Αραμπατζης…φανερα απειρος. Σε καθε σεντρα εκανα τον σταυρο μου γιατι στις 5 καθαριζε την μια και στις αλλες εκανε βηματα μπρος-πισω εξουδετερωνοντας ουσιαστικα τον εαυτο του.
Αλλα μονο και μονο που εκανε την τελευταια μεγαλη αποκρουση (και με δεδομενου τα ελαχιστα ματς που εχει παιξει στην καριερα του στην πρωτη ομαδα της ΑΕΚ) η παρουσια του κρινεται θετικοτατη
Χωρίς να εμπνέει εμπιστοσύνη στις ψηλές μπαλιές και στα στημένα, η τελευταία απόκρουση αποδεικνύει πόσο τεράστια και αδικημένη ταλεντάρα είναι. Έπεται και συνέχεια πάντως και θα δούμε αν αξίζει να μείνει στην πρώτη ομάδα…
θεωρώ πως με τη χρονιά χαμένη ο αραμπατζής πρέπει να πάρει σοβαρή ευκαιρία
είχε άγχος, έχανε τα ψηλά, αλλά στο τέλος κρατάει όλο το ματς
θέλω να τον ξαναδώ γιατί τον σάχλα δεν τον αντέχω
Καλά έπαιξε η ομάδα, ακόμα καλύτερο το αποτέλεσμα, αλλά η λέξη πάσα (όταν πρόκειται βέβαια για γκολ) δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της και αυτό στην ΑΕΚ μια θα της κάτσει, αλλά 99 θα της έρθει ανάποδα.
Κρίμα και θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ ακόμα (Τζιμπούρ, Ταχτσίδης).
Ο Αραμπατζής γενικότερα εκτός τόπου και χρόνου, αλλά όταν χρειάστηκε έκανε μεγάλη απόκρουση και κράτησε το 1-2.
Εντύπωση πάντως προκαλεί ο αποκλεισμός του Γκερέιρο και του Χέρσι από την 18αδα.
έλα μωρή ΑΡΜΑΔΑ.
1-3 είχα προβλέψει, έπεσα για λίγο έξω.
ξέχασα να το δω γμτ, έπαιζα ΚΑΤΑΝ.
Μια χαρά ήταν ο Αραμπατζής σήμερα αν και με εξαίρεση την απόκρουση στα τελευταία λεπτά δεν απειλήθηκε και ιδιαίτερα. Μακάρι να πάρει ευκαιρίες το παιδι γιατί έχει φτάσει 25 και είναι κρίμα να μην παίζει καθόλου…
To πριμ λετε να το δωσουν???
Τον σισε τον ακουσατε κ σεις που φωναζε σκοκο σκοκο?:lol::lol:
Επιτελους μια νικη στο καραισκακη μετα απο τοσα αρνητικα αποτελεσματα,μια νικη ψυχολογιας κυριως,ο τζιμπουρ πολυ ατομισταρος αδικει τον εαυτο του,ο σκοκο θα πρεπει να τον βαλουμε ρητρα καμια 20 εκ ευρω. Γενικως συνολικα καλη παρουσια μετα απο πολυ καιρο,ο αραμπατζης θα πρεπει για ολο το δευτερο γυρο να καθιερωθει βασικος,αυτη ειναι η ευκαιρια του,ο σαχα προς το παρον ας σκουπιζει τον παγκο.
Αυτα τπτ αλλο,απλα γελασε λιγο το χειλακι μας φετος και θα ξεχαστουμε για καποιο διαστημα απο τα διοικητικα προβληματα.
ρε μάνσον πες τπτ για τα διοικητικά !
Η φετινή ΑΕΚ είναι ότι να ναι…ή θα πάει για διάλυση ή θα πέρνει διπλό μέσα σε μία δύσκολη (ίσως την δυσκολότερη )έδρα.Δεν το είδα το ματς περίμενα για να είμαι ειλικρινής μία άνετη επικράτηση του Ο.Σ.Φ.Π.
τι σου κανει ενα καλο πριμ ε;;χαχαχαχα
H AEK πέρα από το πώς έπαιξε σήμερα (που έπαιξε πολύ καλή μπάλα) έδωσε κι ένα μάθημα στο βάζελο και στον Πατέρα για το πώς αντιμετωπίζεις ένα επερχόμενο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Ούτε δηλώσεις ούτε πολώσεις ούτε εισαγγελείς.
Όλοι στον Ολυμπιακό νόμιζαν ότι θα κέρδιζαν για πλάκα, εδώ ακόμα και το γήπεδο που με τον βάζελο γέμισε από τις 4, σήμερα ήταν μισοάδειο μισή ώρα πριν αρχίσει ο αγώνας.
Και ο Σκόκο μεγάλη παιχτάρα, απλά έχει κι αυτός το μειονέκτημα των Λατίνων ότι σε κάποια ματς βγάζουν μάτια και σε κάποια άλλα τους ψάχνεις και δεν τους βρίσκεις…
Την ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΗ μετάδοση την πρόσεξε κανείς;
το μεγαλο προβλημα στην αγωνιστικη αεκ,ειναι οτι κανει ο καθενας οτι του κατεβει,χαρακτηριστικη η φαση με τον ταχτσιδη στο τελος του αγωνα
o σκόκο σε μια καλή ομάδα θα πετάει, στην φετινή ΑΕΚ θα είναι συνεχώς έτσι ή του ύψους, ή του βάθους. ξέρει πολλή μπάλα αλλά δεν ξεχνάω πως τον έχω δει να περπατάει ολόκληρα 90λεπτα ακόμα κ σε ματς που στραβώνουν…
Μερικά στατιστικά στοιχεία
Μόλις δεύτερη εκτός έδρας νικη για την ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα.
Κτίζει παράδοση με Ολυμπιακό ο Σκόκο που πλέον έχει πετύχει τέσσερις γκολάρες σε πέντε παιχνίδια.
Η ΑΕΚ είχε να νικήσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό από το 2004 (0-1 στην Ριζούπολη).
Στο Καραϊσκάκη είχε να νικήσει από το 1997 για το Κυπέλλο (0-1).
Για το πρωτάθλήμα στο Καραϊσκάκη είχε να νικήσει από το 1995 (0-1).
Είχε να πετύχει εκτός έδρας γκολ εναντιον του Ολυμπιακό από το 2005 (1-1).
Είχαν ακολουθήσει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με συνολικό σκορ 7-0.
Πρώτη νίκη του Μπάγεβιτς σε ντέρμπι από τότε που γυρισε στην ΑΕΚ.
H AEK είχε να νικήσει σε ντέρμπι από το 2-1 επί του Παναθηναϊκού την πρώτη αγωνιστική της περασμένης σεζόν.
Η ΑΕΚ είχε να νικήσει εκτός έδρας σε ντέρμπι από το 2006 οπότε και είχε πάρει τον Παναθηναϊκό με 1-2.
Σε ντέρμπι εκτός ΟΑΚΑ είχε να νικήσει από το 2005 στο 1-3 της Λεωφορου για το Κύπελλο.
Για το πρωτάθλημα η τελευταία εκτός έδρας νίκη ήταν 0-1 της Ριζούπολης.
Αν μου έρθουν και άλλα θα προσθέσω…
εγω τα ειπα σε προηγουμενο ποστ μου πριν το ματς.την αεκ μην την ξεγραφετε εστω και ετσι οπως ειναι τωρα γιατι το ματς ηταν ντερμπι και στα ντερμπι ολα μπορουν να γινουν!!!
ελα μωρη αρρωστεια!!!διπλο μεσα στο τηγανι!!!
δεν το ειδα το παιχνιδακι οπως συνηθως αλλα το συμπερασμα ειναι ενα
το ειχα ξαναπει παντως
ΣΚΟΚΟ=ΠΑΙΧΤΑΡΑ
ειδα και τα γκολ μολις τωρα
δε φανταζεστε ποσο πολυ χαρηκα το σημερινο. μα ΠΟΣΟ πολυ!!!
οπως ακουσα και στο ραδιο, “Η πιο ευκολη νικη της ΑΕΚ για φετος”
ενα πετσινο γκολ για τον γαυρο, 2 γκολαρες για μας!!!
Βιβα!!!:drunk:
Και το κουφό είναι πως πραγματικά ήταν η πιο εύκολη φετινή νίκη.
μικρη χαρα, γιατι ενας κουκος(γενικου περιεχομενου) δεν φερνει την ανοιξη .