Αεκαρα

Παντως ένα δικιο το έχει ο Κρισπ. Μια χαρά του έκατσε του Μπαγεβιτς σημερα που δεν θα ασχοληθεί κανείς με το ότι η ΑΕΚ έχασε από την Καλλιθέα.

sorry αλλα χαζομαριτσα…

Γιατι παρακαλω;

ε αμα δεν ειναι χαζομαριτσα το οτι του εκατσε που εφαγε ξυλο στα 60+ και δεν θα ακουσει τιποτα για την κακη(?) εικονα της αεκ , τοτε δεν ξερω τι ειναι…

συγγνώμη κιολας αλλα ετσι το βλέπω…

Βρε δεν σου λέω, μαλακία που του έγινε πέσιμο και ζώα αυτοί που το κανανε αλλά δεν ισχύει αυτό που λέω;

Και εδω που τα λέμε σιγα το ξύλο που έφαγε. :lol:

αν δε πάει στο νοσοκομείο ο άλλος δε θεωρείται ξύλο.

ναι …δεν θα ασχοληθεί κανεις με τον αγώνα και τα χάλια της αεκ(αν δεν το ειδα το ματς) αλλα μου φάνηκε καπως να λεμε για μπάλα οταν ο αλλος τρωει ξυλο…
και σιγα…εχασε ενα ματς φιλικο στο χωράφι της καλιθεας που λογικά κανεις δεν θα προσπαθούσε να παιξει φουλ ποδόσφαιρο…αν και απο οτι κατάλαβα ο καραμπελας δεν άφησε γκέλα για γκέλα…:?

αμα περνάμε τοσο στο ντουκου οτι ο άνθρωπος έφαγε ξυλο και συζητάμε για την μπαλα λες και δεν εγινε τιποτα , ειναι άσχημο…
τελοςπαντων…peace.!!

O πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και ηγέτης της ORIGINAL 21, Δημήτρης Χατζηχρήστος, αρκέστηκε να δηλώσει γα την επίθεση στον Μπάγεβιτς: «Πρόκειται για ανθρώπους που δυστυχώς, σκέφτονται μόνο το σήμερα και όχι το αύριο. Αυτή η κίνηση κάνει ανυπολόγιστο καλό στον Ντούσαν Μπάγεβιτς».

Mήπως κατα βάθος είμαι Original; :stuck_out_tongue:

Αισχος με τα κολοπαιδια
Βαρεθηκα αυτη την ιστορια καθε φορα. Εχουμε τη μαφια απο τα τσογλανια να κανει οτι γουσταρει, πανω που παιρναμε τ απανω μας. Ντροπη

ντροπιαστική δήλωση ο χατζηχρήστος για μια ακόμα φορά, εύγε στο μαλακισμένο.

Ενώ άμα κάτσουμε να πούμε “πωπώ ντροπή, απαράδεκτα πράματα” το κάναμε το χρέος μας?

Είναι ένα γεγονός που ανάγεται στο γενικότερο ζήτημα των οργανωμένων οπαδών, των ελευθεριών που τους παρέχονται (από ΠΑΕ και κράτος εξίσου) και της αστυνομίας που δεν κάνει τίποτα απολύτως για να προστατέψει αυτούς που βρίσκονται στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν είναι λοιπόν άμεσα στο χέρι μου να το διορθώσω ούτε καν στα ενδιαφέροντά μου θα έλεγα.

Οπότε προτιμώ να ασχοληθώ με τα αγωνιστικά και η ερώτηση μου είναι αν τελικά τα φιλικά δείχνουν τελικά σοβαρά κάποια πράγματα (όπως αφήνουν να εννοηθεί τα μέχρι τώρα ρεπορτάζ της ΑΕΚ) τι θα γίνει, θα δούμε την ΑΕΚ της Αυστραλίας ή την ΑΕΚ της Καλλιθέας?

γιατί, ξέρεις πως παίζει η μία και πως η άλλη, για να τις ξεχωρίσεις όταν τις δεις? :stuck_out_tongue:

σύμφωνα με το μέχρι τώρα δείγμα, πάμε για γιουρόπα ληγκ και 5η θέση στη σουπερ λιγκα :lol:

Με αυτό το τελευταίο (να παρουμε europa league και την 5η θεση στην ελλαδα) εγω θα ειμαι ευχαριστημένος πάντως… :stuck_out_tongue:

Εγω παντως το προφητικο ονειρο το εχω δει…:roll::wink:

Κατάφεραν να τον κάνουν ήρωα αυτοι που του επιτεθηκαν…τι να πω, αυτη η ομαδα πραγματικα ισως δεν αξιζει πλεον

φάτσες φαίνονται στο βίντεο, μακάρι να χαν τα @@ να τους επιβάλλουν ισόβιο αποκλεισμό.

εμετός με ορισμένα σχόλια εδώ μέσα.

ChrisP kill me softly…

έγινε ενα γεγονός το οποίο επισκιάζει των αγώνα που έγινε…
δεν ειναι θέμα χρέους να ασχοληθούμε με αυτο και οχι με εναν αγώνα που έγινε σε γήπεδο με τρύπες και με παίχτες αδιάφορους…

και δεν εχει σχέση αν μπορούμε εμείς να το διορθώσουμε…αν είναι να συζητάμε για οτι μπορούμε να διορθώσουμε, να το κλείσουμε το μαγαζί να πάμε σπίτια μας…
επισης αν δεν ειναι στα ενδιαφέροντά σου δεν σημαίνει οτι αυτομάτως παύει να ειναι ειναι μεγαλύτερο γεγονός το ξυλο στον μπαγεβιτς απο την ηττα της αεκ…

πολυ αποστειρωμένα τα βλέπεις μερικές φορές…

και αντε να την παμε την κουβέντα εκει που την πας…
τι κατάλαβες απο την χθεσινή ήττα της αεκ??
οτι θα πέσει κατηγορία…? μάλλον οχι…
το πολύ να κατάλαβες οτι δεν υπάρχουν ακραία μπακ και υπάρχει το μεγάλο ερωτηματικό του ντιοπ στο κέντρο…
δηλαδή οτι ξέραμε και από πριν.!!!

επίσης το σχόλιο σου ειναι λες και βγήκε απο την κιτρινόμαυρη καρδιά σου.!!!

Εγώ πλάκα έκανα, από τα φιλικά δεν καταλαβαίνω τιποτα και θεωρώ αστείο να είναι δείγμα για το πώς θα πάει η χρονιά μιας ομάδας. Οπότε η ήττα από την Καλλιθέα δε λέει τίποτα όπως και οι νίκες στην Αυστραλία (η πρώτη κούπα -τι γέλιο θεέ μου!) όπως και οι διαστημικές εμφανίσεις του ΠΑΟ στο αμέρικα.

Κάποτε ο Ολυμπιακός του Σόλιντ είχε κερδίσει όλα τα φιλικά, ρίχνοντας 4 στη Βέρντερ και 5 στη Μπλάκμπερν για να κάνει στη συνέχεια τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών σε όμιλο του τσάμπιονς λιγκ.

Απλά ήθελα να μάθω τι λένε τώρα όσοι θεωρούσαν την ΑΕΚ φαβορί (ο ίδιος ο Μπάγεβιτς τη χαρακτήρισε ισάξια αυτής των 90ς) από φιλικά που δεν έχουν δει κιόλας ολόκληρα παρά μόνο φάσεις.

ok τοτες…

δύσκολα βλέπεις απο τα φιλικά ολη τη εικόνα μιας ομάδας…
και πως να την δεις οταν μπροστά υπάρχουν 9 μήνες μπάλα…
πάντως εγω που τα ειδα τα φιλικά στην αυστραλια έδειξε καλά στοιχεία η αεκ…!! (οχι δεν αναιρώ αυτό που είπα)
ο ντιοπ΄ειναι ενα μεγάλο ερωτηματικό…αν και χειρότερος απο τον μακο δεν μπορει να ειναι…
του ειχε βγει η γλώσσα του καφε(πολυ καλός.!!) να διορθώνει τα λαθη του(του μακου)

Στα φιλικα φέτος δείξαμε πολύ καλυτερη εικόνα από αυτή στα φιλικά πέρυσι. Αυτό είναι το μόνο συμπέρασμα.

Όταν θα αρχίσουν τα επίσημα θα δουμε τι ψάρια πιάνουμε