Αεκαρα

ΑΕΚ-Εβερτον,ποσα λεφτα δινει για καθε νικη η ουεφα? Να ενα κινητρο για τους παικτες αν θελουν να παρουν λεφτα γιατι αν περιμενουν απο τη διοικηση…κλαφτα,πολυ αργει του κοζωνη και φοβαμαι οτι απο δευτερα θα αρχισουν να σκανε τιποτα προσφυγες.

Ο Τζιμπούρ έχει κάνει την καλύτερη. Ούτε τα ακούει από κανέναν για τη μπάλα που παίζει, διακοπές κάνει, πληρώνεται κιόλας, ομάδα στο εξωτερικό ψάχνει. Βλέπει πολύ μπροστά αυτός ο παίχτης. :slight_smile:

Πού είναι ο Ζόνας ;

Εδώ είναι μαζί με τ’ αδέρφια του:

Είμουν μέχρι τις 6 το απόγευμα στο Holiday Inn σε δουλειά με την εταιρία που εργάζομαι, και δίπλα η αποστολή της Α.Ε.Κ., και πιάσαμε όλοι κουβεντούλα κυρίως με Γεωργέα(γαμώ τα παιδιά), και με Ντούσαν(πιο απόμακρος), αλλά του ευχηθήκαμε για απόψε, αλλά μέχρι τώρα δεν πιάνουν οι ευχές…μακάρι να πιάσουν:!:

αυτός ο μαϊστόροβιτς, ΜΙΑ φορά να κόψει τη μπάλα κάτω…

γενικά, χάλια μαύρα. δε βλεπόμαστε γμτ.

Κατι προσπαθησαν να κανουν στο β…αλλα τι συζηταμε…:!:

Βαζει νεους,δεν παιζουν μπαλα,βαζει του εμπειρους ουτε αυτοι μπορουν,τι διαλο τοσο μαπα ειναι το ροστερ?.:-k Αλλα θα μ πεις εδω ο χουαν φραν παιρνει 750 χιλιαρικα,ο οποιος σε κανει να αναρωτιεσαι ποιος βγαζει χειροτερες σεντρες αυτος η ο μαλμπασα?:!:

Και απο δευτερα ποιος ξερει τι εχει να γινει…

κατι πηγαμε να κανουμε στο β ημιχρονο αλλα…ταχτσιδης και παυλης θετικοι αλλα πρεπει να ανεβουν και αλλο.ο χουανφραν σημερα δε περασε ουτε μια σεντρα και γενικα ηταν αθλιος!!!

Ρε!!!
ειμαστε απο τις πιο απενταρες ομαδες και παιξαμε με τους “Εφοπλιστες”.
τι περιμενατε???:stuck_out_tongue:

Συνθημα," ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ",φωναζανε στο γηπεδο σημερα…:p:p

Ποσους μηνες ο Μπαγιεβιτς λεει οτι αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα φυγει?
Ε φυγε ρε μαλακακο μας τα εκανες ζεπελιν

Εγώ ακόμα αναρωτιέμαι ποιοι είναι οι 5 που δεν θα ξανάπαιζαν ποτέ μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο.

εγώ πάντως πιστεύω ότι τη χτεσινή αεκ η ομάδα του ροκιν την είχε στο ψιλοάνετο. θλίψη…

Ρε πουστη μου τι κουβαδες εισαστε εσεις?Ενα Χ σας εβαλα γιατι λεω δεν μπορει,ευκολα δυσκολα θα το καρφωσει κανενα εδω μεσα…Με σας ομως δεν βγαζω ακρη #-o

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΑΕΚ στήριξε το μπλοκ που εξέλεξε τον Πατέρα νέο πρόεδρο στη Super League
:-s:-k

«Χοντρό» παιχνίδι νεύρων και υπομονής

«Το ραντεβού των κ. Νοτιά και Κοζώνη δεν πραγματοποιήθηκε, γιατί ο κύριος Νοτιάς δεν ταξίδεψε για τη Φλόριντα. Αυτό θα γίνει αύριο (σ.σ.: σήμερα) και μάλιστα θα παραμείνει το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να συζητήσει διεξοδικά με τον κύριο Κοζώνη τα θέματα της ΑΕΚ"

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=6543622

Σφράγισε επιταγή, ετοιμάζει προσφυγή ο Μπέρνς

Έτοιμος να προσφύγει κατά της ΑΕΚ είναι ο Αυστραλός ποδοσφαιριστής… που αγωνίζεται δανεικός στην Κέρκυρα
http://www.aek365.gr/article.php?id=36388

Παιζουν με τα νευρα μας ετσι,την τριτη ηταν να αρχισει κ καλα ο ελεγχος των ορκοτων,μετα το προσυμφωνο αναβληθηκε για την πεμπτη,σημερα δεν πηγε ο Νοτιας γιατι εβρεχε,αυριο παλι καποια δικαιολογια θα βρεθει και θα παει απο δευτερα…:!::?

Και ερχεται ο μπερνς να ετοιμαζει προσφυγη,ποιος ο μπερνς…

Γραμμη ψυχολογικης υποστηριξης για οπαδους της ΑΕΚ υπαρχει?:stuck_out_tongue:

Καλά, δεν ντράπηκαν να πουν τη μαλακία για την “κακοκαιρία”?

μπα…

συν οτι διαβασα σε καποια εφημεριδα οτι και καλα ο νοτιας τρεναρει την υπογραφη του προσυμφωνου γιατι και καλα μιλαει με επενδυτη…να δουμε ποσο ακομα θα αντεξουμε.θα γινει κανα ντου στον θανοπουλο απο την οριτζιναλ(αν συνεχιστει η κοροιδια) και δε θα εχουν και αδικο…

Εχω αρχισει και πιστευω οτι ολα ειναι μουφα,παιζεται χοντρο παιχνιδι στις πλατες της ΑΕΚ,αλλα λεει η πλευρα κοζωνη,αλλα λεει η πλευρα της ΠΑΕ,χθες ειπανε οτι η ερασιτεχνικη με τον ΧΧ πηγαν να τιναξουν το deal στον αερα με καποιον ισραηλινο ο οποιος ενδιαφεροταν για τον μπασκετ που και καλα οτι ειχανε υπογραψει μνημονιο για γηπεδο κλπ. αλλα αυτος ο ισραηλινος ειπε οτι δεν ξερει τιποτα…

Αλλοι λενε οτι απο πισω μπορει κρυβεται ο μελ,αλλοι οτι καποιοι πρωην μετοχοι προσπαθουν να κανουν οτι μπορουν για να χαλασει η δουλεια,αλλοι οτι ο κοζωνης ειναι ανεκδοτο,αλλοι παλι να τον εμφανιζουν οτι κανει τεραστιες επενδυσεις στην αμερικη etc etc.

Φερτε μου ντεπον,ασπιρινες,αλμον,καλμον,το κεφαλι μου ρεεεεε,δεν αντεχω ρεεεε…που ειχε πει καποτε κ ο φαφουτης.:p:p

βασικα θελουμε ψυχοφαρμακα πλεον οι αεκτζηδες:p

μουατς :smiley: :stuck_out_tongue: