ρε σε οποια ομαδα πηγαινει ο μπαγεβιτς εισηγειτε παικτες απο φιλους του,μανατζερ,μετα στραβωνουν οι παικτες και φευγει απτην ομαδα,αφου φυσικα τα κονομησε καλα…το τι μπιζνα εχει πεσει
Αντε ρε…
Καχυποπτοι ανθρωποι. [-X
Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα δεν χρειαζονται αναλυσεις επι αναλυσεων…
Αν δεν έρθει ο Κοζώνης, όποιος και να φύγει…
Να φύγει ο Μπάγεβιτς, να φύγουν οι παίκτες, να φύγει ο Δημητριάδης, ο Γεωργαμλής, ο Μπουρουτζίκας, οι φροντιστές, να φύγουν όλοι τους. Οκέι, να φύγουν!Αν δεν αλλάξει αυτή η διοίκηση κι αν δεν αναλάβει μέσα στον μήνα ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε τόσο «ζεστά» τον τελευταίο χρόνο για την ΑΕΚ, ο Χαράλαμπος Κοζώνης, πιστέψτε με, όποιος και να έρθει στη θέση αυτών που θα φύγουν θα πάει άκλαφτος.
Να φύγει ο Μπάγεβιτς και να έρθει ας πούμε ο Κωστένογλου. Ελάτε να τα πούμε μετά από κανα 3μηνο. Θα γελάει και πάλι ο κόσμος και ο ντουνιάς. Και ο Μουρίνιο να αναλάβει αυτή την ομάδα τη μια θα την βλέπει να κερδίζει την Μπενφίκα και την άλλη να ξεφτιλίζεται από τον Θρασύβουλο. Τη μια να «πατάει» τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την άλλη να κινδυνεύει με ισοφάριση στο ΟΑΚΑ από τον Πανθρακικό.
Να φύγουν οι παίκτες και να 'ρθουν άλλοι στη θέση τους. Τα 'χουμε πει, να μην το κουράζουμε, το ζήτημα δεν είναι αν θα φύγει ο Σκόκο ή ο Μπλάνκο ή ο Σάχα ή ο Χουανφράν (τα ονόματα είναι τυχαία), αλλά αν θα αποκτηθούν ποδοσφαιρικές ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ.
Τοσο απλο ειναι,που ειναι το δυσκολο???:-s:-s
Θα έγραφα ακριβώς τα ίδια εγώ και όλοι οι γάβροι θα βγαίνατε και θα λέγατε ότι ήταν και κόκκινη στον αμυντικό του Εργοτέλη. Ίσως να έπρεπε να τιμωρηθεί και η μπάλα που ανέτρεψε τον παίκτη του Ολυμπιακού
Μεγάλη μούφα ήταν το πέναλτι αλλά ας μην μιλάμε καλύτερα για διαιτησία γιατί αν κάτσουμε να δούμε την αντιμετωπιση που έχει η ΑΕΚ από την αρχή της χρονιάς θα δούμε ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι που ευννοείται την στιγμή που έχει αδικηθεί σε τέσσερα τουλάχιστον.
Για πες τα 4 που αδικηθηκε… Να βαλεις και τον ατρομπητο εεεε, μην το ξεχασεις
Oλυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Άρης.
Για τον ανύπαρκτο πέναλτι που ζητάει ο Ατρόμητος μιλάς; Όπως είδες παραπάνω δεν έχω πρόβλημα να παραδεχθώ τα παιχνίδια και τις φάσεις που ευννοήθηκε η ΑΕΚ. Το ματς με τον Ατρόμητο όμως δεν ήταν ένα από αυτά. Η ΑΕΚ ευννοήθηκε πρώτη φορά φέτος στο ματς με τον Εργοτέλη.
ΟΚ, πες το χέρι του Μέλμπεργκ ντάξει είναι φάση για την οποία μπορούμε να συζητάμε περί αδικίας (εγώ δεν συμφωνώ αλλά είμαι απλώς εγώ). Για το φάουλ στο κέντρο του γηπέδου που δεν δόθηκε με τον ΠΑΟ και “εξαιτίας αυτού μπήκε το γκολ” μην το πολυλέτε, θα σας πάρουν στο ψιλό και όσοι δεν το έχουν κάνει ακόμα.
Καλά την λογική του να μην συζητάς για την φάση του Μέλμπεργκ περί διαιτιτηκής αδικίας επειδή… έτσι… δεν την πιάνω αλλά δεν πειράζει. Και στο πρώτο ημίχρονο δεν έχει δωθεί πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Και ακόμα και αυτή η φάση που αναφέρεις δεν ήταν απλώς ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου από το οποίο προήλθε το γκολ. Ήταν ένα φάουλ που έβγαλε τον Παναθηναϊκό σε μια γρηγορη αντεπίθεση και μέχρι να ανασυγκροτηθεί η άμυνα της ΑΕΚ έχει μπει το γκολ. Ουσιαστικά δηλαδή ο Παναθηναϊκός πέτυχε γκολ πιάνοντας με ένα φάουλ την άμυνα της ΑΕΚ στον ύπνο. Το γκολ δεν μπήκε τρία-τέσσερα λεπτά μετά το φάουλ. Μπήκε στο καπάκι. Τέσπα… Το ότι καθόμαστε και μιλάμε για διαιτησία την στιγμή που μια ομάδα με τρεις 11άδες δεν μπορεί να αλλάξει δύο πάσες είναι άσκοπο από μόνο του. Απλά στα γενικότερα χάλια της ομάδας έχει βάλει και η διαιτησία το χεράκι της και τώρα ίσως να είμασταν 6-7 βαθμούς πίσω και όχι 13.
συμφωνω και εγω απολυτα με το μπολνταρισμενο
Ρε, δε λέω ότι δεν θάπρεπε να συζητάμε για τη φάση του Μέλμπεργκ. Λέω απλά πως εγώ διαφωνώ ότι είναι πέναλτι. Για το φάουλ με τον ΠΑΟ επιμένω γιατί είναι 3 παίκτες του ΠΑΟ απέναντι σε 6-7 αμυνόμενους.
Οι 3 ενδεκάδες είναι ποιοτικά ισάξιες αλλά όλες μέτριες.
Ρε το χα ξαναγραψει… ΠΟΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΡΕ ΚΕΦΤΕΔΕΣ??? Ο παικτης στον οποιο γινεται φαουλ ειναι αυτος που μαρκαρει και τον Σαλπιγγιδη που βαζει το γκολ. Τρομερα γρηγορη αντεπιθεση!!! Αντε ποια κλαψομουνηδες
Η αλήθεια όμως είναι πως στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ο διαιτητής δεν έδωσε και 2 φάουλ που έγιναν στη σέντρα σε δικούς μας παίκτες και η ΑΕΚ βγήκε αντεπίθεση με την άμυνα μας ανοργάνωτη… Νοθεία!!!
Στο 35’ η μια σιγουρα και η αλλη ηταν στο 70 ή στο 80’???
Αχ, αχ… Μην τα λες έτσι! Η κοιλιά μου πονάει από τα γέλια…
Τουλάχιστον γελάτε ακόμη. Κάτι είναι κι αυτό. Γιατί όταν έρθει ο Μπομπ, τότε θα γελάσουμε οι υπόλοιποι!
Πωπω… σταμάτα σου είπα… δεν αντέχω άλλο από τα γέλια…
Δε φταίω εγώ που γελάς. Νευρικό γέλιο σε έχει πιάσει που βλέπεις εδώ και τόσες αγωνιστικές το υλικό σας.
Και επίσης “όποιος το λέει είναι” και “μια γριά να παντρευτείς”.
Nightsky δέχεσαι;