χαλαρα η χειροτερη αεκ ποθ εχω δει…
Σίγουρα η χειρότερη ΑΕΚ του δεύτερου γυρου.
χάλια μαύρα με εργοτέλη αλλά τουλάχιστον καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς.για την τελευταία φάση που φωνάζει ο εργοτέλης πιστεύω δέν είναι πέναλντι γιατί βρίσκει καθαρά μπάλα ο μαιστόροβιτς.το οτι πάει δυνατά στην φάση δε λέει τίποτα.μετά το τάκλιν ο λεάλ χάνει την κατοχή μπάλας οπότε κατ’εμέ δεν υφίσταται πέναλντι.
Δεν νομίζω ότι επειδή χάνει κατοχή δεν δικαιούται και το φάουλ.
Είναι πάντως λίγο αντίστοιχη φάση με Μπλάνκο και Γκσπούρνινκ, για το αν βρήκε τελευταίος ο Μπλάνκο τη μπάλα κλπ.
Ο διαιτητής πάντως έχει το δικαίωμα να τιμωρήσει την πρόθεση και με βάση αυτό νομίζω ότι δεν δίνει το πέναλτυ.
Γουσταρα ειναι η αληθεια. :lol:
Tραγική εμφάνιση μακράν η χειρότερη του δευτερου γυρου…next stop Λάρισα στον κάμπο…
Δεν έχω δει τη φάση αλλά έχω την εντύπωση ότι ο κανονισμός λέει ότι αν ο αμυντικός διώξει μπάλα τότε δεν υπάρχει παράβαση εκτός αν κάνει νέα κίνηση να κόψει τον επιτιθέμενο και τότε βρει πόδια/σώμα κτλ.
Επομένως αν ο Μαϊστόροβιτς βρίσκει μπάλα, τότε το μαρκάρισμα είναι καθαρό.
στην φάση μπλάνκο-γκσπούρνινγκ ο τερματοφύλακας βρίσκει μπάλα αλλά μετά ο μπλάνκο την ξαναπαίρνει στην κατοχή του και τότε τον βρίσκει ο τερματοφύλακας πάλι.ο λεάλ μετά το τάκλιν του μαιστόροβιτς χάνει την κατοχή εντελώς και απλά ο μαιστόροβιτς με την φόρα που είχε τον βρίσκει και πέφτει κάτω.
το δινουμε στην Λαρισα την Κυριακή ή συνεχιζουμε το σερί μας?ιδου το ερωτημα:-k
Γιατι να ειμαστε τοσο γεναιοδωροι απεναντι στο κυριο Δωνη? Συνεχιζουμε το σερι αλλα για να γινει αυτο πρεπει να παιξουμε λιγο μπαλα οχι οπως με τον εργοτελη.
στον κυριο Πηλαδακη θες να πεις…
XA…
και επειδη εσεις μπορει να το δωσετε νομιζετε πως εμεις θα το παρουμε…??
αφου ειμαστε ανικανοι να κανουμε εστω και αυτο…
προσπαθουμε να πεσουμε …
οχι να μας ριξουν…
να πεσουμε απο μονοι μας…:!:
αν δεν γινει παει να πει οτι ολοι οι αλλοι ειναι αρχηστοι…
αν δεν μπορεις να σωθεις και να πεσει αυτη η λαρισα πρεπει να εισαι πολυ στοκος…
Quiz: Θα γινει ποτε προεδρος της ΑΕΚ ο αγαμιδης?
a)Ναι,υπογραφουν απο στιγμη σε στιγμη
b)Θα γινει αλλα θα φυγει νυχτα
c)Δεν προκειται να γινει ποτε,θα μεινει ενα ονειρο ανεκπληρωτο.
#-o:p:p
τις τελευταίες 6 αγωνιστικές θα γίνει τρελλό στήσιμο σε πολλά παιχνίδια… προσωπικά βλέπω να δίνουμε το ματς στην τούμπα και κανα ακόμη…
Γενικά το τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος προσφέρεται για καλά πονταρίσματα στο στοίχημα.
Και όχι απαραίτητα λόγω στησίματος.
Γιατι να δωσει η ΑΕΚ ματς, δεν θα επωφεληθει σε τπτ,ισα ισα την ΑΕΚ δεν την συμφερει να παρει ο παοκ το πρωταθλημα γιατι αν γινει κατι τετοιο θα δυναμωσει πολυ ο Παοκ με αποτελεσμα η ΑΕΚ να μεινει πισω απο αυτον σε ολα τα επιπεδα.
wow, και γαμώ τσι λογικαί.
Εχεις καποια καλυτερη λογικη να αντιπροτεινεις?:–
όχι μωρέ, να ψοφήσει η κατσίκα του ζαγοράκη, μαζί σου :!:
Φέτος δεν θα παίξουν στησίματα πολλά, είναι φανερό.
Πρώτα από όλα δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.
Είναι 3 ομάδες που παλέυουν για τίτλο, 4 για πλέι οφ και οι άλλες για ν ααποφύγουν υποβιβασμό (η καλύτερη έιναι μόλις +6 από τον τρίτο από το τέλος.)
Κωλοομάδες όπως Ξάνθη και Ηρακλής που συνήθως κάθονται δεν μπορούν να το κάνουν φέτος.
και τα πλέι οφ θα είναι σούπερ γιατί θα σκιστούν όλοι για τη 2η θέση εκτός αν κάποια ομάδα κάνει 2 ήττες συνεχόμενες στην αρχή και τα παρατησει