Αεκαρα

Tην κλωτσια του Γιαχιτς γιατι δεν την εχει ?

Εdit : Απελαση στον Τοροσιδη ! Κοκκινη και τιμωρια 10 αγωνιστικες !

η αεκ χθες επαιξε καλυτερα απο το γαβρο αλλα δε μπορουσε να βαλει την μπαλα στο πλεχτο…ο ολυμπιακος κερδισε δικαια.κρισπ ο ολυμπιακος εκανε στο 2ο 2 φασεις μια απο στημενη φαση και 1 στο τελος οταν ειχαν βγει καφες-μακος και ειχαν βγει ολοι μπροστα.ο ολυμπιακος επαιξε ταμπουρι ειδικα στο 2ο ημιχρονο.η ομαδα δειχνει παντως οτι θα ρολαρει.και ελεος με τους αεκτζηδες που με ειναι προπονητες και σχολιαζουν παικτες και μπαγεβιτς…ολοι προπονητες γιναμε ξαφνικα!!!ας αφησουμε την ομαδα να βρει συνοχη και μετα κρινουμε

Τι διαφορα ειχε το χερι του Μελμπεργκ με αυτο?

ο αλεξοπουλος εχει ηδη απλωμενο το χερι και χτυπαει η μπαλα πανω στο χερι ενω στη φαση με τον μελμπεργκ παρατηρησε οτι ο μελμπεργκ απλωνει το χερι και χτυπαει την μπαλα

έχει ξανθές τρίχες :-s

Λεπον, ας μην μπω στα τις διαιτησιας γιατι τα εχω βαρεθει. Τοσα χρονια χειρουργεια εχουμε παθει ανοσια (εβγαλα και ριμα ο ποστης!-χωρις “υ”)

Το χθεσινο μου θυμισε ενα ματς Λιβερπουλ-Αστον Βιλα προς ενος μηνα που η Λιβερπουλ την επαιζε μονοτερμα την Βιλα αλλα τελικα εχασε 3-1.

Δεν νοειται να γινεται σεντρα στο κεντρο της περιοχης στο πρωτο γκολ και ο πρωτος που να σπευδει εκει να ειναι το αριστερο μπακ (Χουαν Φραν) με τον αμεσως κοντινοτερο παιχτη να ειναι ενα αμυντικο χαφ (Μακος). Που στα σκατα ειναι δηλαδη τα μπουρδελα τα σεντερ μπακ. Αϊ γαμησας.

Ο Μακος για αλλο ενα ματς απεδειξε οτι ειναι πολυ μικρος παιχτης για την ΑΕΚ, παιζει να τα εχω ξαναγραψει εδω, μια φορα εχω βαρεθει να τα λεω με γνωστους μ’. Ντουσαν, βαλε Γιαχαγια επιτελους.

ΕΓΚΛΗΜΑ να βγαινει ο Μπλανκο εκτος περιοχης. Αφου το ξερουν και η πετρες οτι δεν το εχει. Ειναι κατι σαν τον Φ.Νιστελροϊ στα χρονια του στην Μαν. Γιουναϊτεντ (πλην της τελευταιας του σεζον). Φονιας μεσα στην περιοχη, απολυτως ακινδυνος εκτος αυτης. Ασ’τον καρφωμενο στο σημειο του πεναλτυ, καλυτερη δουλεια θα κανει. Ασε που εχεις ενα ματσο καλους επιθετικογενεις παιχτες για να παιζουν εκτος περιοχης.

Γκερεϊρο = ολα τα λεφτα. Πολυ ωριμο και εξυπνο παιχνιδι απο εναν παιχτη που οτι ειχα δει απ’αυτον σε βιντεακια ηταν κυριως ανουσια βραζιλιανικα τσαλιμακια.

Highlight μια φαση του Αραουχο στο Α’ ημιχρονο που κανει γιο-γιο δυο αντιπαλους.

Αυτααααααα. Και του χρονου.

Αν ηταν αυτο highlight το 2ο γκολ του τοροσιδη τι ηταν μωρε?
Ρε Σκορπιονιστη πλακα μας κανεις πρωινιατικο?[-X

Δικιο εχεις. Για εμενα σαν ΑΕΚτζη, τι περιμενες, να ευχαριστηθω με την ψυχη μου το γκολ του Τοροσιδη?? :stuck_out_tongue:

Hταν γκολ που αμα το ειχε βαλει ο Ντιογο τοτε εκεινη την στιγμη τα καναλια θα “διεκοπταν το προγραμμα τους” για εκτακτο δελτιο ειδησεων.

κατανοω πληρως τον ενθουσιασμο του Μεταλ-λωζ. τελευταια καλη ενεργεια απο δεξι μπακ ηταν με τον μπορμποκη…:stuck_out_tongue:

Αυτο ακριβως!!!

με σενα θα τα πουμε αυριο στους ομεν, πουλαρα :lightsabre:

:drunk:

Για να μπω ξανα στο ρολο του αντιαεκτζη λοιπον αφου ετσι σας αρεσει να λετε και να βαλουμε καποια πραγματα στη θεση τους γιατι βαρεθηκα να μας ακουω απο την στιγμη που εληξε το μας να τα φορτωνουμε ολα στη διαιτησια και περα απο αυτο να μην στεκομαστε στις αδυναμιες που δειξαμε.

Λενε πολλοι οτι παιξαμε καλα και αν δινοταν το μπεναλτυ θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα,σωστο αυτο,δεν σου εδωσε το μπεναλτυ ο διαιτητης,παμε παρακατω,παιξαμε λιγο καλυτερα,λογικο κ αυτο μιας και ημασταν γηπεδουχοι,και τι εγινε ομως που παιξαμε λιγο καλυτερη μπαλα?:-k

Παλι φτασαμε στην πηγη και δεν ηπιαμε νερο,το θεμα ειναι εμεις σαν ΑΕΚ τι καναμε στο ματς,ο σκοκο που ητανε?Υπηρχε πουθενα στο ματς?Ο μπλανκο που ητανε,που τον εβαλε δεξια να βολοδερνει ενω ειναι καθαρα παικτης περιοχης κ δεν βλεπεται αυτη την περιοδο, ο μακος η πολυδιαφημισμενη μεταγραφη που ηταν?Πουθενα ,σερνεται απο την αρχη,ο γιαχιτς κ αυτος δεν δειχνει να τραβαει, ο σαχα ποσα λαθη θα κανει ακομα? Να μιλησουμε για την αστεια και τραγικη αμυνα?[-X

Εχεις δλδ αυτοματως,σκοκο,μπλανκο,μακο,γιαχιτς,σαχα + ολη η αμυντικη γραμμη σε κακη μερα,η πιο σωστα εκτος κλιματος,δεν υπηρχαν στο ματς.

Η ομαδα εδειξε οτι δεν εχει προσωπικοτητα,λιγο τσαγανο,να πουν αυτο το ματς ειναι δικο μας παμε να τους πατησουμε,τιποτα.

Ενα σχολιο για τον μπλανκο,ειναι δυνατον ο πρωτος σου σκορερ στο πρωταθλημα και ακομα να μην εχεις κλεισει το θεμα της ανανεωσης του συμβολαιου?Ζηταει 800 χιλιαρικα λεει,ε δωστα,εδω ο λαγος παιρνει 450 πλακα κανουμε τωρα,δωστα να τελειωνει η ιστορια,ενας λογος που μπορει κ ο μπλανκο να μην παιζει τοσο καλα,γιατι στην τελικη ολα ρολο παιζουν.

εγω πιστευω ειναι πολλα 800 χιλιαρικα.και η αεκ εχει βοηθηθει πολυ απο τον μπλανκο(2 σερι χρονιες πρωτος σκορερ) αλλα και ο μπλανκο βοηθηθηκε απο την αεκ καθως ειναι το σκαλοπατι του για να ερθει ευρωπη απο την β’ εθνικη αργεντινης.να παρει παραπανω χρηματα γιατι τα αξιζει.δεν ειναι ασχημο να παρει 600 χιλιαρικα καθαρα με μπονους 100 χιλιαδες στη κατακτηση του νταμπλ οπως λεγετε οτι θα του αντιπροτεινει η αεκ.

Απαιτω ποστ Grimmy να εκθειαζει καρκινο Μαντουκα ! Το απαιτω ε !

Παιδες αν δεν αξιζει ο Μπλανκο 800 χιλιαρικα στην ΑΕΚ δεν τα αξιζει κανενας.

Πιστευω οτι θα δεσει η ΑΕΚ και θα παιξει και καλη μπαλα.

λοιπον, επειδη ειναι κ λιγο ψωλοβροντηδες εκει στα γραφεια της παε…δε νοειται να παιρνει το κρεας με καραφλα 800, ο παλαιμαχος χουανφραν 600-700-ποσα παιρνει κ ο μπλανκο 500…οπως επισης κ να του δινες ποσο απο ‘μυριο κ πανω…ενταξει, αμπαλος απ’ εξω, αλλα μεσα στην περιοχη το κατεχει. πολυ περιεργο χαρμανι επιθετικου, οπως εχω ξαναγραψει ειναι για 4-4-2 ΜΟΝΟ, κ αυτο με παιχτουρα διπλα του, να κατεβαζει, να ντριπλαρει, να ανοιγει χωρους, να του μοιραζει ασσιστ. αλλα αν γινοταν αυτο, σου’δινε 20+ γκολ ο κυριος μπλανκο.

ΚΙΜΙ, για τον μακο: φαινεται οτι ειναι λιγος, συμφωνω. αλλα ρε βλακα αορατε μπινε, μου κατεβαζεις 1 (ΕΝΑ) αμυντικο χαφ με το γαυρο, που ερχεται με 3 (ΤΡΙΑ). μεχρι κ η αδερφη μου βλεπει οτι θα τον φανε ζωντανο ο ντουντου, ο λεντεσμα κ ο τοροσιδης αν θελησουν να πιεσουν στο κεντρο. σ’εχει που σ’εχει εκθεσει στα προηγουμενα ματς, τον ξαναβαζεις μεσα παλι. ε, καποια στιγμη θα το καψεις κιολας το παιδι, κ ειναι μικροτερος κ απο μενα. το επισης σπαστικο, οτι ειναι τοσο φλωρος, που ειναι το μοναδικο αμυντικο μας χαφ που δεν κανει φαουλ. σε ηλικια που βραζει το αιμα σου κ εχεις κανει δηλωσεις ποσο ηθελες να ερθεις κ οτι θα δωσεις τα παντα για την αεκ…παγκο μωρη κυρια, να παιζεις με μικρομεσαιες κ κυπελλο μπας κ του χρονου καταφερεις να σηκωνεις τη φανελα…

τωρα, μετα απο απαιτηση:
τι να πρωτοπω για τον καρκινο το μαντουκα…το μεγαλυτερο περιπατητη ΕΒΕΡ των ελληνικων γηπεδων. ποιος τζιοβανι κ μλκιες δλδ. μολις εμαθαν απ τη μπενφικα οτι τελικα θα τον αγορασουμε, κανανε το σταυρο τους κ αναβανε λαμπαδες μεχρι το σαο παολο. που λεω οτι ειναι ‘η του υψους ‘η του βαθος, αλλα τελικα αυτη η μια φορα στις δεκα που ειναι του υψους, εχω πειστει οτι ειναι απλα εκλαμψη. εμενα να βαλεις, που επαιζα δεξι μπακ κ δεν ημουνα ποτε απ τα παιδια στο σχολειο που επαιρναν τη μπαλα κ περναγανε 2-3, ενα τσιγαρο δωσε μου κ θα ειμαι πιο δημιουργικος…!! ειναι τοσα που θελω να πω γι’ αυτο το πανωφορι, αλλα πραγματικα βαριεμαι να τα γραψω (εχω ηδη 20 λεπτα που γραφω αυτα μεχρι τωρα). ενα πραγμα θα σου πω μονο κ θα καταλαβεις. πλεον οι αεκτζηδες μεταξυ τους οταν θελουν να αναφερθουν σε καποιον βλακα, λενε: "πιο χαζος κ απ’ το μαντουκα…" :lol:

λεω να’ μαι κεντρο κατα τις 7, να πιουμε κ καμια μπυρα νωριτερα

Δωσε μωρε !

ο μπλανκο συμφωνω και γω θα ειναι πολυ καλος με 4-4-2 και διπλα αλλον επιθετικο περιφερειακο.γιαυτο εξαλλου την πρωτη του χρονια επαιξε καλα γιατι ειχε διπλα του λυμπε ο οποιος του εβγαζε καθετες μπαλιες.με τον ολυμπιακο η αεκ επαιζε με 2 αμυντικα χαφ(μακο-καφε) απλα παντα σε τετοιο συστημα ο ενας ψιλοανεβαινει(καφες).ειχε μεν 3 αμυντικα χαφ ο ολυμπιακος αλλα οπως θα ειδες το κεντρο το ειχε χασει απο την αρχη του παιχνιδιου.τωρα το 2ο γκολ του τοροσιδη μπηκε γιατι εκανε την μαλακια ο μακος και πισω ηταν αυτος και ο γιαχιτς.λαθος σε τετοιο σημειο και ειδικα οταν κανει κινηση η ομαδα να ανεβει ειναι συνηθως μοιραιο.

ευτυχως τελευταια του χρονια φετος, κ ελπιζω ο μπινες να μην εχει ξεκουτιανει τοσο ωστε να ζητησει να τον ανανεωσουν…ελεος δλδ, παταει κ τα 30 οπου να ναι, δεν προκειται να κανει τιποτα καλυτερο στην καριερα του…θα’χει να λεει στα εγγονια του για μια φορα που νικησε τη μιλαν. ειναι αυτο το σπαστικο ειδος παιχτη που τον βλεπεις 1-2 φορες, σου δινει ελπιδες, κ μετα ολο το χρονο σου 'ρχεται να κανεις βομβιστικη επιθεση καθε φορα που τον βλεπεις να παταει στο χορταρι. σα να λεμε…

…χιλιες φορες ιορντακε.

για τον μαντουκα δε ξερω ρε γμτ.αλλες φορες παιζει καλα αλλες οχι.με τον ολυμπιακο για παραδειγμα οταν μπηκε ανεβασε την ομαδα κι αλλο.αυτο που με νευριαζει στον μαντουκα ειναι το γεγονος οτι δειχνει να μην παιζει παθιασμενα.ειναι πολυ νωχελικος στις κινησεις του στο γηπεδο.

συμφωνω εν μερει. μοιραιο αν εκει ειναι ο ροναλντο, ο κακα…αλλα απο τον τοροσιδη; δε θελω να μειωσω τον παιχτη, ισα ισα γκολαρα εβαλε…αλλα ποσοι απαραδεκτοι πρεπει να στε για να μην μπορειτε να κοψετε τον τοροσιδη ρε γμτ…