Αεκαρα

έλα μωρή αρρώστεια ΑΕΚΑΡΑ!!!πήραμε την κούπα.μακάρι να συνεχίσουν έτσι.δέ νομίζω οτι αν μπει ο τζιμπούρ θα γίνει σκατά η ομάδα.θα δείξει βέβαια ο χρόνος.

Πάλι με ωραίο συνδυασμό το γκολ

Σύμφωνα με τον Αδαμίδη “η εταιρεία Empire πρέπει να γίνει αντικείμενο μελέτης οικονομικού πανεπιστημίου, αφού είναι η πρώτη εταιρεία που εκμεταλλεύεται μονοπωλιακά το σήμα μιας δημοφιλούς ομάδας και έχει τόσο αρνητικό ισολογισμό.”

Θα μας πείτε κάποτε γιατί και που πήγανε αυτά τα λεφτά???

Αυτά για την empire τα έχω πει και εγώ πριν τον Αδαμίδη σε ένα σωρό φίλους :stuck_out_tongue:

Δύο διαφορετικά σχέδια για γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια θα παρουσιάσει η ομάδα στη κυβέρνηση. ΜΑΚΑΡΙ τι να πω

Oταν καποτε τελειωσει ο διαχειριστικος ελεγχος θα μαθουμε που πηγαν καποια λεφτα,το ποσο αξιοπιστος και διαφανης θα ειναι αυτος ο ελεγχος λιγο δυσκολο να το ξερουμε.

Την αληθεια δεν θα τη μαθουμε ποτε ._

Τέλος ο Γιαχάγια. Πέσαμε από τα σύνεφα, δεν το περιμέναμε με τίποτα…

Α ρε Καινούριε τι κάνεις…

Εντάξει κανείς μας δεν γνωρίζει την πραγματική αξία του Γιαχάγια!Στην ουσία ήταν δημιούργημα των δημοσιογράφων κατά την περσινή προετοιμασία!Εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί δεν προσπάθησαν να τον δώσουνε έστω σαν αντάλλαγμα για κάποια μεταγραφή…

Από το Γενάρη που πέρασε ήταν δεδομένο πως θα φύγει. Απεριψε μια πρόταση που του έγινε για μανατζεριλίκι και μπήκε στη μαύρη λίστα.

Παιδια ξερετε αν αυριο η ΑΕΚ θα ειναι στους ισχυρους της κληρωσης? Επισης, αν με το καλο περασουμε παμε στους ομιλους, ετσι?

ναι.και στα δυο

Ευχαριστω Crimson!

Παλι καλα που ειμαστε στους ισχυρους δηλαδη…Αλλιως θα χαιρετουσαμε ηδη την διοργανωση :stuck_out_tongue:

Παιζει να παιξουμε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δηλαδη; Ψηνομαιιιιιιιι

Το θέμα άρχισε να βρωμάει περισσότερο όταν σε κάποια παιχνίδια δεν είχαμε κλασσικό αμυντικό χαφ να παίξει, και άφηνε τον Γιαχάγια εκτός αποστολής!

Κλείσαμε από μεταγραφές, λέει. Άρα έχει πιστεί ο Ντούσαν ότι ο Γιάχιτς μας κάνει για δεξί μπακ…

Εκτός αν έχουμε έκπληξη της τελευταίας στιγμής, πράγμα που δεν το θεωρώ απίθανο καθώς εκτός του Γιαχάγια που έφυγε, θα δωθεί δανεικός και ο τρισμέγιστος Λούκατς, άρα θα αδειάσει και άλλη θέση ξένου. Για να δούμε…

Εμπιστοσύνη σε Γεωργέα , Αργυρίου γράφει το Σκοράκι που έχει καλή Αδαμιδική πληροφόρηση εκτός αν απλά θολώνουν τα νερά (ελπίζω!!!)…

Οι πιθανοί αντίπαλοι…
ΑΠΟΕΛ (Κύπρος),
Λεχ Πόζναν (Πολωνία)
Νταντί Γιουνάιτεντ (Σκωτία)
Στουρμ Γκρατς (Αυστρία)
Ακτόμπε (Καζακστάν)

Αν είμαστε σοβαροί θα προκριθούμε αλλά δεν είναι ομάδες που μπορείς να τις υποτιμήσεις!

Χαριτωμένο

Για ελάτε κατά δω. Και ελπίζω να μην με κάνετε ρεζίλι όπως την τελευταία φορά… :!:

Όχι γαμώτο, εγω Μακάμπι ήθελα… :frowning:

Και εγώ Μακαμπι ήθελα :wink: