Αεκαρα

Toτε ειχαμε και ενα ροστερ ποιοτητας,μονο την 11αδα που επαιξε με την ρεαλ να δουμε φτανει,οπου βλεποντας το σημερινο ροστερ το οποιο κατα τη γνωμη σου ειναι πολυ καλο, σε πιανει καταθλιψη.Οι περισσοτεροι ηταν ελληνες παικτες και καταλαβαιναν τι γινεται στην ομαδα κ βαζανε πλατες παρολο τα διοικητικα προβληματα. Τωρα ποιος καταλαβαινει τι γινεται,ο σκοκο,η ο χουανφραν των 750 χιλιαδων ευρω?Ολες οι προσωπικοτητες που ειχαμε εχουν φυγει,ο λυμπεροπουλος,ο δελλας,ο κατσουρανης ας πουμε ηταν παικτες που μπορουσαν στα δυσκολα να βαλουν πλατη,τωρα ποιος θα το κανει αυτο,υπαρχει κανεις?

Σιγουρα αυτος ο μπαγεβιτς δεν ειναι ο ιδιος ανθρωπος που ηταν παλαιοτερα,δεν ειναι ο ντουσκο που φημιζοταν για την πειθαρχια στα αποδυτηρια για παραδειγμα,δειχνει κ αυτος να τα εχει χαμενα μεσα σε ολο αυτο το χαος που υπαρχει στην ΑΕΚ,τον εχουν αφησει εντελως μονο του.Στην κατασταση που ειμαστε αυτη τη στιγμη δεν εχουμε την πολυτελεια να σκεφτομαστε αλλαγη προπονητη.

Αν ερθει ο κοζωνης και δωσει στον μπαγεβιτς τις βασεις να χτισει μια ομαδα οπως αυτος θελει και οχι να συμβιβαζεται λογω ελλειψης μπατζετ αναγκαστικα με επιλογες που ηταν τελευταιες στο μπλοκακι του,προστασια ομαδας στο παρασκηνιο και τα σχετικα κ παρολαυτα αποτυχει να παρουσιασει ομαδα που θα εχει αποκλειστικο στοχο το πρωταθλημα κ που δεν θα βλεπεται, τοτε θα ειμαι ο πρωτος που θα βγει κ θα πει ναι ρε παιδια ειναι τελειωμενος ο ανθρωπος δεν κανει πλεον διωξτε τον χτες.

Ποιος προπονητης αυτη τη στιγμη με τα δεδομενα που υπαρχουν στην ΑΕΚ μπορει να μας δημιουργησει ομαδα?Τον μουρινιο να φερουμε παλι θα χανουμε απο την καβαλα και τον εργοτελη.

που ειδες εσυ οτι η αεκ ειναι αγυμναστη?:-k
το προβλημα της αεκ δεν ειναι η ελλειψη φυσικης κατασταστης αλλα το οτι δεν υπαρχει ενα ομαδικο πλανο για το πως θα βγαινει στην επιθεση.κοινως ο καθενας κανει του κεφαλιου του(εννοω κυριως λεοναρντο,σκοκο οι οποιοι δε σκεφτονται καθολου την ομαδα και βαζουν μπροστα το εγω τους)

εντιτ:ο μπαγεβιτς δεν ειναι ο μπαγεβιτς που ολοι ξεραμε (οσον αφορα την πειθαρχια) γιατι πλεον δε μπορει να επιβληθει στους παικτες.και πως να επιβληθεις σε καποιον ο οποιος ειναι απληρωτος απο την αρχη της χρονιας.αν δεν υπηρχε προβλημα ρευστοτητας και οι παικτες ηταν πληρωμενοι τοτε ο μπαγεβιτς θα ηταν οπως τον ξερουμε ολοι.

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ο κοσμος της ΑΕΚ κ ο μεσος οπαδος της εχει γινει πολυ φλωρος κ μαλακος τα τελευταια χρονια,στηριζει και πληρωνει συνεχεια αλλα τον εχουν κανει να μην εχει καθολου απαιτησεις.Πληση εγκεφαλου…:expressionless:

*Αντε μας σκασατε με τον κοζωνη,τελειωνετε λεμε…

Πέφτουν οι υπογραφές!

H ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο κ. Νοτιάς έχει συγκεντρώσει τα έγγραφα των εξουσιοδοτήσεων των μετόχων κ.κ. Παππά, Γκούμα, Θανόπουλου και Αθηνή, τα οποία έγιναν αποδεκτά από τους επίσημους εκπροσώπους του κ. Κοζώνη, κ.κ. Παπαδημητρίου και Μαυρομμάτη. Εντός της ημέρας αναμένεται να ενημερώσει η πλευρά του κ. Κοζώνη τον κ. Νοτιά για την δέσμευση που έχει αναλάβει, βάσει του προσυμφώνου που έχει συνταχθεί από τα δύο μέρη, ώστε να οριστεί η ημερομηνία υπογραφής του», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Σαν ο ποιο απαισιοδοξος Αεκτζης του πλανητη(:p:p:D) θα περιμενω να δω τι θα βγαλει ο ελεγχος των ορκωτων λογιστων και μετα βλεπουμε…

Οσο με κοζωνης τοσο με πορωνεις…:wink:

εγω ειμαι περιεργος να δω ποιος θα εξοφλησει τα τρεχοντα εξοδα της ομαδας μεχρι το δεκεμβρη…

Καλη απορια original1924…:stuck_out_tongue: Αυτος ο πανουτσος ρε παιδια δεν βαρεθηκε να γραφει ασυναρτησιες για την ΑΕΚ?Ποσο καραγκιοζης πια…:!::?

μια διευκρινιστικη ερωτηση

ειναι αληθεια οτι η αεκ δεν εχει πληρωσει τα χρηματα τα οποια ειχαν διακανονιστει για το 44 τα τελευταια χρονια?

Μόνο ασυναρτησίες δε γράφει.
Συγκεκριμένα στοιχεία παραθέτει και δεν βλέπω να τα αμφισβητεί και κανείς.

Δεν νομιζω οτι παιρνει κανεις τον πανουτσο στα σοβαρα,ο τυπος απο τη στιγμη που εμφανιστηκε το θεμα κοζωνη το μονο που κανει ειναι να ειρωνευται συνεχως προσπαθωντας να παρουσιασει τον κοζωνη σαν αφραγκο και φτωχομπινε.

Απορω πως καθεστε και τον διαβαζετε μερικοι,ποιον τον πανουτσο.:? :!:

Δεν ειρωνεύται ερήμην στοιχείων, τα οποία όπως έγραψα και πιο πάνω κανείς δεν έχει αντικρούσει με κάποιον τρόπο. Εσύ έχεις κάποια στοιχεία ότι ο Κοζώνης μπορεί να στηρίξει οικονομικά την ΑΕΚ? Ή απλά έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με τους αμέτοχους που θες απλά να φύγουν κι ας έρθει κάποιος που μπορεί να αποδειχτεί χειρότερος σε βάθος χρόνου?

Φυσικά και θα διαβάζουμε Πανούτσο που ούτε κανένα συμφέρον έχει γι αυτά που γράφει, ούτε χαϊδεύει αυτιά.

Σιγα μην καθονται στην ΑΕΚ να ασχολουνται με το τι λεει ο πανουτσος και να βγαινουν να διαψευδουν,τα μονα στοιχεια που εχουμε μεχρι τωρα για τις οικονομικες δυνατοτητες του κοζωνη ειναι πρωτον οτι παρουσιασε τις τραπεζικες εγγυησεις που του ζητουσαν απο πλευρας ΑΕΚ,του ζητησαν 19 εκ ευρω,αυτος παρουσιασε 29 εκ ευρω,και δευτερον αυτο που ειπε ο θανοπουλος στην συνεντευξη οτι ο κοζωνης δεν ειναι κροισος αλλα εχει οικονομικη επιφανεια ωστε να αντεξει την ΑΕΚ.

Ο Bob Kozonis, τώρα, τι έχει; Την Amcraft που δεν έχει δραστηριότητα ή τη Forest Preserve και την Popular που είναι υποθηκευμένες για τεσσερισήμισι εκατομμύρια ευρώ, κάτι περισσότερο από τα μισά που οφείλει η ΑΕΚ για τον Τζεμπούρ και τον Μάκο; Είναι δυνατόν ο Kozonis να είναι ο πολυεκατομμυριούχος που τον παρουσιάζουν όταν έχει υποθηκεύσει το σπίτι του με αντίτιμο το ετήσιο συμβόλαιο που διεκδικεί ο Μπλάνκο; Και το σπίτι που έχει υποθηκεύσει είναι his primary residence.

Καλα κανετε οσοι διαβαζετε πανουτσο,εγω τον θεωρω δημοσιογραφο της πλακας ,οχι για αυτα που γραφει για την ΑΕΚ αλλα γενικοτερα για τις μπακαλιστικες αποψεις του. Το αν εχει συμφερον και αν χαιδευει αυτα δεν το ξερω,υποθετω οτι ολο κ κατι θα εχει κ αυτος…:-k

Πανουτσος ρε μλκ,δλδ ακουω πανουτσος και αναρωτιεμαι τωρα αυτος ειναι σοβαρος δημοσιογραφος και καθονται τον διαβαζουν κ τον ακουν.:? :!:

O,τι πεις, αλλά κάτι αμερικάνοι με τραπεζικές εγγυήσεις πολλαπλάσιες του Κοζώνη είναι αυτοί που κατέστρεψαν τη λιβερπουλάρα σου. Εγώ πάντως αν μου ρθει κάποιος που θέλει τον Ολυμπιακό χωρίς να μου πει τι οικονομική δυνατότητα έχει, θα έχω τους κορνέδες πρόχειρους για κάθε ενδεχόμενο.

Μακάρι να σας κάνει ομάδα πάλι, αλλά μεταξύ μας δεν το πολυβλέπω.

ούτε γω το βλέπω, δε μου χει κάτσει καλά ο μπάρμπας… μακάρι να με βγάλει ψεύτη.

μοιρασε σακουλιτσες ο σκοκο

το 1ο ημιχρονο δε το δα αλλα αποτι διαβασα σε ολα τα αθλητικα σαιτ ειχε καλη κυκλοφορια ο παοκ και ειχε τον ελεγχο του κεντρου.για το 2ο ημιχρονο που το ειδα η αεκ εβαλε γρηγορα το γκολ ανεβηκε ψυχολογικα και πιεσε ενω ο παοκ κλειστηκε πισω και γενικα ενω περιμενα να ανεβει και να προσπαθησει να πιεσει δεν εκανε τιποτα απολυτως.μονο στα τελευταια 5 λεπτα του αγωνα εδειξε να προσπαθει να αντιστρεψει την κατασταση.κλασικα ειχαμε και ενα δοκαρι στο ματς σε απιστευτο σουτ του σκοκο.

Στο α ημασταν τραγικοι,βιερινια και μουσλιμοβιτς κανανε οτι θελανε,στο β με το γρηγορο γκολ πηραμε τα πανω μας και με την ψυχολογια υπερ μας γιναμε απειλητικοι και πιεζαμε,βαρεθηκαμε να μετραμε τα δοκαρια παντως.:stuck_out_tongue:

Εαν γινει τελικως αυτο το deal με τον μπαρμπασταθη και πεσει το μαρουλι τον γεναρη για μεταγραφες πρεπει να κανουμε κινησεις ουσιαστικες για τα μετοπισθεν γιατι μπαζουμε.(Θελουν τον μορα λενε…) Επισης απο το κεντρο λειπει η ηγετικη μορφη,ο μπλανκο ειναι καμμενο χαρτι για φετος συν οτι στην επιθεση ειναι εντελως μονος χωρις βοηθειες και πολλες φορες αχρηστευεται δεξια η αριστερα.

Οι απλήρωτοι παίκτες απείλησαν με απεργία!

Άνω κάτω έγιναν στην ΑΕΚ με τις πληρωμές! Οι απλήρωτοι -εδώ και καιρό- παίκτες απείλησαν σήμερα με απεργία, αλλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τους ζήτησε να κάνουν υπομονή για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Έβερτον!

Οι Κιτρινόμαυροι είχαν στα χέρια τους επιταγές τρίμηνες ή δίμηνες με σημερινή ημερομηνία για δόσεις συμβολαίων. Πήγαν στην τράπεζα, είδαν πως δεν υπήρχαν χρήματα στους λογαριασμούς τους και ξέσπασαν: “Δεν πάει άλλο, τι θα γίνει με τα λεφτά μας”!

http://www.sportnet.gr/report.php?id=206857

Δυσκολη η κατασταση.:expressionless:

ελα ρε!
τι γκρινιαζουμε… εχουν περασει τοσα χρονια απο τοτε που ειχαμε ξανα τετοια προβληματα…
μη σας πω οτι αργησαμε κιολας…

:cry: παλι σκατα ρε αεκαρα…

…και ακάλυπτη η ΑΕΚΑΡΑ…απεργία μυρίζει:):!:

Ξεφτιλα ρε μλκ ελεος,τι αλλο πρεπει να γινει για να νιωσουν οι αχρηστοι…[-X[-X Ειναι τραγικοι ετσι,εχουν κανει τον μακαρο να φαινεται μπροστα τους πολυ λιγος…#-o

«Βάλτε λεφτά γιατί χανόμαστε»

«Βάλτε λεφτά γιατί χανόμαστε», ήταν η απεγνωσμένη έκκληση του Νίκου Θανόπουλου προς τους νυν μετόχους της ΠΑΕ, σε μια προσπάθεια να προλάβει τα χειρότερα, που βλέπει να έρχονται.

τετοια απαθεια δεν εχω ξαναδει απο μετοχους ομαδας.την εχουν αφησει εντελως στην μοιρα της.ακομα μεγαλομετοχοι ειναι και δεν εχουν νοιαστει ακομα να πληρωσουν τις δοσεις των παικτων