Αεκαρα

ο marcelao πηγε αραβια,ουζμπεκισταν καπου εκει
αυτο αφιερωμενο

Αχ…με συγκίνησες…παιχτούρα μεγάλη τι πήγε στην Αραβία αν κάνει αναρωτιέμαι…

Αν είχες έρθει ποτέ μάχες τιτάνων θα καταλάβαινες γιατί έχω παθολογική λατρεία με τέτοιου είδους παίχτες…

να φανταστω σου αρεσει και ο vermaelen κλικ

Οριστικά εκτός ΟΑΚΑ το ΑΕΚ-Νταντί

Στην Αθήνα αλλά όχι στο Ολυμπιακό Στάδιο θα γίνει ο επαναληπτικός με τους Σκωτσέζους

Ενα οακα εχουν κ αυτο σαν τα μουτρα τους το εχουν οι υπευθυνοι.:thumbdown:

Kαμια υποψια για το που θα γινει το παιχνιδι?

Για Ν.Σμύρνη και Περιστέρι λένε…αφού πριν είχανε σκεφθεί και τον Βόλο!!!Πάλι ρόμπες γίναμε…

Τελικα μάλλον Περιστέρι

αυτό θα έχει πολύ γέλιο…ή κλάμα…

από το να χάσουμε τα εισιτήρια, ας πάμε στο καραϊσκάκη

έτσι κ αλλιώς ολυμπιακό ακίνητο είναι, ανήκει σε όλους…:lol::lol::lol:

Δεν υπάρχει ένα γήπεδο στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα!!!

Γιατι κεκλεισμενων των θυρων αν γινει στο Γ. Καραϊσκακης;;;

Φοβάται ο χοντρός να μην του κάνουμε ζημιές και μόνο με αυτό τον όρο το δίνει…

Εκεί έχει τουλάχιστον, πιο αξιοπρεπή αγωνιστηκό χώρο:):!:

Aληθεια, παιδες, αυτο το προβλημα με το ΟΑΚΑ ποσο καιρο θα κρατησει? Επειδη δεν ξερω και πολλα για αυτο.

Στα του ματς με Dundee, δεν νομιζω να εχουμε προβλημα. Πολυ κατσαπλιαδες μου φανηκαν οι Σκωτσεζοι και δεν τους εχω ικανους για πολλα πολλα. Ας βαλουμε και ενα γκολακι νωρις, να ειμαστε πιο χαλαροι…

τι σκατά ακούγεται να πάει ο μπλάνκο στον βάζελο? τιμπαλεβουά?

Χαζομαρες των μαναντζερ περισσοτερο πιστευω οτι ειναι,κοινως μουφα το ντεμεκ ενδιαφερον του βαζελου για τον μπλανκο,αν θελει επιθετικο ο παο μπορει να βρει δεν θα κατεληγε στον μπλανκο που προερχεται κιολας απο κακη χρονια.

Απλα ειναι η ανανεωση του μπλανκο που σερνεται συνεχως κ οσο δεν γινεται τπτ ειναι λογικο να ακουμε καθε τοσο οτι μπορει να ενδιαφερεται η χ ψ ομαδα,προσπαθει ο μανατζερ του να πιεσει κ αυτος καταστασεις.

Υπό ειρηνική κατάληψη τελούν τα γραφεία του ερασιτέχνη Πανιωνίου. Αιτία, η απόφαση των ανθρώπων του συλλόγου να παραχωρήσουν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης στην ΑΕΚ, ώστε να αγωνιστεί εκεί κόντρα στη Νταντί Γιουνάιτεντ για τα πλέι οφ του Europa League!

νοσηρές καταστάσεις.

Γελάει όλος ο κόσμος μαζί μας…κλαίω με το μυαλό κάποιων ανθρώπων γύρω μου…

καλά είναι ότι να’ναι οι τύποι που το κάνανε αυτό…