Η κατσικα του ζαγορακη μπορει να κανει οτι θελει,εμενα με απασχολει τι συμφερει την ομαδα μου να γινει.
Η ΑΕΚ ειναι αυτη που ψοφαει αλλα δεν βλεπω να ενδιαφερει και πολλους Αεκτζηδες…:!:
Η κατσικα του ζαγορακη μπορει να κανει οτι θελει,εμενα με απασχολει τι συμφερει την ομαδα μου να γινει.
Η ΑΕΚ ειναι αυτη που ψοφαει αλλα δεν βλεπω να ενδιαφερει και πολλους Αεκτζηδες…:!:
Να το δωσει? Συμφερει ομως να παιξει πλει οφ με Ολυμπιακο και ΠΑΟ μαζι?
Ξερω 'γω…?
πραγματικα,τα διοιηκιτικα της αεκ φετος ειναι βγαλμενα απο επεισοδια της λαμψης,χιλια τα εκατο
Νικες για ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-ΓΑΥΡΟ στανταρε εννοεις; Γιατι εγω αλλα σιγουρακια δεν βλεπω εκτος απο καβαλα(αρη δεν εμπιστευομαι)
Eπιστρεφει και ο Νεμεθ στον σημερινό αγώνα με την Λάρισα…αντε μπας και δεσει λίγο το κεντρο μας…
O Nέμεθ είναι επιθετικός βέβαια…
Δεν ειναι επιθετικό χαφ?:-k οκ γραψε λάθος…
ρε αεκ δωσε μας κανενα βαθμο σημερα…
εχουμε χασει την γη κατω απο τα ποδια μας…
ελπιζω αυτα τα σεναρια πως παιζει και για τον κομποτη(παντου μεσα ειναι…??) για να μειωθει κατα μια δοση η μεταγραφη του λεοναρντο να ειναι απλα βλακειες…
ετσι και αλλιως η αεκ δεν εχει κλειδωσει την τεταρτη θεση…
αντε να δουμε…:roll:
Το ματς παντως παει για κλειστό αποτελεσμα…ισως και να κριθεί στο ποιος θα βαλει πρωτος goal…
Καθόλου απίθανο να κάτσει να χάσει η ΑΕΚ σήμερα πάντως…
το κακό με την Αεκ ειναι οτι ειναι αναρχη στο παιχνιδι της…ολα εξαρτωνται απο τις ορεξεις του Σκοκο η του Τζιμπούρ…το σιγουρο σημερα ειναι οτι η Λαρισα θα παιξει ανοιχτά οποτε αυτο ισως μας βγει σε καλό μιας και θα χτυπάμε στις αντεπιθέσεις…
Μαλλον για εκει παει ,αποκαρδιωτικη εμφανιση… Η γνωστη ΑΕΚ του πρωτου γυρου.Κακιστη εμφανιση.
αν αρχίσει να ξεφουσκώνει από τώρα ο ενθουσιασμός, καλύτερα να μην κατέβουμε στα πλεηοφ
καλό το Χ του άρεως…
Άθλια εικόνα, μόνο ο Σάχα διασώθηκε που έσωσε 2 σίγουρα γκολ. Πλασματικό το 1-0 που θα μπορούσε να ήταν άνετα 2-0 και 3-0.
Αυτός ο Καράμπελας πώς έβγαλε όλο τον αγώνα, όταν τον είχε κάνει γιο γιο ο Μπλάζεκ;
Αστείες οι πάσες μας γενικώς σήμερα.
[SIZE=“4”]αγαπαμε ΑΕΚ…!!![/SIZE]
ευχαριστουμε …
δεν ξερω αν αυτη ειναι η αποδοση της αεκ συνηθως…
αν δεν ειναι και μας “βοηθησατε” καπως, ευχαριστουμε πολυ…δεν ειμαστε αχαριστοι…
αν ομως αυτη ειναι η αεκ εχει καναδυο θεματακια…
αυτος ο καραμπελας ειναι αστειο το πως συμπεριφερεται οταν εχει δυο αντιπαλους…
απλα κοκκαλώνει και περιμενει βοηθεια(απο που αραγες…:-k)
ο τσιμπουρ εκανε πανω απο 30 τριπλες σημερα…οποιος δεν πιστευει ας βρει τον αγωνα και ας μετρησει…
και σε περιπτωσεις που υπηρχαν ελευθεροι παιχτες…(αν και εγω τον παω, ειμαι μορφαρα… )
μπηκε ο χερσι(κανει αυτος για αεκ…?) και επαιξε ελευθερος . . !!!
απο μονος του…??
και παλι ευχαριστουμε αν εγινε κατι “περιεργο”…
αααα… σαχα…απλα προσκυνω…ΘΕΟΣ… (ρε μπας και ειμαι αεκ…??)
o Kαραμπελας παει γαντι με την ομωνυμη ρυση… κατα τα αλλα με τετοιες εμφανισεις δεν εχουμε τυχη στα play off…
είδα λάηβ την λάρισα την περασμένη αγωνιστική στου χαριλάου. δεν ξέρω πόσο καλύτερα μπορεί να έπαιξε σήμερα, αλλά αφού χάσαμε απ’ αυτή την ομάδα… :?
καμια σχεση η μια εμφανιση με την αλλη…
με τον αρη απο το 13 ειμασταν με 10 παιχτες και το ματς εγινε σουπα…
ενω τωρα παιξαμε σαν να μην υπαρχει αυριο…(γιατι υπαρχει.?)
παντως ειμασταν τυχεροι…(εκτος απο καλοι)
λαθος στημενη η αεκ
και πολυ νευρικη…
μονο ο σαχα εδειξε ετοιμος…
Θεικο πανό Αεκτσηδων. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ευχαριστω την αεκ που με δικαιωνει καθε φορα…
ρε οι ελληνες οπαδοι μεσα σε ολα τα ασχημα που κανουν εχουν και χιουμορ…
Nice…8)