Αεκαρα

νταξει ζούγκλα μη λεμε οτι θελουμε - αυτους έχει, αυτούς έβαλε κ τελικα έπαιξε κ καλύτερα

Tι να το κανω? Μεχρι να ρολαρει η ομαδα θα εχουμε μεινει εκτος πρωταθληματος παλι,θα ειναι μετα βασικος στοχος το κυπελο κλασσικα και να χαμε να λεγαμε,αλλη μια χρονια χαμενη πριν καν ξεκινησει για τα καλα το πρωταθλημα.

Αν δεν κερδισουν ουτε τον ΠΑΟ που πιστευω εχει ακομα πιο αστεια αμυνα απο τη δικη μας τοτε…ετοιμαζε ομαδα για του χρονου.

το ότι η ΑΕΚ έπαιξε καλά και δεν κατάφερε να νικήσει για μια ακόμη φορά (ειδικά αυτόν) τον Ολυμπιακό, φανερώνει το κόμπλεξ της.

ΚΙΜΙ εισαι αντιάεκ :!:

Ντάξει άμυνα και κέντρο όντως αυτούς είχε, αυτούς έβαλε. Απλά σας πικάρω λίγο :stuck_out_tongue:
Επίθεση όμως, ήμουν πραγματικά ανακουφισμένος που έβλεπα Μπλάνκο τόσο εκτός περιοχής. Αυτό ήταν τραγικό λάθος. Μπορούσε να είχε Γκερέιρο, Σκόκο, Νέμεθ απέξω και Μπλάνκο πάντα μέσα. Επίσης δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει την αριστερή πλευρά της άμυνας του που έβγαιναν ζαιρί, Τοροσίδης ( ο ζεβλάκοφ κάλυπτε συνήθως πίσω).

ο μπλάνκο ειναι ντεφορμέ. επίσης έπεσε να μαρκάρει γιατί σκοκο-γκερειρο δεν μάρκαραν τπτ. κ εκεί μπλέξαμε τα μπούτια μας. κουράστηκε κ μετά το 60 κ έπεσε πολύ. τον είδαμε να σεντράρει, ποιον, τον Μπλάνκο ! jumboέλεος

Αφού η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα όπως λέτε, πώς εξηγείται το γεγονός ότι στο Β’ δεν κάνει ούτε φάση (πλην του γκολ) ενώ ο Ολυμπιακός έχει γκολ, δοκάρι και 2 τετ-α-τετ?

φυσικα. πρεπει να ειναι 3 φορες καλυτερη ΜΗΠΩΣ κ καταφερει να παρει ενα ντερμπι. οταν παταω τον ολυμπιακο ενα ημιχρονο κ αντι να παρω πεναλτυ 'η να μπει η καρεολα η μπαλα στην κεφαλια μετα κ να του κλεισω το σπιτι γιατι δε θα παιζει ταμπουρι 60 λεπτα μετα, τρωω κ γκολ στο καπακι απο σεντρα. αντι να κιτρινιστουνε οι παιχτες του γαυρου, παιρνει καρτα ο μακος για διαμαρτυρια για το χερι μαζι με τη μιση ομαδα…παλι καλα που δεν εδειξε 5 κιτρινες μαζι κιολας. που συνεπαγεται το μαρκαρισμα με τα ματια μετα στο 2ο γκολ, μεχρι να φτασει ο τοροσιδης στους αμυντικους. αλλοι απαραδεκτοι εκει. ειναι κ ποσες αλλες φασεις, αλλα ειλικρινα δε θελω να αναφερω.

γενικα, βαρεθηκα. βαρεθηκα να αλλαζω 8 παιχτες καθε χρονο μπας κ μου βγουν οι φτηνοι να κανω σοβαρη ομαδα. θα μου πεις, εχεις λεφτα; οχι. οποτε πορευομαι με οτι μου κατσει κ στην τελικη εκτος πριν απο 12-14 χρονια, ποτε δεν ειχα ονοματα κ εκατομμυρια, αλλα παντα χτυπαγα πρωταθλημα. βαρεθηκα την νοοτροπια του τριτοδευτερου που εχει ποτισει διοικηση, παιχτες κ νεοΑΕΚτζηδες. αμα σας πατανε μια φορα τα κορακια, φτυστε αιμα δεκα φορες ρε παρταλια να δει ο κοσμος τι γινεται κ με ποσα σφυριγματα μπορει να αντεξει ο γαυρος. ναι, μπορει να ειμαι τσιρκο στην αμυνα κ να μου κανει πλακα ο τοροσιδης, αλλα χθες κατεβηκα να παιξω μπαλα γιατι εχω παιχτακια μπροστα που το κατεχουν κ μπορουν να βγαλουν ωραια γουστα στο χορταρι. κ βαρεθηκα, τις μερες που αξιωνονται να παιξουν, κ βλεπω 5 πραματα στο γηπεδο κ γουσταρω, να βγαινει ενας π…νας γιος δαλουκας κ να μου σπαει τα γονατα…

αυτα προς το παρον, θα ειμαι εδω για λιγη ωριτσα για κουβεντουλα

1 - 3 -7,εντος εδρας με αντιπαλο τον οσφπ,στατιστικα και μονο να το δει καποιος φανερωνει πολλα για μια ομαδα που λεει οτι θελει να παρει το πρωταθλημα.

Τι ειπα παλι που δεν σαρεσε και φανερωνει οτι ειμαι κακος αεκτζης?:p:-s Το οτι ειμαι ΑΕΚ δεν σημαινει οτι πρεπει να βλεπω με κιτρινα γυαλα ολα τα πραγματα,φαγωθηκαν ολοι οι αεκτζηδες να μιλανε για το μπεναλτυ που δεν δοθηκε και λεω βρειτε αλλου να μετατωπισετε τις ευθυνες για αλλη μια ηττα απο τον οσφπ,το να τα ριχνω στην διαιτησια ειναι καλο κολπο αλλα παλιο,δεν πιανει πλεον.:wink:

στα σοβαρα ρωτας…; αν ναι, τα εκανε (ο ολυμπιακος) μετα το 2-1 οταν εχει κανει ολες τις αλλαγες ο μπαγιεβιτς με επιθετικους μπας κ ισοφαρισει γιατι δεν ειχε τπτ να χασει, η ΑΕΚ επαιζε 3-2-5 κ με 2 μπαλιες περνουσε το κεντρο ο γαυρος…οσο για το γιατι δεν εκανε φαση η ΑΕΚ, ποσες φασεις εκανε ο γαυρος στο καραισκακη με την καβαλα που επαιζε ταμπουρι…; μη λεμε κ ο,τι θελουμε φιλε μου… να εχουμε μια σοβαροτητα :slight_smile:

Και τι να λέει αυτό? Εγώ ρώτησα γιατί δεν έκανε φάσεις η ΑΕΚ αφού ήταν όπως λέτε η καλύτερη ομάδα? Με Καβάλα κανείς δεν είπε ότι παίξαμε καλύτερα. Το αντίθετο, όλοι χειροκροτήσαμε τους Καβαλιώτες στο τέλος.

Δε πα’ να παιζες και 3-2-5 και 1-1-8, άμα είσαι καλύτερος ΚΑΝΕ ΦΑΣΗ! Στο α’ ημίχρονο που μας “πατήσατε” ποιες ακριβώς μεγάλες φάσεις είχατε? Μια κεφαλιά του Μπλάνκο και άλλη μία του Νέμεθ. Και ένα δοκάρι από στραβοκλωτσιά του Μπλάνκο. Αλλά εδώ δεν μπορούσατε να μας κάνετε φάση στο κύπελλο που παίζαμε με 9, θα κάνατε χτες?

εδω εχω κοψει να κανω συζητησεις με φιλους μου γαυρους, απ’τη στιγμη που απαντας ετσι δεν προκειται να κανω ουτε με σενα…'η αλλο αγωνα εβλεπες, αν τον ειδες, 'η δεν παιρνεις χαμπαρι απο μπαλα…αν οι 2 φορες που πατησε ο ολυμπιακος περιοχη κ οι 10 της αεκ σου φαινονται το ιδιο, πραγματικα δεν εχει νοημα να συνεχισουμε…απλα απαντησα στην προηγουμενη ερωτηση σου πριν κ τελος.

κ αν εχεις παιξει ποτε σου μπαλα σε γηπεδο, δε μιλαω για 5χ5, εστω κ σε παιδικο, θα καταλαβαινες τι ρολο παιζει η ψυχολογια οταν εισαι καλυτερος απ’ τον αντιπαλο κ ο διαιτητης δε σου δινει ουτε τα αυτονοητα. κ αν εσεις χειροκροτησατε την καβαλα, συγγνωμη που δεν μπορω να κανω το ιδιο οταν για ακομα μια φορα με εχουνε περασει χειρουργειο. οποτε αναγκαστικα καθομαστε κ υπομενουμε να μας τα διογκωνετε ακουγοντας για “την καρδια του πρωταθλητη” κ αλλα τετοια ωραια…

καλη σου μερα φιλε

Δεν παίρνω χαμπάρι από μπάλα, είναι γνωστό αυτό.

Να το ρε φίλε στο λέει και ο ίδιος. Χαμπάρι δεν παίρνει από μπάλα, άμπαλος είναι! (ε τι περιμένεις, γαύρος δεν είναι;)

ΥΓ. Εδώ είσαι ρε και γω σε ψάχνω στο θέμα του οσφπ;;
εδώ θα μεταφέρουμε τη γκρίνια μας τώρα!

ΥΓ 2 Τι παιχτάρα είναι αυτός ο Τόρο; ελπίζω σύντομα να την κάνει για αλλού

O Nτεμης ηταν να τον παρει καποτε…:-k

περιμενω επιβεβαιωση κ απο αλλους χρηστες γι’αυτο, για να πειστω οτι δε μου κανεις πλακα :stuck_out_tongue:

τουλαχιστον πρεπει να παιρνεις χαμπαρι απο μπασο απ’οτι εχω δει λιγο στο bassist’s thread, οποτε δε μπορω να κρατησω κακια, συναδελφος γαρ… :slight_smile:

εντιτ: ΚΙΜΙ εδω ταιριαζει να πουμε αλλη μια φορα στο ντεμη: “καλα τα πηγες…”

:?:

Δεν έχω ιδέα από μπάσο, ούτε έχω ποστάρει στο Bassis’t thread… :dunno:

…ακυρο τοτε. το’χω καψει, μαλλον περασα το αβαταρ σου με καποιον αλλο #-o

:har: Τι εγινε grim ? :har:

http://www.youtube.com/watch?v=0BfAeUk0sx4 … μαζεμενα