Αεκαρα

Ζεοβάνι: «Τέλος η ΑΕΚ, περιμένω τον Ολυμπιακό»

Με τις πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις τους στην εφημερίδα «Sportday», ο Ζεοβάνι και ο ατζέντης του ξεκαθάρισαν ότι δεν υπήρξε ποτέ προφορική συμφωνία του ποδοσφαιριστή με την ΑΕΚ και μάλιστα αποκάλυψαν ότι περιμένουν σήμερα επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό.

100 ημέρες συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που η «Sportday» αποκάλυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ζεοβάνι, που αγωνιζόταν τότε στη Χαλ (25 Μαρτίου). Ο Σταύρος Αδαμίδης ταξίδεψε μάλιστα στην Αγγλία, συζήτησε με τον εκπρόσωπο του παίκτη και οι δύο πλευρές φαίνονταν να έχουν συμφωνήσει προφορικά. Η περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού έχει πλέον εγκαταλειφθεί και ο Ζεοβάνι ξεκαθάρισε στη «Sportday» ότι «ποτέ δεν είχα επίσημη γραπτή πρόταση από την ΑΕΚ. Όλες οι συζητήσεις έγιναν σε προφορικό επίπεδο. Καλύτερα να σας εξηγήσει ο μάνατζέρ μου για ποιο λόγο χάλασε η μεταγραφή».

Ο μάνατζερ του Ζεοβάνι, Ρομπέρτο Ασουνσάο, δήλωσε στη «Sportday» ότι «όταν συζητούσαμε με την ΑΕΚ ο παίκτης είχε συμβόλαιο με την Χαλ. Πλέον είναι ελεύθερος, αλλά οι συζητήσεις έχουν σταματήσει. Η διαφωνία αφορούσε το οικονομικό μέρος του συμβολαίου. Πάντως να ξέρετε ότι η προφορική συμφωνία που ακούγεται δεν υπήρξε ποτέ! Η πρόταση της ΑΕΚ ήταν μικρή οικονομικά, για αυτό χάλασε η συμφωνία». Ο Ρομπέρτο Ασουνσάο μίλησε μάλιστα για προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο περιμένει σήμερα επίσημη πρόταση.

Μεχρι ποτε θα περιμενουμε το ντιοπ? 100 παρατασεις εχουν δωσει αλλα αφου δεν τον αφηνει ελευθερο η πορτσμουθ η δωστε λεφτα και παρτε τον να τελειωνουμε η ψαξτε για αλλου.#-o

Εδω και 1 μηνα σηριαλ ντιοπ βλεπουμε αλλα δεν γινεται τιποτα.

το ότι δεν έχει ενδιαφερθεί καμμια άλλη ομάδα για τον ντιοπ είναι καλό ή κακό? :lol:

Πρέπει να πουλήσουμε πρώτα…
Στο μεταξύ σήμερα γράφτηκε κάτι για τον Ουρουγουανό Ρίος!!! :lol:

αυτό με τον κινέζο και τα 800 χιλιάρικα ισχύει? αν υφίσταται τέτοιο θέμα, μέχρι κι εγώ θα προτιμήσω να μείνει ο μαϊστόροβιτς :stuck_out_tongue:

απ’οτι φαινετε κλεινει ο ντιοπ!επιτελους γιατι ολοι ειχαμε κουραστει με το θεμα!για μενα η πρωτη μεταγραφη ουσιας φετος…αντε να δουμε την συνεχεια στις μεταγραφες (μεταξυ μας μαλον δεν θα υπαρχει τετοια…αλα τεσπα).

λιγο ακομη και θα αλλαζε ηλικια…:stuck_out_tongue:

Έρχεται ο Ντιόπ!

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Σύμφωνα με πληροφορίες του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και του Γιάννη Καραλή, ο Σταύρος Αδαμίδης ήρθε σε συμφωνία με την Πόρτμουθ για την παραχώρηση του Σενεγαλέζου μέσου. Ο πρόεδρος της Ένωσης μέσα στις επόμενες ώρες θα αναχωρήσει μαζί με τον παίκτη από την Αγγλία?

http://www.sport-fm.gr/article/282316

Να αναψουμε λαμπαδα?:stuck_out_tongue: Ελπιζω να εχει ακομα να δωσει κατιτις ο ντιοπ και να μην μας βγει παλτο.

Γύρω στα 3 κατοστάρικα λένε ότι θα πάρει η Πόρτσμουθ!
Για τα τωρινά δεδομένα της ΑΕΚ είναι σούπερ μεταγραφή σε μια πολύ νευραλγική θέση…

Παίζει νά’ναι πολύ χρήσιμη μεταγραφή, αλλά το ονομά του περρισότερο σε ράπερ της κακιάς ώρας παραπέμπει:):!:

Η εξαιρετική πρώτη χρονιά του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ με τη φανέλα της Φούλαμ το 2004-05 ώθησε τον φίλαθλο της ομάδας και γνωστό στη Βρετανία τραγουδιστή Dick Tiger να γράψει? τραγούδι προς τιμήν του Σενεγαλέζου μέσου το καλοκαίρι του 2005. Οι στίχοι του είναι το λιγότερο? γραφικοί, αλλά σίγουρα αυτό που μετράει είναι η σκέψη!

Έχω χάσει τα λεφτά μου
Τα έπαιξα όλα στο Στοίχημα
Οι δανειστές μου θα με σκοτώσουν αν δεν σκοράρεις
Σώσε τη ζωή μου στις καθυστερήσεις
Ηρέμησε, είναι όλα ΟΚ, μη νιώθεις πίεση
Μη νιώθεις πίεση φίλε μου

Πάπα, Πάπα Μπούμπα
Πάπα Μπούμπα Ντιόπ
Πάπα, Πάπα Μπούμπα
Μην τα σκ?σεις!

Πάπα, Πάπα Μπούμπα
Πάπα Μπούμπα Ντιόπ
Πάπα, Πάπα Μπούμπα
Πρέπει να σκοράρεις!

Είσαι ένας σταρ, άρχισε να πρωταγωνιστείς
Ξέρω ότι ήσουν τραυματισμένος, αλλά είσαι σκληρός
Θα σώσεις τη ζωή μου ή θα δεχθώ μαχαιριές
Ηρέμησε, είναι όλα ΟΚ, μη νιώθεις πίεση
Μη νιώθεις πίεση φίλε μου

Πάπα, Πάπα Μπούμπα
Πάπα Μπούμπα Ντιόπ
Πάπα, Πάπα Μπούμπα
Μην τα σκ?σεις!

Πάπα, Πάπα Μπούμπα
Πάπα Μπούμπα Ντιόπ
Πάπα, Πάπα Μπούμπα
Πρέπει να σκοράρεις!

Ήρθε ο Ντιόπ

η λαρισα εφερε στην ελλαδα με εξοδα της αμυντικο που παιζει και δεξι μπακ για να υπογραψει… στην αεκ.!!! #-o

σε διακοπη απο τις κουβεντες στο αν υπογραψει στη λαρισα του ειπε ο μανατζερ οτι υπαρχει μεγαλη ομαδα στην αθηνα που μολις εχασε τον δεξι της μπακ και θελει να κανεις συζητήσεις μαζι του.!!

σημερα θα ειναι στην αθηνα για να συζητήσει με τον πηλαδακη αλλα μαλλον θα ακούσει και την αεκ…

σκατα.!!

Πρώτη αγωνιστική στην Κέρκυρα και μετά 2 ματς εντός με Σέρρες και Τρίπολη…ψιλοβατό ξεκίνημα!

σκόραρε ο δέλλας ε :stuck_out_tongue: :smiley:

εσυ δεν θα φευγες για διακοπες? ή απλα ειχες αγωνια για το φιλικο?

αύριο φεύγω ω ρε :stuck_out_tongue:

κατά τ’ άλλα, ούτε ήξερα πως παίζαμε, είχα μια φαγούρα :lol:

Η Αεκ πήρε Ντιούφ και για μένα έκανε την πιο σοβαρή μεταγραφή του Καλοκαιριού και ουσίας…μην παραξενευτείτε αν η ΑΕΚ φέτος τερματίσει πολύ ψηλότερα απο πέρυσι…βασικά θα το δείτε ότι θα έχει καλές αποδόσεις σε μπάλα σε σχέση με πέρυσι

Πηραμε πισω Ντιουφ?
[SIZE=“6”]ΝΑΙ![/SIZE]
Αποδοσεις γυρω στο 1,60 τη κοβω…:stuck_out_tongue:
ΜΥΤΟΛΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ στο φιλικο,ετσι οι μεταγραφες ποιοτητας να φαινονται σιγα σιγα…:lol:

εννοείται πως στηρίζουμε ΜΥΤΑΡΟΛΕΣ 8)