Αεκαρα

ναι, αμέ.

ναι ο μπάγεβιτς συντηρεί την κόντρα με την ορίτζιναλ γιατί απλά αμύνθηκε ρίχνοντας και αυτός κάτι ψιλές και δεν έκατσε να τις φάει…αυτά είναι αστεία πράγματα που λέγονται.

καμία κόντρα δε συντηρεί ο μπάγεβιτς.αν είναι πάνω απόλα η ΑΕΚ,όπως διατυμπανίζουν παντού, ας στηρίξουν την ομάδα και ας μην ασχολούνται με τον προπονητή της ΑΕΚ.εχουν καταντήσει κάθε τρίτη,πέμπτη,σάββατο να ανοίγουν και μια προσωπική κόντρα με κάποιον στην ΑΕΚ.

Ο αραουχο και οι μανατζαρεοι του πουλανε τρελα,ο αραουχο μαζεψε τα πραγματα του κ εξαφανιστηκε λεγεται και ο μανατζερ του εστειλε εξωδικο στην ΠΑΕ ζητωντας 800 χιλιαρικα.

Είδε το ξύλο και την κάνει:):!:

πλέον υπάρχει εμφύλιος και εντός original

ε τους ψεύτες…

Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά?Βαρέθηκα να διαβάζω ανακοινώσεις…έχει πιάσει πάτο ο κόσμος της ΑΕΚ ,οργανωμένος και ανοργάνωτος!

δυτυχως ετσι ειναι…οι οργανωμενοι οπαδοι αντι να δινουν ωθηση στην ομαδα την κρατανε πισω με τις μαλακιες τους!!αυτο συμβαινει μονο στην ΑΕΚ!και δεν μπορεις να περιμενεις κατι καλυτερο οταν μερικοι βαζουν το ονομα του συνδεσμου τους (original) πανω απο την ομαδα!

αν δεν σας αρέσουν αυτά πάρτε την κατάσταση στα χερια σας, στο γήπεδο…
ο απλός κόσμος…
και μετά να δεις οτι κάνεις δεν θα ενδιαφέρεται για τους συνδέσμους…

Πώς θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο απλός κόσμος?

φαντάσου μια ομάδα με 40.000 στο γήπεδο…
ποιος θα ασχοληθεί με τραγικούς…?
μια - δυο, θα περάσουν στην αφάνεια…

*ξέρω οτι ακούγεται κάπως απλοϊκό αλλά ολα κάπως αρχίζουν…

Ναι, δεν ξέρω όμως αν κρίνεις από τη Λάρισα.

Αλλά οι οργανωμένοι εδώ είναι οργανωμένοι. Με διαφορετικά χαρακτηριστικά ίσως για κάθε ομάδα αλλά κινούν τα νήματα σε πολλές περπτώσεις. Ο απλός κόσμος της κάθε ομάδας μπορεί να πάει στο γήπεδο για να ξεδώσει, να φωνάξει, να πανηγυρίσει και να βρίσει αλλά είτε ατομικά είτε με την παρέα του. Καμία όρεξη δεν έχει να ασχολείται με συμμορίες χουλιγκάνων κυρίως γιατί αυτοί είναι low-lifes έτοιμοι για όλα.

Ο μόνος τρόπος λοιπόν είναι ο απλός λαός να οργανωθεί εναντίων των οργανωμένων, να συγκρουστεί και να τους πετάξει έξω απ’ τα γήπεδα. Σταματά δηλαδή να είναι απλός λαός. Αλλά εγώ πιστεύω ότι αν ένα κομμάτι της κοινωνίας έχει διάθεση να συγκρουστεί, τότε το ποδόσφαιρο είναι ο τελευταίος χώρος που πρέπει να δραστηριοποιηθεί.

συμφωνώ ειδικά στο τέλος…

εγω δεν λεω να υπάρξει κάποια κίνηση εναντίον των συνδέσμων και όλων αυτών(αν και πολύ θα το χαιρόμουν) αλλά να πάει ο κόσμος στο γήπεδο…όταν θα φτάσει ο πολύς κόσμος να μην ειναι οργανωμένος θα αλλάξουν τα πράγματα…αλλα οσο ουτοπικό ειναι στην καθημερινότητά μας αλλο τοσο ειναι και για το ποδόσφαιρο…

*χεστο…προτιμώ αυτό που είπες στην τελευταία σου πρόταση…

Τελος ο φαλακρος σουηδος,λυθηκε η συνεργασια του και παει στην σελτικ.Τωρα κ αν ειμαστε πισω χωνι,βεβαια γλυτωσαμε λεφτα,να δουμε ποιον θα παρουνε τωρα.

Αραουχο ειναι καμμενο χαρτι,μαιστοροβιτς εφυγε.

αν και δεν με ενδιαφερει τι γινεται στην αεκ και σαν αντιπαλος χαιρομαι για αυτα που γινονται:D να πω μερικα πραγματα για τους συνδεσμους επ ευκαιριας του παραπανω ποστ.

φιλε κριμσον δεν θα αλλαξουν τα πραγματα αν ο κοσμος δεν ειναι οργανωμενος. μου θυμισε τις εκαστοτε κυβερνησεις που οταν γινονται μπαχαλα το 1ο πραγμα που λενε ειναι “Θα κλεισουμε τους συνδεσμους!!!” κλαιν. και; οι 10-20-30 μπαχαλακηδες θα βρισκονται μεταξυ τους…

βεβαια ο “αγνος φιλαθλος” οταν βλεπει να γινονται μανουρες μεσα στο γηπεδο σηκωνεται και φωναζει “σκιστε ρε τους (βαζελους-γαυρους-γυφτους-κοκ)” “ντου ρε!!!” και αλλα τετηα ομορφα που κανουν οι κακοι συνδεσμιτες και μετα πηγαινει και λεει στα φιλαρακια του “ριξαμε ενα ξυλο εχθεεεεεεες…τους σκισαμε” χωρις βεβαια να ηταν εκει αλλα το γουσταρει…

το κυριοτερο ομως ειναι οτι δεν χαιρεται ο αεκτσης που βλεπει πανια απο τον εβρο μεχρι συδνευ κετς;;;…πως θα οργανωθει ο κοσμος σε μια περιοχη μακρυα απο την αθηνα;

απο εκει και περα τιθεται το θεμα το ποση δυναμη θα εχουν οι συνδεσμοι και κατα ποσο θα μπλεκονται στα διοικητικα…αυτο ομως ειναι θεμα της καθε διοικησης…
στην περιπτωση της αεκ αν ειναι οι λιγοι αυτοι που κανουν το “κακο” ας τους βγαλει στο περιθωριο και ας πορευτει με τους πολλους “αγνους φιλαθλους”.

λεει εχει βρεθει αντικαταστατης.
γιατι μου μυριζει κανενας κατηγορια αρτσε-ασκαρατε κλπ?!? :-k

Φημες λένε για δανεισμο Κυργιακου από Λιβερπουλ.

dr.stein αγνός φίλαθλος και “ντου ρε” , δεν το βλέπω να δένει…:stuck_out_tongue:
εγω το λεω για μια συγκεκριμένη κατάσταση και πάνω από όλα για αυτή την συγκεκριμένη ομάδα…
δεν το λεω για παντού και για ολες τις καταστάσεις…

πως θα οργανωθει ο κοσμος σε μια περιοχη μακρυα απο την αθηνα

μα αυτό λέμε…να μην οργανωθεί…ποιος ειναι ο λόγος να οργανωθείς αν δεν υπάρχουν/έχουν δύναμη οι “τραγικοί” ??

*και ξαναλέω οτι είναι ουτοπικό αλλά έτσι για την συζήτηση…

H παε παντως απεκλεισε το ενδεχομενο για κυργιακο η μορα,μαλλον θα κινηθουν για καποια φτηνη λυση ελπιζοντας να τους βγει στην πορεια.

-Στη FIFA θα προσφύγει ο Ρότζερ Γκερέιρο, στον οποίο προτάθηκε από την ΑΕΚ μείωση αποδοχών.

-Νέο «όχι» από Μπλάνκο,Δεν ικανοποιήθηκε ο Αργεντινός από την αύξηση των 50.000 ευρώ της ΑΕΚ προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η πρόταση στον Blanco (η νεα) είναι ξεφτίλα…λογικο να μην την δεχτεί. Μάλλον δεν τον θέλουμε και απλά κάνουν προτάσεις για τα μάτια του κόσμου