Αεκαρα

Μπαχαλο η κατασταση…:!:Το οξυμορο ειναι οτι ενω στο συλλαλητηριο φωναζαν και αντιδρουσαν για την πωληση του σκοκο στους αιωνιους,στο γηπεδο εγινε το ακριβως αντιθετο,γιουχαρισαν τον σκοκο παροτρινοντας τον να φυγει κ να παει στον οσφπ!#-o

Αντε να δουμε πως θα παμε να παιξουμε play off…

στο σκοκο το ελεγαν ειρωνικα μονο κ μονο επειδη κ αυτος θελει να το κανει κ καλα του κανουν γιατι καποτε ελεγε "εγω μονο αεκ"¨. μαγκας ειναι αυτος που δεν ξελεει.

επιπλεον: για μενα 2 εκατομυρια κ 2 παικτες ειναι λιγα για τον σκοκο (δεν λενε για 3 κ 2 παικτες) δηλαδη ο νινης που ζητανε 8-10 μυρια ειναι ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ καλυτερος. απλως ειναι πιο μικρος. ο σκοκο ωστοσο δεν ειναι παπουδι. οι ιδιες μαλακιες με παπασταθοπουλο παλι. πληρης υποεκτιμηση. ο γαυρος παιρνει 15 για τον καστιγιο κ εμεις 2 για σκοκο κ 4 για παπασταθο. τραγικοτητες.

επιπλεον:αν ισχυουν οι πολλες-η καποιες απο αυτες- συνομωσιες σκευωριας που ακουμε καθε μερα οτι γινονται για να χασει την αξια της η αεκ τοτε εγς θα πω την πιο απλη: βαλτος αδαμιδης να κανει μπαχαλο τον μπαγεβιτς, να μην μπορεσει η ομαδα να παιξει στα πλει οφ και να μην χασει ο γαυρος το τσαμπιονς κ να βουλιαξει κι αλλο η καημενη η ομαδα μας.

ομως ο αεκτζης δεν τα παραταει ετσι ευκολα. εχει μαθει να αγωνιζεται. οχι σαν τα γαυρακια π εχασαν ενα πρωταθλημα κ κανουν σαν να τους πηραν το κουβαδακι. κακομοιροι ολυμπιακοι η μονη χωρα στον πολιτισμενο ποδοσφαιρικο κοσμο π 1 ομαδα παιρνει τοσα σερι πρωταθληματα ειναι η ελλαδιτσα μας. ειναι γιατι ο οσφπ ειναι τοσο γαματος κ οι αλλοι τοσο χαλια? ε ρε κατι κακομοιρηδες-γελοιοι που ειμαστε οι ελληνες…

Είσαστε όντως αν κρίνουμε απ το ποστ σου.

Deadmeat το “βαλτος ο αδαμιδης” ειναι πολυ ευκολη σκεψη…
δηλαδη δεν παιζει να ειναι ενας δικος σας αχρηστος…??
ολοι ειναι βαλτοι??
επισης ουτε καν αχρηστος… απλα λογικος…

κανεις δεν σκεφτεται οτι η αεκ χρωσταει παντου…
επισης οταν συμφωνισε με το κρατος να μην κανει ανοιγματα και απερισκεπτα δανεια αυτη πηγε και εκανε του κεφαλιου της…

ουτε καν οτι δεν μπορει να βρει καλους διαχειριστες…(βαλτε λεφτα και φυγετε#-o)

η αεκ εχει προβληματα και αυτα δεν την βοηθουν πουθενα…!!

ουτε φυσικα να τα κανουν ολα πουτανα στα πλαι οφ…:wink:
αντι να κερδισει κατι η αεκ απο αυτα εχω την εντυπωση πως θα χασει κιολας…

και οσο θα ασχολησε με το τι κανει ο ολυμπιακος τοσο δεν θα βλεπεις τα προβληματα της ομαδας σου…

εσυ μια ζωη περα απο το οτι πεταγεσαι σαν τη πορδη σε ολα τα θεματα παντα πετας σποντες χωρις επιχειρηματα τα οποια καμια φορα παραθετεις μονο κατοπιν παραγγελιας.

Πράγματι, οπότε αν θες κάνε μου παραγγελία. :slight_smile:

για τον ολυμπιακο μιλησα γενικα κ οχι για τωρα. ξερω πολυθ καλα οτι εχει προβληματα η ομαδα μου. υπερβολικα πολλα. σιγουρα εχουν περασει πολλοι ηλιθιοι απο ποστα για τα οποια ηταν αναξιοι αλλα εχουν περασει κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ επιτηδειοι, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΩΣ. κατ εμε ο αδαμιδης ειναι τετοιος το πιστευα κ πριν αναλαβει. απλως ειπα τη γνωμη μου. οσα ειπα για το γαυρο απλως τα ειπα γιατι ετσι ειναι. οι ολυμπιακοι ειναι οι πιο αλλαζονες οπαδοι στον κοσμο. κυριολεκτω. κ η αλλαζονεια δεν ειναι προτερημα οταν θες να λεγεσαι “πολιτισμενος”. μιλαω ποδοσφαιρικα παντα.

εισαι πολυ εξυπνος. γουσταρω που παντα πεταγεσαι οταν λεω κατι οπουδηποτε. δειχνει οτι σου τη δινω! :wink:

αν ειναι τετοιος ο αδαμιδης σε τι αποσκοπει…??
στο να παρει χρηματα??
η να κανει ονομα…??
αυτα ειναι λογια του καφενειου…

ποιος ειναι αυτος που θα ηταν καλος για εσενα…??
μονο αυτος που θα εβαζε 200 εκατομυρια ας πουμε.??
δεν ειναι ετσι τα πραγματα φιλε μου…
σταματηστε με τις συνομοσιες και βρειτε λυση…

και δεν φταιει ο chrisp για το οτι κανει σχολια…

Έχω μια κάψα είναι η αλήθεια. :naughty:

Αλλά το επιχείρημά μου είναι ότι δεν υπάρχουν επιχειρήματα για αντικρούσει κανείς μια τόσο αστεία άποψη όσο αυτή που λέει ότι ο Αδαμίδης είναι βαλτός για να βγει τσάμπιονς λιγκ ο Ολυμπιακός.

Και ναι είμαστε αλαζόνες και απολίτιστοι.
Πιο καλό απ’ το να μυξοκλαίμε μια ζωή.

Φιλιά. :slight_smile:

δεν μιλησα για λεφτα. αν ηξερα ποιος ηταν πιο καλος θα το ελεγα απο την αρχη. οσο για τον αδαμιδη σιγουρα κατι θα το παρει αλλα ουτως η αλλως οι βαλτοι ανθρωποι συνηθως δεν αποσκοπουν καπου. συμφεροντα εξυπηρετουν.

δεν μυξοκλαιγομαι. εσεις οι γαυροι μυξοκλαιγεστε πραγματικα οταν σας δειχνουμε πχ αυτο: http://www.sport-fm.gr/article/151696

κ σ παρακαλω αλλη φορα αν θες να πεις κατι να το λες απο την αρχη κ να κοψεις τις ηλιθιες ειρωνιες. μονο οι γκομενες τα κανουν αυτα.

οι βαλτοι ανθρωποι συνηθως δεν αποσκοπουν καπου. συμφεροντα εξυπηρετουν.

εδω βλεπουμε γιατι ποτε δεν θα κανει κατι η αεκ…
πραγματικα…

αφενος τι σχεση εχω εγω με την αεκ? παραγοντας ειμαι για να την επηρεαζω πρακτικα? αφετερου τι το περιεργο εχει αυτο που ειπα? δηλαδη πχ θες να πεις οτι ολοι οι ανθρωποι “βιτρινες” κανουν οτι θελουν εκεινοι? ετσι νομιζεις?

ωρες-ωρες τα αθλητικα εδω μεσα με κανουν τρελο…

σου λεω οτι δεν ειναι βιτρινα και εσυ τον χαβα σου…
σου λεω οτι οποιος να ηταν στην θεση του το ιδιο θα ελεγες εκτος αν θα εβαζε 200 εκατομυρια…
ολα τα αλλα ειναι αστεια…

κ ομως οχι. δεν ειμαι κολλημενος σαν μερικους. δεν ειμαι τρελαμενος αεκτζης που ψαχνω λεφτα προεδρο κυριως γιατι ξερω οτι ειναι δυσκολο να γινει αυτο. εναν καλο διαχειριστη θελω κ εγω. αλλα αυτος μ φαινεται λαμογιο. κακο ειναι που το λεω? γνωμη μου ειναι. δεν εχω ξαναμιλησει αλλωστε για καποιον αλλο ωστε να μπορεις να λες οτι λεω για ολους τα ιδια. σωστα?

σωστα…
μονο που το λες τοσο εντονα οτι ειναι βιτρινα που δεν ειναι απλα μια αποψη.
το κανεις λες και ειναι ο ιδιος ο κοκκαλης…:lol::stuck_out_tongue:
[SIZE=“4”]
Συνάντηση Αδαμίδη-Μπάγεβιτς
[/SIZE]

Ανατροπή του σκηνικού στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Το πρωί ο Αδαμίδης με τον Μπάγεβιτς ψυχράθηκαν μετά από ένα περιστατικό στην κλήρωση των πλέι οφ αλλά στη συνάντηση (παρουσία των Δημητριάδη, Καπετανάκη) που ακολούθησε το κλίμα ήταν πολύ καλό και το γεύμα ολοκληρώθηκε με σαμπάνια!

http://www.sport24.gr/html/ent/465/ent.356465.asp

#-o

μα την παναγια δεν εχω κατι μαζι σου αλλα θα σε πω χαζο που μου εδωσες να διαβασω ενα αρθρο που μιλαει για συμφιλιωση οταν κατω κατω γραφει:

“Ο Αδαμίδης αποχώρησε αργότερα εκνευρισμένος από το ξενοδοχείο και σύμφωνα με πληροφορίες κάλεσε τους συνεργάτες του στα γραφεία της ΠΑΕ όπου αργότερα αναμένεται να συζητήσουν αν πρέπει να τεθεί τώρα αμέσως θέμα αντικατάστασης του σερβοέλληνα τεχνικού.”

μα καλα για ποια συμφιλιωση μιλαμε? αυτο ηταν που ο αδαμιδης ηρθε για να δωσει σιγουρια στην ομαδα?

και εγω χωρις να εχω κατι με εσενα σου επιστρεφω τον χαρακτηρισμο…

αυτα που εχει η σελλιδα ειναι τα νεα της ημερας…
αυτο εγινε νωριτερα και βρεθηκε η λυση μετα…
εσυ πηρες ενα κοματακι 30 λεξεων απο ολες τις ειδησεις για να με βγαλεις χαζο…#-o

βασικα αμα λεμε δεν υπαρχει ελπιδα…
εισαι ενα τρομερο δειγμα το απο τι εχει μεσα της η “οικογενεια” της αεκ…

ο μονος προεδρος που κανει για εσας ειναι ο chrisP
τουλαχιστον να γελασουμε κιολας…

καληνυχτα…

Θα έστρωνα την ΑΕΚ σε χρόνο ρεκόρ λέμε!