Ελεεινή. Θέμα της “Γιατί δεν κερδίζει και σήμερα ο Ολυμπιακός ;”.
Ελπίζω πάντως να μην κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την εμφάνιση του Σκόκο και να τον δούμε πρωταθλητή στο τέλος, με τα πράσινα.
Πρώτη φορά φέτος είδα να αλλάζουν εξαιρετικά την μπάλα οι παίχτες της ΑΕΚ. Αυτό μέχρι να φτάσουν στο Νικοπολίδη, γιατί μετά τσακώνονταν ποιός θα βάλει γκολ.
Πάλι καλά που το γύρισαν το ματς, γιατί μετά θαχαμε πάλι (δικαιολογημένα) τα γνωστά για τη διαιτησία.
Τι να λέμε τώρα, μόνο που δεν έκλαιγαν ο Καραβίτης με τον Κατσαρό όταν έβαζε γκολ η ΑΕΚ… Είναι λυπηρό πραγματικά, εμείς πληρώνουμε τους καραγκιόζηδες της ΝΕΤ για να βγάζουν τέτοια χολή…
Δεν κλαιω καθολου με την διαιτησια, με την ομαδα μου και τους παικτες μας τα εχω… Απλα μην τα βλεπουμε ολα μονοπλευρα παντα, ο Ολυμπιακος ειναι ο ευνοημενος και τετοια…
το γαμησες και συ. οχι και 2. η μια σιγουρα.
γενικα ομως στο ματς επεσε πολυ σπρωξιμο στον οσφπ. μην κοιτας τις 3 μεγαλες φασεις οπου ευνοηθηκε η αεκ 2-1. συνεχως εδιναν φαουλ στον ολυμπιακο ενω στις αντεπιθεσεις της αεκ τιποτα.
παντως η ιστορια αυτο θα κρατησει…
Πανηγυρίστε, πείτε πόσο μας γαμήσατε, κοροιδέψτε, κάντε χαβαλέ αλλά μην εκτίθεστε.
Μη λέτε πράγματα τα οποία χλευάζατε 6 μήνες πριν. Και παραδεχτείτε πόσο πολύ θα κλαίγατε αν τα σφυρίγματα ήταν ακριβώς ανάποδα. Εδώ για ένα αμφισβητούμενο πέναλτι του Μέλπμπεργκ κοντέψατε να ανποδογυρίσετε τον κόσμο στον 1ο γύρο.
Με λίγα λόγια μην γίνεστε σαν εμάς τους κολλημένους και υπερόπτες γαύρους που κατηγορείτε όλα αυτά τα χρόνια…
Oπαδοί ανάγκασαν τον Πεδουλάκη να σταματήσει την προπόνηση
Η μπασκετική ΑΕΚ φαίνεται ότι δεν μπορεί να βρει με τίποτα την ηρεμία της.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης της Ενωσης με τον Αργύρη Πεδουλάκη, 20 οπαδοί της ομάδας εισήλθαν στο κλειστό του Ελληνικού και ζήτησαν από το νέο προπονητή να σταματήσει τη δουλειά. Όταν ο «Αρτζι» ζήτησε να μάθει το λόγο, οι οπαδοί του είπαν ότι όταν ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού τους είχε κάνει μία άσεμνη χειρονομία.
Ο Πεδουλάκης ήταν έξαλλος με το περιστατικό και πλέον όλα τα ενδεχόμενα για τη συνεργασία του με την ΑΕΚ είναι ανοιχτά. Και όλα αυτά μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του.
Δεν ξέρω πολλά πράγματα από μπάσκετ αλλά με αυτά τα λίγα που ξέρω τον Πεδουλάκη τον θεωρώ τον καλύτερο Έλληνα προπονητή. Είναι πολύ κρίμα αυτό που γίνεται στο μπάσκετ. Ο Μπλάνκο προφανώς και πρέπει να κάτσει στον πάγκο την στιγμή μάλιστα που ο Τζιμπούρ όπως φαίνεται βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
το πέναλτυ δεν υπάρχει - χωρίς διοίκηση ειναι σίγουρο ότι κανείς δεν σέβεται την ΑΕΚ
μέχρι το 3-1 ήμασταν άνετα καλύτεροι αν κ το κέντρο έχει μεγάλο πρόβλημα στην πάσα και στην άμυνα ο ζεράλδο πρέπει να παίζει 130% για να είναι απλά οκ
ελπίζω πως θα μπούμε πλέηοφφ και θα παίξουμε κ καλύτερη μπάλα. ευτυχώς σκόραρε ο Μπλάνκο, η ομάδα ανεβαίνει με τζιμπουρ, κάτι πρέπει να γίνει με το κέντρο.