Αν έχεις τη Σάσα μπάστα, τι να τις κάνεις τις φιλοδοξίες;
Αεκτζης απο κουνια ο σκοκο…:p:p Κλασσικα μετα απο απανωτες διαψευσεις ως συνηθως
σε τετοιες περιπτωσεις ξυπνας ενα πρωι και βλεπεις τον σκοκο να εχει πουληθει.:roll:
Το βρήκα! Το βρήκα!
Σας δίνουμε Ζίκο και 2 μύρια και μας δίνετε Μπάγεβιτς και Σκόκο. Έκλεισε;
Αλήθεια τί γνώμη έχετε για Ταχτσίδη;
πολύ καλός παίχτης μου φαίνεται εμένα αλλα πρέπει να δουλέψει αρκετά για να φτιάξει την πάσα του.δυστηχώς φαίνεται να έχουν πάρει τα μυάλα του πολύ αέρα.όταν θέλει εκατομμύρια για να παίξει στην αεκ ενώ ουσιαστικά δεν εχει καταφέρει κατι το αξιοσημείωτο από πλευράς δικής του απόδοσης,αποδεικνύει ότι την έχει ψωνίσει με την πάρτη του
ψηλά ο αμανές κ ακούγεται πως έχει σταματήσει να δουλεύει
καλός αλλά φοβάμαι οτι θα μείνει στάσιμος
επίσης όπως όλοι οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ δεν έχω καταλάβει τη θέση παίζει
μηπως,λεω,μηπως δεν ειναι το οτι εχει καβαλυσει το καλαμι,ΑΛΛΑ, μπορει να μη θελει να συνεχισει στην αεκ λογω τον δοιηκιτικων παρατραγουδων? μηπως αντι για 120 χιλιαρικα που του δινετε να παει με 150 η 200 ξερω γω σε καμια αλλη ομαδα και να εχει και το κεφαλι του ησυχο?
σιγα τα εκατομυρια ρε οριτζιναλ που ζηταει…ελεος
@paoktsis
ο παοκ θα έδινε 200000 το χρόνο για τον ταχτσίδη?
ο ταχτσίδης μου φαίνεται ζήταγε 400000 το χρόνο
400 χιλιαρικα ειναι πολλα αλλα 200 χιλιαρικα συζητιεται…ωστοσο ακομα και με τα ιδια λεφτα που του δινει η αεκ δεν ειναι απιθανο να κλεισει σε αλλη ομαδα,λογω της καταστασης που επικρατει,αυτο λεω
ας πάει το παιδί όπου θέλει και μακάρι να παίξει καλη μπάλα και να κάνει διεθνή καριέρα.αλλά η αεκ καλά κάνει και δέν του δίνει παραπάνω λεφτά και καλά έκανε και απέσυρε την πρόταση αφου είδε οτι δεν υπήρξε διάθεση για απάντηση από την πλευρά του ταχτσίδη.
Από Χελάκη:
Λόγος γίνεται φυσικά για προτάσεις που έχουν νόημα και σ? αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται προσφορά για περίπου 2,5 εκατ. ευρώ. Σε μια τέτοια περίπτωση η ΑΕΚ «σκοτώνει» τον παίκτη της.
Πάντα λαμβάνοντας υπόψη την αξία του παίκτη αλλά και την πτώση των τιμών λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, κάθε διαπραγμάτευση με νόημα θα πρέπει να ξεκινάει από τα 4 εκατ. ευρώ και βάλε. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως είναι διατυπωμένη, δεν αφήνει περιθώρια πώλησης.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τωρα το καταλαβε???
Μα ειναι δυναμον,μα αυτοι μπορουν να αγορασουν…10 ολυμπιακους…
Κι εσεις τι θα κανατε;;;
Ο ΠΑΟΚ δίνει 160,000 στον Παπάζογλου. Λες να ντραπεί να δώσει στον Ταχτσίδη; Αν σας ζητάει 400 πείτε του να πάει να …
μερικα απο αυτα που ειπε ο μανατζερ του σκοκο σε απαντηση για την κινηση της αεκ με το εξωδικο…
- Στο εξώδικο των τεσσάρων παραγράφων που βάλατε στο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπογράφει κανένας από τη διοίκηση της ΑΕΚ.
- Στο τρισέλιδο εξώδικο που έλαβα εγώ, υπογράφεται εσείς ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ.
- Σε προηγούμενες συνομιλίες μας με παραπέμπατε στον κ. Σταύρο Αδαμίδη.
Να σας ενημερώσω, επίσης, ότι χρωστάτε στον παίκτη (με βάση τραπεζική ενημέρωση μέχρι χθες 12-01-2010) δόση τις 31-12-2009. Επίσης έχετε δώσει επιταγή στον παίκτη, εισπρακτέα στις 31-01-2010 για ένα μεγάλο υπόλοιπο της δόσης που αντιστοιχεί στις 31-10-2009. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε η επιταγή δεν είναι απόδειξη πληρωμής, αλλά πρόθεση πληρωμής. Μήπως δεν καθυστερήσατε να πληρώσετε την προηγούμενη επιταγή την οποία πλήρωσε, προς τιμήν του, ο κ. Πέτρος Παππάς; Μήπως χρωστάτε στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή τιμολόγια με λήξη 30-09-2009 και 31-12-2009; Σας πιέσαμε ποτέ για χρήματα;
ΜΑΓΕΙΑ…:?
Βγηκε μια βρωμα οτι ο ελεγχος θα βγαλει δυσαρεστες εκπληξεις και πως τα χρεη θα ειναι καμια 60αρα,οχι 35 που λεγανε στον κοζωνη. 47 +16 μυρια δωρακι απο εφορια.
Αλλη μια πρωτοτυπια στην ΑΕΚ…ΓΣ χωρις κανενα μετοχο παρων,ε βεβαια μεντες οι μετοχοι γιατι θα ειναι κοσμος εξω…:!::!:
Απόντες οι μέτοχοι στη Γενική Συνέλευση
Ο Νίκος Νοτιάς ο οποίος επεξεργάστηκε το σχέδιο για το μέλλον της ΑΕΚ, δεν θα είναι παρών στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (17/1) για να το παρουσιάσει και θα εκπροσωπηθεί από τον Νίκο Θανόπουλο. Απόντες θα είναι και οι Παππάς, Γκούμας οι οποίοι θα εκπροσωπηθούν από τον Αδαμίδη.http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=6920269
-δηλαδή στην προεδρία της ΑΕΚ θα είναι αδαμίδης-κιντής.το οικονομικό σχέδιο του κιντή για την ΑΕΚ κατα την γνώμη μου δεν είναι κακό.
-ο μάνατζερ του σκόκο πολύ μας έχει πρήξει τα @@!!!αν δε γουστάρει να μείνει ο σκόκο στην ΑΕΚ ας φέρει πρόταση που θα ικανοποιεί την ΑΕΚ και ας φύγει.κανέναν δε κρατάμε με το ζόρι.
Βέβαια, για τον Σκόκο, αν όντως του χρωστάει λεφτά η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να φέρει πρόταση για να φύγει, το κάνει και με προσφυγή.
Σύμφωνα με το ΦΩΣ, οι μέτοχοι της ΑΕΚ θα διώξουν τον Μπάγεβιτς γιατί του χρωστάνε 400,000? και για να επιστρέψει ο Τζιμπούρ, του έδωσαν μία Porsche Cayenne