
chris24, δε σε συγχωρούμε για το διπλό ποστ γιατί μας έχεις ζαλίσει τα καρύδια. βαδίζεις γενναία στον δρόμο του ραϊκόνεν.
τον αγώνα ευτυχώς δεν τον είδα, μόνο το πρώτο γκολ είδα. ε συγγνώμη, ο μπάγιεβιτς φταίει που η άμυνα είναι χειρότερη και από ομάδας που κατεβαίνει σε τοπικό μαλτέζικο πρωτάθλημα? από τη μέση και μπρος κάτι πάει κι έρχεται από παίκτες, η κατάσταση στα μετόπισθεν πρέπει να φτιαχτεί όμως πάσει θυσία. 2-3 κριάρια πρέπει να φύγουνε κι ας βάλουνε αμούστακα παιδιά να παίξουν στη θέση τους, δε με νοιάζει. πού είσαι ρε ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ??? για τον σάχα ας μη μιλήσω σήμερα.
ένας αγνός φίλαθλος της (μελλοντικής) ΑΡΜΑΔΑΣ του ΠΡΙΓΚΗΠΑ.
Eμενα με πειραξε πιο πολυ οτι εχασα απο εναν ολυμπιακο που ειναι στα χειροτερα του,ενας παικτης μονος του μας εκανε ρομπα,σε δεκα παιχνιδια εχουμε ως γηπεδουχοι 1 νικη,3 ισοπαλιες,και 7 ηττες με την σημερινη,και μετα θες πρωταθλημα,θες το ενα θες το αλλο.
Ενας ολυμπιακος που πηρε το ματς με σχετικη ανεση θα ελεγα,με σβηστες μηχανες.
Ασταδιαλα,double post.
καταρχην δεν χερω ποιος ειναι ο raikonnen και δεν με ενδιαφερει,απο την αλλη εφοσον δεν ειδες το παιχνιδι δεν μπορεις να εχεις γνωμη και ναι φταει ο μπαγιεβιτς γιατι ειναι οι δικοι του παικτες αυτοι που παιζουν,για το αν με συγχωρεις η οχι επισης δεν με ενδιαφερει:)
:dunno: :lol3:
στηρίζουμε :!:
οκ αν ατυες ειναι οι απαιτησεις σου απ’την ομαδα εισαι ευχαριστημενος και μπορεις να στηριζεις,εγω εχω αλλες απαιτησεις
Εγω δεν τα βαζω με την ομαδα καλοι ειμασταν αυτο πιστευω, απλα ξενερωσα αρκετα σημερα γιατι βλεπω να παιρνει αυτος ο νεκρος Ολυμπιακος το πρωταθλημα φετος. (αγωνιστικα μιλαω).
Aπαιτησεις θα ειχαμε αν ηταν μεγαλομετοχος/μεγαλοεπενδυτης ενας κοκκαλης,ενας γιαννακοπουλος,ενας μελλισανιδης,απο τον θανοπουλο και τον νοτια που δεν βαζει φραγκο τι να απαιτησω. Τα αυτονοητα για μας για αυτους θεωρουνται υπερβαση.
Θα συμφωνήσω μαζί σου! Αν δεν μπορείς να κερδίσεις αυτόν τον ΟΣΦΠ που παίζει στο ρελαντί (και βάζει 2 γκολ!!!), κατούρα ψηλά και αγνάντευε! Εγώ θέλω να πω κάτι αλλο.
- έχεις δυνατή διοίκηση? με λεφτά? ΟΧΙ.
- έχεις έδρα? ΟΧΙ. το ΟΑΚΑ με 35.000 δεν γίνεται καυτή έδρα.Φαντάσου 30.000 στη Ν. Φιλαδέλφεια…
- έχεις ομάδα μονταρισμένη? ΟΧΙ. μεταγραφές στης 25 Αυγούστου (περίπου)
Ε ΠΟΥ ΠΑΜΕ?:-k
ότι η ομάδα μπορεί να ρολάρει, μπορεί. πότε? το Νοέμβρη? 8O Άστο…πάει η χρονιά.
Η ομάδα έπαιξε καλά από μέση και μπροστά. Ανεξαρτήτως αμφισβητούμενων φάσεων, είναι ανησυχητικό ότι δεν κερδίσαμε αυτόν τον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί ο Τοροσίδης να κάνει ότι θέλει την άμυνά μας. Δεν ξέρω τι παίζει με Γιάχιτς, αλλά για σέντερ μπακ δεν κάνει και το απέδειξε. Άκουγα στο τέλος που τον έβαλε σέντερ φορ λέει ο Μπάγεβιτς, γιατί είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι γι’αυτό τον θέλει μπροστά. Αν ήταν έτσι, γιατί δεν έβγαλε τη μπάλα στο πρώτο γκολ ? Στο δεύτερο, πέρα από την σύγχυση των δύο κεντρικών αμυντικών, συνέβαλε και το μαρκάρισμα με τα μάτια του Μάκου, ο οποίος είχε μόλις χάσει τη μπάλα και πάλι καλά που συγκρατήθηκε και δεν έκανε το φάουλ, γιατί είχε ήδη κάρτα και θα μέναμε με 10.
Θα ρωτήσω για άλλη μια φορά γιατί βγήκε ο Νέμεθ, που σκόραρε και πάλι και ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ μέχρι που βγήκε. Δεν είναι και κανάς 35αρης να μην αντέχει να βγάλει το ματς.
Ντεφορμέ ο Σκόκο και θέλουμε επειγόντως αριστερό μπακ αντί του Χουανφράν.
Ο Νέμεθ δεν είναι που και στο προηγούμενο ματς βγήκε αλλαγή, υπήρξαν μουρμούρες και αποκάλυψε μετά ο ίδιος πως δε την πάλευε από την κούραση;
ακουγεται πως ο νέμεθ ειναι άδυναμος κ δεν βγαζει ματς. δε ξερω ομως
ο χουανφραν τουλαχιστον μεσα στο γηπεδο φαινοταν αξιοπρεπης
ο μακος ΘΑ γινει παικτης, αλλα μεχρι τότε, θα κανει μακακίες
ο Σουηδός σε ανοιχτούς χώρους έιναι να κλείνεις τα ματια σου
επιθετικα ομορφα παιξαμε, αλλα στην τελικη προσπάθεια, φαίνονται να φοβούνται την μπαλα - παλι καλά που ακόμα κ με στραβο ματς δεν είδαμε γιόμες
κ έπαιζαν κ 4-6-0 ε !
το καλοκαίρι θες τερματοφύλακα - η ομαδα πιστεύω θα ρολάρει μέσα στη χρονιά αλλα τώρα πληρώνει την ανύπαρκτη χημεία της
Παιχταράς ο Γκερέιρο ε. Εντάξει, η ΑΕΚ όντως θα ρολάρει κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, όταν στρώσει και η άμυνά της. Ο Μπάγεβιτς τον Γιάχιτς τον θέλει πάντως για αμυντικό χαφ, όχι σέντερ μπακ.
Ευχαριστούμε τον πρίγκηπα που μας χάρισε το παιχνίδι βάζοντας τον “μαύρη τρύπα” ισπανό για αριστερό μπακ. Ευχαριστούμε που έβγαλέ το Νέμθ, αλλά κυρίως που είχε το Μπλάνκο εκτός περιοχής. Τέλος ευχαριστούμε που έβαλε Γιάχιτς μπακ και Μάκο-Καφέ κεντρικό δίδυμο. Ντούσαν για πάντα στην καρδιά μας :lol: