ποτέ δεν θεωρούσα τον αραούχο τρελό ή βλαμμένο. τι να γίνεται ? τώρα λέει θέλει να κάτσει. μύλος… αν ειναι να παίζει βασικός κ να μην παίζει, θα καταστραφούμε.
Θεωρω πως ο Araujo με το κλιμα που υπηρχε στην αρχη της προετοιμασιας για διώξιμο Blanco, Scocco, πιθανη παραχώρηση Saja , θα φοβήθηκε και για τη δικη του θέση οπότε προσπάθησε να διασφαλίσει τα λεφτά του με το εξώδικο και κάπου εκεί έγινε ο μύλος.
Θα ήταν καλό για την ομάδα να μείνει αλλά δεν ξέρω αν τον σηκώνει το κλίμα πια.
κι αυτοί οι μανατζαραίοι ρε παιδί μου, περίεργη φάρα…
συμφωνω. νομιζω δημιουργήθηκε θέμα από το πουθενά. κ στεναχωριέμαι γιατι ο αραουχο ειναι οκ παίκτης
O Araujo ειναι αξιοπιστη λυση στα δεξια μας, ειδικά με βάση όσα είχαμε δει τα τελευταία χρόνια.
Εαν δεν βρεθεί λύση μαζί του προτιμώ πάντως να βλέπω τον πιτσιρικά τον Αργυρίου από το να παίζει ο Γεωργέας που πλέον έχει μεγαλώσει
συμφωνώ. αλλά οταν λέμε να παίζει, να παίζει στυλ παπασταθ, δλδ βασικούρα κ ότι βγει
αγαπάμε γεωργέα, αλλά τα χρόνια περάσανε…
Ε προφανως βασικουρα. Αλλιως θα μείνει οτι και ο Παυλης, ενας παίχτης που ειχε πολλα καλα στοιχεία αλλά επειδή ειτε δεν του δόθηκαν, είτε του δόθηκαν σε λάθος συνθήκες ευκαιρίες εμεινε στάσιμος.
Ελπίζω επίσης να βλέπω βασικό τον Μανωλά :thumbup:
ο μανωλάς έχει δείξει οτι παίζει άνετα βασικός. αν ο ντούσαν δεν τον βάζει, είναι ηλίθιος.
Τον βάζει δεν το βάζει ηλίθιος είναι…
Και ανίκανος (προπονητης ε? )
nickpes πολύ low σχόλιο ε.
δεν χρειάζονται. ρίχνεις το επίπεδο της κουβέντας
Εχεις δικιο συγγνωμη (ειλικρινα).
Θα προσπαθησω να κρατιέμαι, απλά μου βγαίνει αυτόματα
Αμ δε που θα παίζει ο Γεωργέας! Ο μεγαλονίκης προπονητής έχει βρει τον αντικαταστάτη του Αραούχο σε ένα δικό του παιδί…
…and what about Jahic?
Τι δουλεια εχει σε εκεινη την θεση ο Γιαχιτς ρε Αντωνη?!??!
Ρώτα τον Ντούσαν που τον βάζει, όχι εμένα…
Αυτό μου κάνει για Γιαπωνέζικο θριλερ
Η πρωτη κουπα της χρονιας,γονατισε κ η ρειντζερς.:bounce:=P~=P~ :p:p
μπήκε στις ράγες το ΤΡΕΝΟ…
μη λετε τιποτα για καραμπελα.
με δικια του ασιστ πηραμε το ματσακι σημερα…
στον επιθετικό τομέα πειράζει που ειμαι σίγουρος οτι οταν θα μπει στην ομαδα ο τζιμπουρ θα χαλάσει η χημεία…???
edit… μόλις είδα οτι έπαιξε και ο τζιμπουρ…
τελοςπαντων…καταλάβατε τι λέω…
Ο Καράμπελας έκανε όντως την ασιστ αλλά από τη μεριά του μας δημιουργησαν πολλά προβλήματα και θα μπορουσαμε να ειχαμε φαει 2-3 στο πρωτο μερος. Τον ειχαν παρει πρέφα και κατέβαιναν από τη μεριά του συνεχώς
Ο Τζιμπουρ εδειχνε εμφανώς ανέτοιμος σήμερα και έκανε πολλά λάθη, ειναι όμως λογικό