Mισο λεπτο,δλδ την ΑΕΚ θα τη σωσουν τα 2,5-3 εκ απο την πωληση του σκοκο? Τι καταλαβαμε που πουλησαμε τον κυριακο,τον παπασταθοπουλο,τον λυμπε κλπ,σωσαμε κατι με το ξεπουλημα?
Οσους παικτες και να πουλησουν το βασικο προβλημα δεν αλλαζει,επομενως η λογικη πουλαω παικτες γιατι δεν εχω λεφτα δεν αποτελει λυση για την ΑΕΚ.Και δεν μιλαμε για τπτ μπατιρηδες μετοχους που δεν εχουν λεφτα αρα αναγκαζονται να πουλησουν,μιλαμε για αυτους που μπορουν να αγορασουν…10 ολυμπιακους.:roll:
Γιατι δλδ να φτασουμε στη μεγιστη ξεφτιλα να πουλησουμε τον καλυτερο μας παικτη στους αιωνιους?[-X
γιατί ο λόγος που αυτοί σας οι μέτοχοι έφτιαξαν τα λεφτά τους, είναι το ότι δεν πέταγαν τα λεφτά τους σε κακές επενδύσεις όπως η ΑΕΚ;
Εγώ δεν έχω πρόβλημα, αλλά εσύ θα παίζεις Δ Εθνική σύντομα από τα χρέη, γιατί περίμενες οι μέτοχοι της ΑΕΚ να πετάξουν 20 εκατομμύρια ευρώ. Εδώ οι οπαδοί της ΑΕΚ δε δίνετε 20? λεφτά για να πάτε γήπεδο και γκρινιάζετε για τους μετόχους που δεν πετάνε εκατομμυρια στα σκουπίδια.
Επίσης, ο Σκόκο με 1 μύρια στον ΠΑΟ/ΟΣΦΠ είναι “πουλάμε όσο όσο”. Ο Σκόκο με 3-4 εκατομμύρια ? στον ΟΣΦΠ-ΠΑΟ είναι “πιάσαμε κορόιδο τους 2 αιωνίους και βγάλαμε λεφτά”.
ο σκόκο ΔΕΝ κάνει 4 μύρια. σε μια άλλη ΑΕΚ θα ήταν ο 12ος παίκτης. αν τα δώσουν, ας τον δώσουν κ να δέσουν τον ταχτσίδη με την υπόσχεση ότι θα παιζει πάντα βασικός κ όπου βγει
ο σκόκο ή τώρα ή το καλοκαίρι φεύγει. αν πάρουν τόσα χρήματα, ας τον δώσουν. απλά ουέφα γιοκ για φέτος