Κάτι Αλόνσο, Ντιόπ, Ζεοβάνι, Μιλοβάνοβιτς κλπ είναι ο ελληνικός κορμός της ομάδας που γινόταν λόγος;
Όχι οτι με χαλάνε αυτοί οι παίχτες, αλλά φαίνεται ότι για μια ακόμη φορά αλλιώς γίνεται ο σχεδιασμός και αλλιώς εφαρμόζεται. Εκτός αν Λύμπε, Δέλλας(αν) και οι δυο μικροί εξελλήνισαν πλήρως την ομάδα.
Τα διαρκειας εχουν φτασει απο οτι λενε γυρω στα 2500 χιλιαρικα κουτσα στραβα,αν φτασουμε φετος πανω 10 χιλιαρικα επιτυχια θα θεωρηθει.
Με τον Ντιοπ κοντα λενε οτι ειναι,για να δουμε.
Πως τα βλεπετε τα πραγματα? Διαχυτη η αισιοδοξια για την επομενη χρονια…:lol::lol: Εχουν παγωσει τα παντα ολα λεμε,δεν κινειται φυλο,δεν υπαρχει σαλιο.
οπως σε ολες τις ομαδες…
δεν ειναι τιποτα…
τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά που κάνει η αεκ με τους παίχτες που δε θέλει μωρέ. ντροπής πράματα.
Το θέμα με την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του, παραμένει αντικείμενο διαφωνίας μεταξύ του Ολλανδού μεσοεπιθετικού και της ΑΕΚ -με την τελευταία να υποστηρίζει ότι δεν έχει συμπληρώσει το 60% των απαιτούμενων συμμετοχών.
Την ίδια ώρα η πλευρά του παίκτη επιμένει ότι αυτό δεν έχει συμβεί απλά επειδή στον υπολογισμό έχουν συμπεριληφθεί τα τρία πρώτα παιχνίδια της χρονιάς (τα δύο με Βασλούι και αυτό με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα), όταν εκείνος δεν είχε έρθει ακόμα στην ομάδα.
εν τω μεταξύ, εδώ κι έναν μήνα τα ίδια πράματα διαβάζουμε από το ρεπορτάζ της. αν δεν κλείσουνε και τον ντιοπ τελικά, θα ναι μέγιστοι ξεφτίλες. οκ, ο σουηδός να φύγει, άμυνα μόνο με τον μανωλά θα βγάλουμε όμως φέτος? κρίμα και ξεκίνησε από νωρίς με συγκεκριμένους στόχους στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά πάλι κουλουβάχατα τα κάνανε.
Άλλος ένας πολέμιος της Didi και του Terra Vibe.
Στηρίζουμε.
ετοιμο το προπονητικο τελη αυγουστου λενε
ο αδαμίδης βλεπω ολο κ κατι κανει
:lol::lol:
ετσι ετσι…στους metallica το 2007 τα παπουτσια και τα ρουχα μου ηταν λες δουλευα οικοδομή για κανενα μηνα
ον τοπικ…
αμα ερθει ο ντιοπ να μου τρυπήσεις την μυτη…εχει τραβήξει του θανατά η υποθεση…
βαρεστε και στον ιδιο ενα ντεντλαιν…και ας βρίσκεστε σε μειονεκτική θεση …θα παει αυγουστος και ακομη θα περιμένετε
Αυτα τα εχουν πει πολλες φορες,πριν 1-2 μηνες ελεγαν οτι η ομαδα θα μπει τον ιουλιο στο προπονητικο και ουτε γηπεδα εχουν φυτευτει μεχρι τωρα,ουτε το κτηριο ειναι ετοιμο.
Επίσης, ο Θανάσης Κουρμούλης, υπεύθυνος έργου τόνισε: «Θέλουμε να περιορίσουμε τα έξοδα της κατασκευής και της συντήρησης του έργου. Αρχές Ιουνίου θα φυτευτούν τα γήπεδα και τον Ιούλιο θα είναι έτοιμο το κτήριο».
http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=135&document_id=159986
Ο αδαμιδης δεν εχει σχεση με το προπονητικο,η εταιρια του Νοτια τα εχει αναλαβει ολα.
ΥΓ Eπεστρεψε κ ο Δελλας τελικα.
[SIZE=“4”]«Καμία πρόταση από ΑΕΚ» [/SIZE]
Στην ΑΕΚ εδώ και τρεις εβδομάδες δεν σταματούν να αισιοδοξούν για τη θετική έκβαση της υπόθεσης του Ντιόπ, από την Πόρτσμουθ ωστόσο συνεχίζουν να δηλώνουν ότι δεν υπάρχει πρόταση.
Στα κιτρινόμαυρα έχουν ντύσει εδώ και κάποιες ώρες τον Σενεγαλέζο μέσο από το ελληνικό στρατόπεδο, αφού σε επικοινωνία που υπήρξε με τους μάνατζερ του 32χρονου παίκτη, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θεωρείται σχεδόν δεδομένη. Ο Ντιόπ δεν έδωσε το παρών στη πρώτη συγκέντρωση της Πόρτσμουθ ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο ο εκτελεστικός διευθυντής του αγγλικού συλλόγου, Άντριου Ανδρόνικου με δηλώσεις του επανέλαβε ότι δεν έχει έρθει καμία επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ.
«Η ΑΕΚ δεν είναι στις ομάδες που ενδιαφέρονται. Δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση», δήλωσε χαρακτηριστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ενώ συμπλήρωσε ότι η Πόρτσμουθ περιμένει τον Ντιόπ την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να συζητήσουν τις προτάσεις που έχουν γίνει για την απόκτηση του.
η αεκ ονειρεύεται να τον παρει ελευθερο…
αχνοφαίνεται ο καρντοσο…
ωραία, τώρα που ρθε ο δέλλας, άντε να στείλουμε στο διάολο τον ζεμπεκιάρη σουηδό…
Θ’ αστειεύεσαι έτσι?
όχι. μόνο ψηλά ήταν καλός ο μαϊστόροβιτς, κι αυτό όοοταν θυμόταν να παίξει.
Νταξ εδω συμφωνω με κρισπ,δε μπορεις να αλλαζεις Δελλα με Μαιστο.
Καλος ο Τραι για τα αποδυτηρια κλπ,αλλα το ατομο δε τη πολυπαλευε πριν 2 χρονια που ηταν στην αεκ και περσυ τον εβαλαν στο παγο στην Κυπρο αν δν κανω λαθος.
Οχι οτι ο Σουηδος ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα με Μανωλα τα πηγαν καλα προς το τελος περσυ,πιστευω πρεπει να μεινει.
αυτό που λέει ο keeper,ο δέλλας πολύ καλός για τα αποδυτήρια αλλά ο μαιστόροβιτς πολύ καλύτερος και ειδικά μαζί με μανωλά δείξανε οτι κάνουν καλό αμυντικό δίδυμο
που το είδατε μωρέ το καλό δίδυμο, μόνος του έπαιζε ο μανωλάς. ο καράφλας μια μπάλα έκοβε κι έκανε μετά λες και ήταν ο μόνος που μάρκαρε σε φάση “τι θα κάνατε χωρίς εμένα”. πολύ υφάκι ο τύπος, εγώ με 800 χιλιάρικα πουλάω καλύτερο. σίγουρα ο δέλλας δεν έχει καμμια απολύτως σχέση με αυτόν του παρελθόντος, προτιμώ όμως να φύγει ο μαϊστόροβιτς μαζί με τα παρελκόμενά του και να βρούμε κάναν άλλον. τέσπα, γνώμες ειν αυτές, εγώ σπάζομαι πολύ με συμπεριφορές και με ατομάκια που βαριούνται να παίξουν.
Να φύγει ο καράφλας, ναι, αλλά ο Δέλλας είναι λευκή πετσέτα απ’ την ΑΕΚ για φέτος.
καλύτερα λευκή πετσέτα, παρά λευκή επιταγή.
εγώ δε ζητάω πολλά. να φύγουν σκόκο κ μαϊστόροβιτς, να ρθει ένας αριστερός, ένας κεντρώος κι ένας μπροστά. κατά τ’ άλλα, ισχνές αγελάδες.
τώρα το δα αυτό
Ο Κάρλος Αραούχο ζήτησε να φύγει από την ομάδα λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.
πακέτο, γενικώς :/.
πάνω που είχαμε βρει παιχτάκι για δεξια για 3-4 χρόνια…
βρε δουδε δεν ειναι τοσο καλός ο αραουχο. να μου πεις, ποιος θα παιζει τωρα?
κουτρομάνος μας τελείωσε ?