Αεκαρα

ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ,ΔΩΣΤΕ ΤΗ!!! :x Νισαφι πια…

Κανονιστε μονο και χαλασει κ αυτο το deal…

κιμι εγώ γιατί τον φοβάμαι τον μπαμπ ? βλέπω χειρότερες μέρες

Γιατι?

λες να ειναι κανα λαμογιο?

εφημερίδες δεν διαβάζετε ? ή λαμογιο ή φτωχομπινές θα είναι…

ολα και ολοι θα κριθουν εκ του αποτελεσματος…

To ανησυχητικό θαρρώ είναι ότι έχει εκφράσει μέσω προσώπων του επιθυμίες που θέλει να ακούσει ο κάθε φίλος της ΑΕΚ.
Κάτι δεν πάει καλά σίγουρα.
Μακάρι να βρεθεί λύση.

δεν τον υποστηριζω τον μπομπ,αλλα ας περιμενουμε λιγο να δουμε.μην πεφτουμε ολοι (λογω παλαιοτερων γεγονοτων) πανω του και λεμε οτι θα ειναι λαμογιο του κερατα.

[SIZE=“5”]ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ???8O8O8O8O[/SIZE]

ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΑΛΑ.

ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ Η ΚΑΡΙΟΛΑ!!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ…ΤΑ ΑΧΑΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΠΑΛΙ!

Αυτος ο γαμημενος ο υμνος μας φταιει, να τον αλλαξουμε. Παιζει να εχουμε το μεγαλυτερο ποσοστο δοκαριων ανα αγωνα/σουτ. Εβερ.

Aυτή η γκίνια δεν περιγράφεται μιλάμε… Πάλι καλά που νίκησε η Μπενφίκα στην Αγγλία και είμαστε ακόμα ζωντανοί. Το παιχνίδι με την Έβερτον είναι πραγματικός τελικός αλλά ας ελπίσουμε να είμαστε πλήρεις τότε γιατί διαφορετικά μας βλέπω να χάνουμε με κατεβασμένα χέρια…

είμαστε που είμαστε, δε μας θέλει κιόλας ρε γμτ.

αλλά…

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΧΑ

το λυπηθηκα το αεκακι σημερα ρε…πολυ γκαντεμια.

Τι συμβαινει με τον σαχα και κανει τετοια χαζα λαθη? Μηπως φταιει το ροζ?:p:lol:

Στο α δεν βλεπομασταν,στο β αρκετα βελτιωμενοι και ατυχοι με τα δοκαρια,καλυτερα ο ντουσαν στην κερκιδα.:stuck_out_tongue: Πως ξεχωριζει ο νεμεθ αναμεσα στους αλλους απο το πρωτο λεπτο…

Εγώ τα λέω από πέρσι για Σάχα, εσείς επιμένετε να μου λέτε ότι είναι καλός τερματοφύλακας. :dunno:

μια χαρα ειναι ο Σαχα.
Εκανε ομως μεγαλη μαλακια στο δευτερο.
Ο Νικοπολιδης ποσα αστεια γκολ εχει φαει???
αλλα οχι. ο αντωνακης ειναι θεος!:thumbup:

Σε 15 χρόνια καριέρας πολύ λιγότερα από τα αστεία γκολ που έχουν φάει ο Σαχά και ο Μορέτο τα τελευταία 3

ΠΩΣ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΓΙΑ

ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0777025
:!::!::!: :? :?

OΥΓΚ!