Αεκαρα

χρόνια πολλά στην αρρώστεια!!!ΑΕΚΑΡΑ μια ζωή ρεεεεεε!!!

Ποσο χαζος μπορει να ειναι ο α@αμιδης για να πει αυτα που ειπε μια μερα πριν την συμπληρωση 86 χρονων της ΑΕΚ?#-o#-o

Μπροστινος ο θανοπουλος,μπροστινος ο α@αμδης,ποιος εχει σειρα μετα?:!:

μπορει να μηνειναι χαζος. μπορει να ειναι απλως καθαρμα. το απευχομαι αλλα δν τον εχω παρει με καλο ματι. ελπιζω να εχω κακη διαισθηση-κριση.

παρεπιπτοντως χρονια πολλα. ευχομαι κατι να γινει σ αυτη την ομαδα γιατι ειναι κριμα οι αλλοι οι γαμημενοι να απομακρυνονται τοσο. ειναι κριμα γιατι αν δεν ημασταν στη κωλοελλαδιτσα με τα κωλοστημενα δεν θα ειχαμε χασει 2-3 πρωταθλαματα στο ετσι κ θα ειχαμε πολλη περισσοτερη δυναμη τωρα. μιλαω για προσφατη ιστορια.

ΑΕΚ - Πρωτοφανής επίθεση Original σε Μπάγεβιτς

Επιθετική και με πολλές ύβρεις ανακοίνωση κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς εξέδωσε η Original, με αφορμή το χτεσινό δείπνο που παρέθεσε ο προπονητής της ΑΕΚ στους παλιούς του συμπαίκτες.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=220739

Eδω η ΑΕΚ καιγεται και ο ΧΧ ασχολειται…ακομα με τον μπαγεβιτς.:thumbdown::thumbdown: Γιατι αραγε αυτη η σταση απο την original σε ολα οσα διαδραματιζονται στην ομαδα,αυτη η σιγη ιχθυος…:–:-- Α ρε χατζημουσια…

ποιός τον χέζει και τον χατζηχρήστο μωρέ. ό,τι τον βολεύει θυμάται ο καραγκιοζάκος πάντα.

ναι αλλα απο κεινον ξεκινανε καθε φορα σε μεγαλο βαθμο τα ουυυ απο την εξεδρα. αρα εμεις τον χεζουμε ομως αυτος επηρεαζει κ ειναι κ αυτος καθικακι.
εχουμε πηξει στα καθικια ρε πουστη μου…

Ε, αφού η Οriginal άρχισε να τα χώνει ξανά στον Μπάγεβιτς ξεχάστε τον οριστικά τον Μελισσανίδη (ο οποίος έτσι και αλλιώς δεν ήθελε να ασχοληθεί και ας έλεγε τα παραμύθια της η Ώρα αλλά τεσπα).

Ν’αγιασει το στομα σου.

ετσι ετσι,καποια τετοια κινηση περιμενε ο μπαγιεβιτσ και καθεται τοσο καιρο,οσο για την ομαδα αναμενοθμε ακομα χειροτερεσ καταστασεις απο τισ φετινες:thumbdown:

Απο εδω και περα αρχιζει το σηριαλ σκοκο…:!:

…και μάλλον θά’ναι χειρότερο και απ’την ‘‘παρέα της φεγγαρόπετρας’’:):!:

με τον Κομπώτη η ομάδα ήταν τραγική κ έκτοτε έχουν αρχίσει τις συζητήσεις για του χρόνου, λες και δεν παίζεται όλη η χρονιά σε 6 ματς.

θεωρώ πως ο μπάγεβιτς πρέπει να φύγει - αν υποθέσουμε ότι ο Αδαμίδης θα κάνει χριστούγεννα και δεν θα λήξει κατά τον Σεπτέμβρη, σαν το γάλα…

ο ντούσαν θεωρώ πως ναι μεν κράτησε την ομάδα δεμένη σε μια χρονιά χωρίς διοίκηση, από την άλλη όταν η συσπείρωση λόγω ειδικών συνθηκών πέφτει, παρουσιάζεται μια ομάδα εντελώς ασύνδετη

Ο μπαγεβιτς θεωρω οτι πρεπει να φυγει για αλλους λογους, οχι γιατι δεν κανει για προπονητης η γιατι ειναι ξεπερασμενος οπως λενε καποια παπαγαλακια.

Απο την αλλη για να διωξει ο αγαμιδης τον μπαγεβιτς πρεπει να φερει κατι αξιολογο για κοουτς ,αν ειναι να φερει προπονητη τον κωστενογλου,τον βλαχο η τον παρασχο ας πουμε η καποιον απο το εξωτερικο παγκοσμιως αγνωστο δεν κανουμε τιποτα ετσι. Εχει τα λεφτα να φερει εναν τετοιο κοουτς,εννοειται πως οχι.

Εννέα παικτές σε απολογία για ξενύχτι!

Συγκεκριμένα, οι Σάχα, Αραούχο, Μπλάνκο, Σκόκο, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Αλβες, Ρίκκα, Χέρσι το… ρίξανε έξω το βράδυ της Παρασκευής, για την ακρίβεια διασκέδαζαν μέχρι το πρωί.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=7740340

Το ριξανε λιγο εξω τα παιδια…:drunk::drunk:

Κατα τα αλλα βρισιδια,αποδοκιμασιες,μανουρες,συλλαλητηριο(εστω κ χωρις την Original),γιουχες στον σκοκο,διχασμος και παει λεγοντας…:!:

πανω στο μεθύσι του ο σκοκο ελεγε πως παει στον παναθηναικο…!!
αυτα ειναι…

Εμένα με τιμάει που θεωρώ ότι αν ο Παναθηναϊκός δώσει για τον Σκόκο 3 μύρια συν τους Χριστοδουλόπουλο, Κλέιτον (άλλα όχι δανεικούς, να τους αφήσει ελεύθερους και να υπογράψουν σε εμάς) θα τον έχουμε πιάσει κότσο και θα βγουμε πιο κερδισμένοι από αυτόν;

Το θεμα ειναι τι θα κανεις τα 3 εκ. Σε τι παικτη-ες θα τα διαθεσεις. Διαφορετικα δεν εισαι α πριορι κερδισμενος καθως ουτε χριστοδουλοπουλος, ουτε κλειτον φτανουν σε αξια τον σκοκο (τον οποιο παρεπιμπτοντως δεν τον θελω στον παναθηναικο… χιλιες φορες εννοειται γκοβου ή ζιουλι που εχουν ακουστει, η αλλος παικταρας απο εξωτερικο)

Αυτο που εχει εξοργισει τον κοσμο και η κυρια αιτια ολων αυτων που ειδαμε χτες δεν ειναι η πωληση του σκοκο στον ΠΑΟ οπως διαφαινεται,αυτο ειναι απλως το κερασακι στην τουρτα.

Η κυρια αιτια ειναι πως εχει καταλαβει πλεον κ ο πιο απλος Αεκτζης οτι ετσι οπως εχουν εξελιχθει τα πραγματα στην ομαδα δεν υπαρχει καμια προοπτικη,κανενα μελλον στην ΑΕΚ.Βαρεθηκε να ακουει για λιτοτητα,για εξυγιανση,για πλανα,τα σιχαθηκε ολα αυτα.

Απο εκει κ περα με πορδες αυγα δεν βαφονται,να δωσεις τον σκοκο οκ,θα παρεις 3 εκ,τον κλειτον,τον χριστοδουλοπουλο,ε και?Με τετοιες κινησεις θα πεισεις τον κοσμο να παρει διαρκειας, η θα τον πεισεις να στηριξει για πολλοστη φορα? Καταντια δυστυχως.:!:

αν αυτη θα ειναι η συμφωνια, ειναι πολυ καλη για την αεκ…!!
θα δωσει ενα παιχτη που δεν θελει να μεινει στην αεκ και θα παρει 3 εκατομυρια και 2 παιχτες που θελουν να παιξουν μπαλα…!!
που για μενα παιζουν ανετα εντεκαδα…
δινεις εναν παιρνεις 2 εντεκαδας και 3 μυρια για να καλυψεις αλλες θεσεις…
θα φυγουν και τα μεγαλα συμβολαια απο την αεκ οποτε παει βαση ενος σωστου σχεδιου…
σκληρο σχεδιο αλλα σχεδιο…!!
δεν μπορω να καταλαβω τον χαμο που βλεπουμε…:?
καλυτερα ειναι να φτασει η αεκ στο 0 ???

αν αυτο δεν ειναι πολυ καλη συμφωνια δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι…

[SIZE=“4”]Μπάγεβιτς: «Εγώ δεν υπάρχω»[/SIZE]

Από το κακό στο? χειρότερο η κατάσταση στην ΑΕΚ. Στο περιθώριο της κλήρωσης για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας δόθηκε άλλο ένα στοιχείο που αποδεικνύει ότι σχέσεις μεταξύ του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Σταύρο Αδαμίδη είναι σε οριακό σημείο ?μετά τα όσα ακούγονται για αντικατάσταση του.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης με τον Βασίλη Δημητριάδη κάθισαν στην καφετέρια του ξενοδοχείου. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είδε τον προπονητή της ομάδας να αποχωρεί χωρίς να δέχεται να συνομιλήσει με τον κ. Αδαμίδη και έτρεξε να τον προλάβει.

«Έλα μέσα να μιλήσετε», ήταν η προτροπή του κ.Δημητριάδη στον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος εκείνη τη στιγμή επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητο του για να λάβει την φανερά εκνευρισμένη απάντηση του προπονητή. «Άσε με. Εγώ δεν υπάρχω»?
Στη συνέχεια, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και Γραφείου Τύπου της ομάδας, Αγγελική Αρκάδη προσπάθησε να μεταπείσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Τελικά, ο Σερβοέλληνας τεχνικός κατευθύνθηκε στην καφετέρια του ξενοδοχείου. Στάθηκε όρθιος για μισό λεπτό με τους Σταύρο Αδαμίδη και Βασίλη Δημητριάδη και αποχώρησε, εκδηλώνοντας την έντονη δυσαρέσκειά του.

ΜΑΓΕΙΑ…!!!
[SIZE=“4”]
Νέμεθ: «Μου έσπασαν το αυτοκίνητο»
[/SIZE]

Υλικές ζημιές από πέτρες που πέταξαν «ανεγκέφαλοι» μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης υπέστη το αυτοκίνητο του Κρίστιαν Νέμεθ, όπως αναφέρει ο Ούγγρος φορ στο προσωπικό του blog.

«Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός, αφού οπαδοί συγκρούστηκαν με αστυνομικούς και επιτέθηκαν στη διοίκηση. Χρειάστηκε αρκετή ώρα για να αποκατασταθεί η τάξη και ο αγώνας έληξε στο 105ο λεπτό μαζί με τις καθυστερήσεις. Μετά το ματς με περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη γιατί οπαδοί είχαν πετάξει πέτρες στο χώρο του πάρκινγκ και πολλές από αυτές έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητό μου. Δεν ήταν όμορφο θέαμα, αλλά ένας συμπαίκτης μου είχε ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Όλο αυτό μου χάλασε τη διάθεση για τη νίκη και τη βοήθεια που έδωσα στην ομάδα μου. Ήταν κάτι που δεν περίμενα», τόνισε ο 21χρονος άσος.

sport-fm.gr