Μπορείτε να τον κρατήσετε όσα περισσότερα χρόνια γίνεται τον Σάχα?
Σε κάθε ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός μας δωρίζει κι από ένα γκολ.
ναι σιγουρα αν σκεφτεις οτι απο τα 15 χρονια καριερας τα 8 τα εφαγε κρατωντας ζεστο τον παγκο λογω βαντσικ…
οσον αφορα το ματς στο 1ο ημιχρονο μοιρασμενο το ματς και στο 2ο κυριαρχησε η αεκ ειδικα απο το 70 και μετα που μειναν και με 10 παικτες οι αλλοι
και επισης
μπες μωρη καριολα στα διχτυα!!!γαμω την γκαντεμια μου γαμω!!!
Στο 1ο ημίχρονο δεν ήταν ακριβώς μοιρασμένο το ματς. Η ΑΕΚ προηγείται αμέσως και μετά η Μπάτε κάνει ότι θέλει (είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το γυρίσει) και ισοφαρίζεται με ένα τυχερό γκολ. Στο 2ο καμία αμφισβήτηση, η ΑΕΚ ήταν πολύ ανώτερη.
τυχερο γκολ λες το 2ο της αεκ?ειναι παρομοιο με το γκολ που βαζει ο μητρογλου με την στανταρ στο καραισκακη.αν θεωρεις και του μητρογλου τυχερο(που εγω δε το θεωρω τυχερο) τοτε οκ.
Ψιλοτυχερό ήταν και του Μήτρογλου, ναι. Αλλά του Μαντούκα ειδικά δεν είναι μια κεφαλιά που στοχεύει κάπου, απλά θέλει να βρει τη μπάλα κ ας πάει όπου νάναι. Τυχαίνει και πάει μέσα. Anyway, τυχερό ή μη το γεγονός ήταν ότι η Μπάτε ήταν ανώτερη στο 1ο ημίχρονο.
Όχι σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Μέχρι το 1-2 το παιχνίδι είναι ισοροπημένο. Γίνεται το 1-2 και για κάνα δεκάλεπτο η Μπάτε όντως κάνει ότι θέλει. Αλλά στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ξαναισορόπησε η ΑΕΚ και έχασε και κάνα-δυο ευκαιρίες (εκτός από το γκολ).
Πάνω από 10 γεμάτες σεζόν έχει. Στον Ολυμπιακό μόνο έχει 5 και πάει για την 6η φέτος, αλλά και πάλι το point το έπιασες. Όπως είπε κι ο ΚρισΠ, κρατήστε τον Σαχά. Χαρά μας!
8O8O8O
Τα έλεγα εγώ πως δεν κάνει για τέρμα, αλλά δε με ακούγατε :oops:
πρεπει να τον πειραξε και ο ηλιος γιατι μαυρισε λιγο…
Επιμενω,οταν ο σαχα θα φορεσει ξανα την κιτρινομαυρη φανελα δεν θα εχει προβλημα,οσο φοραει τα ροζ…
καλα οι κυριοι ειναι απιστευτοι…
Ρε σεις χανουμοι, θελω τοσο καιρο να σας κανω μια ερωτηση που γινεται ακομα πιο επικαιρη μετα απο αυτο που ποσταρε ο αποπανως;;;
Μεχρι ποτε πρεπει να περιμενετε Μεσσια για να καταλαβετε οτι αυτα δε γινονται;;;
Καθε βδομαδα ξεπεταγεται ενας καινουριος που για μια βδομαδα προτιθεται να δωσει εστι ερημι 5 εκατ. ? για την αεκ ρε γαμωτο.
Δεν πρεπει να υπαρχει λαος (στα αθλητικα) που να εφαγε (ή να δεχτηκε αν προτιματε) περισσοτερο κουτοχορτο.
Δε νομιζετε οτι καποια στιγμη πρεπει αν στηριχτειτε σε δικες σας δυναμεις, οποιες κι αν ειναι αυτες (λεσχες, μελη και λοιπα), παρα να περιμενετε τον απο μηχανης θεο;;;
Που ειναι η λλλεσχη βρε??:p:lol:
Δεν επιασα τι λες, αλλα ξερω μια Λεσχη που δουλευει αψογα σ’ αυτον τον τομεα, παντως. 8)
Και τα καταφερνει παρα πουλ καλα με το καφενειο που “τρεχει”.
Να νικησουμε τη λαρισα γιατι αν γινει καμια στραβη παλι κανεις δεν ξερει τι θα γινει,οι οργανωμενοι το βιολι τους με τον μπαγεβιτς.
Γιατι δεν δεινουν την εγγυητικη,φοβουνται κατι?:-s
Στο καφενειο ομως κατι παει και ερχεται σταδιακα.
Στο launch cafe παλι γαμησε τα.
Δεν βαριεσαι…ανοσια εχουμε παθει…
Παντως ειχε ωραια εκπομπη για την ΑΕΚ στο ΣΚΑΙ χθες και εδειχνε 2 παλαιμαχους της ΑΕΚ να κανουν οτι παιζουν μπαλα εκει που ηταν καποτε το Νικος Γκουμας. Θλιβερο θεαμα, μου πονεσε η καρδια.
Εχω το κληρονομικο χαρισμα και θα πω: o Κοζωνης θα βρει τα χρεη να ειναι πανω απο 35 εκατομυρια ευρω και παπαλα η συμφωνια.