Αεκαρα

πάμε για το τριπλό.

σήμερα μετά από πολύ καιρό, θα κάτσω να δω την αρμάδα

όπως έλεγα με φίλους γαύρους, αν χάσουμε με λιγότερα από 3 γκολ διαφορά, θα πάρω να τους κοροιδέψω…

Ναι, γιατί ο φετινός Ολυμπιακός μας έχει συνηθίσει σε 3-4 γκολ ανά αγώνα…

μην την ξεγραφετε την αεκ.ακομα και ετσι οπως ειναι τωρα η αεκ το παιχνιδι δε παυει να ειναι ντερμπι

Ρε σεις…Ο Μπαγεβιτς θα δωσει πριμ 150.000 στους παικτες αν νικησουν σημερα. Εδω δεν εχουμε να τους πληρωσουμε καλα καλα :stuck_out_tongue:

Mεγαλη μαγκια να ταζεις πριμ ενω ξερεις οτι εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα χασεις αρα δεν θα τα δωσεις ποτε τα λεφτα…:roll::roll:

Αραμπατζης αντι σαχα στην ενδεκαδα,αντε να παιξει κ αυτος λιγο γιατι ο σαχα φετος ειναι για κλαμματα.

Λέτε να το κρατήσουμε ;
1-2 στο ημίχρονο με δύο γκολάρες του Σκόκο και ένα γκολ offside του Παπαδόπουλου.

Ρε γελαει ο κοσμος ρεεεεε… Ρεζιλι τους εχουμε κανει ρεεε. Κοιταξτε μια τα γκολ του Σκοκο και αφηστε διαβουλευσεις/οφφσαιντ και ιστοριες. Θα ειναι πραγματικη ευχαριστηση αν τελικα νικησουμε.

Εντάξει στο δεύτερο είχε και τεράστια ευθύνη ο Νικοπολίδης, αλλά το πρώτο ήταν απίστευτο.

δικαιοσύνη

επιστρέφω σε λίγο

ο σκόκο να καρφωθεί στην σημαία της ΑΕΚ κ να μην φύγει

http://www.news247.gr/Headline.htm?sp=l53&sp=l16&sp=l1262805965766

Εξωφυλλο of the century

Τωρα εγώ θα γίνω πολύ γραφικός αν πω ότι η ΑΕΚ βάση ρόστερ θα μπορούσε να είναι πολύ πιο κοντά στην κορυφή;

ντάξει οκ, μεγάλη νίκη, μπράβο στα παιδιά μπλαμπλαμπλα, αλλά μην πετάμε και στα σύννεφα. Η ομάδα είναι υπό διάλυση, απλά μας έδωσε κάτι να θυμόμαστε για φέτος.

Αντε και του χρόνου με διοίκηση.

Η Α.Ε.Κ., αν άπαιζε όπως σήμερα, και δεν εννοώ τίποτα περίεργο, θα ήταν όντως πιο κοντά στην κορυφή:):!:

:lol::lol3:

όχι. θα έπρεπε να είναι πιο κοντά κ να έκανε κ καμία μεταγραφή. αλλά με τα ΑΝ δεν γράφεται ιστορία.

μετά την αρχική χαρά, εγώ λυπήθηκα πάντως γιατί συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να περιμένουμε τόσους μήνες να δούμε κάτι σοβαρό (ανεξάρτητα νικης) από αυτή την ομάδα.

άντε τώρα κουπί μπας κ βγούμε ευρώπη

παρακαλώ να στείλετε στην ανακύκλωση τον σαχ(λ)α. ευχαριστώ

Ρε παλιοσαλτιμπαγκο μοντεκριστο περιμενεις να νικησεις τον θρυλο για να γραψεις στο θρεντ του αεκακιου μετα απο 2 χρονια?
Αεκτζης της κακιας ωρας εισαι.

της χειρότερης ώρας ειμαι ρε όχι της κακιάς, γιαυτό κ είμαι ΑΕΚ

μια χαρά μπορούσε να μας δώσει φέτος η ομάδα: να κόψει το πρωτάθλημα στον γαύρο.

το κατάφερε

από αύριο πάλι θα κυνηγιόμαστε με τον κιμι κ τους αμέτοχους

Θελουν ξυλο ολοι τους! Ο ενας δεν δινει την μπαλα γιατι θελει να βαλει γκολ μονος του ο αλλος το ιδιο, ο παραλλος γκρινιαζει που βγηκε αλλαγη! Παλι καλα που νικησαμε :slight_smile: :stuck_out_tongue:
Παντως τα 2 δεν ηταν αρκετα παιζοντας αντιπαλοι σε μια ομαδα που εχει για προπονητη ενα ολογραμμα :lol:

τα 2 δεν ήταν αρκετά, αλλά είδαμε πάλι ότι η ομάδα θέλει μέσους. κάποιον να βγάζει μια πάσα της προκοπής

πείτε για αραμπατζή.