Αεκαρα

Αν δεν τον σκοτωσουν τον μπαγεβιτς δεν θα ησυχασουν καποιοι…:!: Ειχε βρει η ομαδα την ηρεμια της,η προετοιμασια πηγαινε καλα,και ξαφνικα παλι τα ιδια…

Δεν είμαι υπέρ του, αλλά πια νισάφι…το παραχέσανε μερικοί:):!:

Φιλε δεν εχει να κανει με το αν ειναι καποιος υπερ η οχι του μπαγεβιτς,ενας προπονητης ειναι οπως τοσοι αλλοι,σημερα ειναι αυριο μπορει να μην ειναι.

Εδω μιλαμε οτι αυτο που εγινε ειναι καθαρη φουστια και βγαζει ματια οτι ηταν σχεδιασμενο να γινει και καραστημενο, τωρα ξαφνικα θυμηθηκαν καποιοι την αντιπαθεια τους για το προσωπο του μπαγεβιτς ?#-o

Φετος ειδαμε οτι αρχισε να γινεται μια προσπαθεια απο παικτες κ προπονητη να φτιαξει το κλιμα στην ομαδα γενικοτερα,μιλησανε οι παικτες με τον μπαγεβιτς,τα βρηκανε,στα φιλικα και στις προπονησεις δεν δημιουργηθηκε το παραμικρο,η ομαδα μεχρι στιγμης εδειξε θετικα στοιχεια και…ετσι στο ασχετο,εκει που ολα δειχνουν να βαινουν ηρεμα,μπουκαρουν στο φιλικο με την καλλιθεα καποια ζωα κ την πεφτουν στον μπαγεβιτς με γροθιες,κλωτσιες,η αστυνομια εκανε τον κινεζο βεβαιως βεβαιως…:? :?

Δεν τους ξερουν τοσα χρονια ποιοι ειναι? Οριστε,ας παρουν το βιντεο,φαινονται ξεκαθαρα φατσες και το τι εγινε,δεν θα γινει τπτ ομως οπως παντα.

Kαταλαβαίνεις πάντως ότι υπάρχει μια διαφορα στο να κάνει τέτοιες δηλώσεις ο Μπάγεβιτς και στο να κάνουν τέτοιες δηλώσεις διαφοροι οπαδοι ή οι οπαδικες εφημερίδες. Το να λέει ο καθενας το οτιδήποτε για τα φιλικά κλάιν, όταν λέει όμως τόσο μεγάλες κουβέντες ο προπονητής τότε αυτόματα αναλαμβάνει και κάποιες ευθυνες. Με άλλα λόγια το να πω εγω ότι η ΑΕΚ συγκρίνεται με αυτή των '90s το πολυ πολυ να χαρακτηριστω άμπαλος και τέλος. Όταν το λέει όμως ο Μπάγεβιτς που ζει την ομαδα από μέσα και την χτίζει, τότε αυτόματα δημιουργεί έξτρα απαιτήσεις από όλο τον κόσμο. Οπότε μην τα βάζεις στο ίδιο τσουβάλι.

Έντιτ: Ρε παιδια στ’ αρχιδια μου η original αλλά ρε γαμωτο από το βιντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι δυο πλευρες παίζουν ξυλο, δεν τρωει μονο η μια… Με άλλα λόγια αυτή η κόντρα που μας έχει σπάσει τα αρχίδια συντηρείται και απο τον Μπάγεβιτς μεχρι ενα σημειο.

Μα ο μπαγεβιτς δεν ασχοληθηκε μαζι τους απο τοτε που ηρθε ξανα στην ΑΕΚ,αυτοι απο μονοι τους οποτε τους γκαβλωσει δημιουργουν προβλημα,φιλικο με την καλλιθεα,κανενα προβλημα μεχρι στιγμης στην ομαδα και ξαφνικα μπαινουν 20-30 λακαμαδες να βαρεσουν τον προπονητη,γιατι?#-o:-k

Μα καλα… Ο ανθρωπος τις τρωει, τον ριχνουνκατω κ εσυ λες οτι τη συντηρει κιολας? Επειδη ξερουν οτι ειναι οξυθυμος κ θα αντιμιλησει αν τον βρισουν, εκει πονταραν, ετσι ωστε να ξεκινησει το νταβαντουρι. Αλλα μη λες τωρα οτι προκαλει κιολας. Οι αλλοι οι πιθηκοι πηγαν προ μελετημενα κ οπως ανεγερθηκε καπου “εν ψυχρω”

Πότε το είπε αυτό; Υπάρχει κάποιο link από τις δηλώσεις του;

Σχετικά με τα επεισόδια: Δηλαδή, ντροπή και αίσχος με αυτά που έγιναν.

Επίσης συμφωνώ εν μέρη με τον ΚΙΜΙ. Κάνει πολύ μπαμ ότι ήταν προμελετημένο να γίνει αυτό που έγινε. Από ποιά πλευρά δεν ξέρω όμως…

Λες να το έβγαλα απ’ το μυαλό μου?

@ manson:

Συμφωνούμε μαν, δεν έπιασες το point μου.

σε λίγο θα μας πεις ότι έχει πυροβολήσει και οπαδούς της αεκ.

Έχει κάνει πολύ χειρότερα πράγματα.

Όχι ρε Chris, δεν είπα ότι το έβγαλες από το μυαλό σου. Απλά ήθελα να το δω με τα μάτια μου ότι είπε τέτοιο πράγμα!

Βέβαια αν πιστεύαμε όλα όσα έλεγε ο Μπάγεβιτς, τώρα δεν θα ήταν προπονητής της ΑΕΚ, γιατί όταν ήταν στον Ερυθρό Αστέρα είχε δηλώσει ότι στην Ελλάδα δεν ξαναδουλεύει εκτός από ΠΑΟΚ ή Εθνική Ελλάδος.

Τέλος πάντων συμφωνούμε στο βασικό ότι αυτά που έγιναν ήταν μαλακίες και καταδικαστεα αλλά κοιτάζω ξανα το βίντεο και sorry, αλλά εγω καταλογίζω και στον Μπάγεβιτς ευθύνες. Αν εσεις δεν βλέπετε ότι ο Μπάγεβιτς και τους προκαλεί και παίζει και αυτός ξύλο μαζί τους ε, τι να πω… Όχι τίποτα άλλο αλλα θα με βγαλετε και χουλιγκάνι σε λίγο επειδή λέω αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα…

@ manson21 ,φιλε συνελθε δεν ξερεις τι λες.:!::?

Δεν καταδίκασε ο Χατζηχρήστος

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, ο Χατζηχρήστος ανέφερε τα εξής: “Αυτά που συνέβησαν στην Καλλιθέα κάνουν κακό στην ΑΕΚ και καλό στον Μπάγεβιτς”, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να καλύψει και την ΠΑΕ και τα μέλη της οργάνωσης.

Nα τον χαιρομαστε…#-o

Κακώς δεν καταδίκασε ο Χατζηχρήστος τα γεγονότα, αλλά δεν λέει κάτι λάθος!

Κακό στην ΑΕΚ: γιατί το όνομα της αμαυρώθηκε για ακόμα μια φορά λόγο επεισοδίων σε όλη την ευρώπη.

Καλό στον Μπάγεβιτς: γιατί ακόμα και όσοι δεν τον ήθελαν (αλλά με σωστό και κόσμιο τρόπο, όχι όπως τα ζώα), τάσονται πλέον μαζί του.

Όχι;

ο μπαγεβιτς ειπε οτι ειναι το ιδιο το κλιμα με αυτο που υπηρχε παλια στην ομαδα…\δεν ειπε τι ομαδαρα εχει γινει η αεκ και οτι θα τους πατησει ολους κατω…

ρε μανσον, νταξ, δε γίνεται να συμβαίνει ό,τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και ο άλλος να κάθεται μονίμως σαν τον μαχάτμα γκάντι.

για πες.

Καλά την πάπια κάνεις?

ΕΔΩ ΠΗΓΕ ΔΥΟ (2) ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!! [-X

ουάου, έγκλημα. το χα ξεχάσει, γιατί μου το θύμησες? :frowning:

Για να πας να τον δείρεις κι εσύ!

Το ξύλο που είχε ρίξει σε οπαδό στη Γερμανία μετά το φιλικό με τη Σπάρτα Πράγας τον Ιούλιο του 2003 το θυμάται κανείς;