Αντε κι άλλο δώρο απ’ το Θρύλο μετά το πρωτάθλημα του 1993.
Κι ας μην ψηφίσατε Μαρινάκη παλιόπαιδα.
έπρεπε να ανταποδώσει κάποια στιγμή ο θρηνος το δώρο που του έκανε ο ελληνικός λαός από την τσέπη του…
Λαϊκισμός, δε σου πάει.
το ξέρω αλλά άσε να χαβαλεδιάσουμε
H ενδεδειγμένη απάντηση θα ήταν:
“Ας το χρησιμοποιήσει φέτος το ρημάδι το γήπεδο κάποιος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, κρίμα θα είναι”
Ας το χρησιμοποιήσει φέτος το ρημάδι το γήπεδο κάποιος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, κρίμα θα είναι
και η απάντηση σου θα ήταν “τουλάχιστον ο ολυμπιακός έχει γήπεδο και δε το γκρέμισε…”
:lol::lol::lol:
βαλτε μας ρε, στο καραισκακι. θα ειμαστε φρονιμα παιδια!!!
ρε θελω να υιοθετησω εναν πανθηρα. για να μην υπαρξει ενδεχομενο καταστροφης του γηπεδου τους, τον κατεστρεψαν μονοι τους!!! ΘΕΟΙ ΡΕ!!!:respect:
Τι ζωα. Μακαρι να μην μπορει να γινει ουτε το Πανιωνιος - Ολυμπιακος Βολου εκει
Κοίτα πως κατάντησαν την ΑΕΚ μια ομάδα με ιστορία και με λαό…να παρακαλάει για να παίξει Ευρωπαικό αγώνα.
Καλα ρε παιδιά εσείς που είστε οπαδοί της ΑΕΚ δεν τα έχετε με την δίοικηση σας?
Που σας άφησε ξεκρέμαστους?
Τι να πώ αν ήμουν ΑΕΚ απλά θα ντρεπόμουνα για όλα αυτά…
Περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις
γιατι δεν πάμε καμία επαρχία λέω εγώ? πάτρα? βόλο? τοσο δύσκολο ειναι?
δε δέχτηκαν οι σκωτσέζοι λέμε.
Θα αποκλειστουμε στα χαρτια στο Europa ρε…Ξεφτιλα ομως!
Υ.Σ. Και μεσα σε αλλα, χαλασε και τους σκωτσεζους η επαρχια? Οτιναναι…
Αυτοί που έκαναν όλα αυτά τα αίσχη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, είναι το λιγότερο κομπλεξικοί, αφού έκαψαν και την δικοί τους ομάδα…το παιχνίδι μάλλον θα γίνει Καραισκάκη, χωρίς κόσμο, γιατί κανείς, πολιτεία-Α.Ε.Κ., δεν έδινε καμιά εγγύηση στον Ολυμπιακό, για την αποκατάσταση τυχών ζημιών:):!:
Απο το τιποτα…
Όχι ρε Davidian μην τα κανεις αυτά…
Όσο για αυτόν τον τσάτσο τον Τσακίρη τι να πώ…αααααα μαζί του ήταν και ο κομπλεξικός Κιντής. Στην ΑΕΚ κάπου δεν ηταν αυτός?..ΑΕΚτζης με αγνα αισθήματα…
Πρέπει να ευχαριστησουμε και την διοικηση του Ολυμπιακού. Τα του καίσαρος τω καίσαρι…
Γιατι τσατσος ο Τσακιρης;;;
Εκτος του οτι εδωσε το γηπεδο τελικα (ασχετα τι 'καναν οι καημενοι οι νιονιοι), εχει λαμβανειν μπολικα απο την αεκ νομιζω.
ναι ε?
η ΑΕΚ θα κινηθεί νομικά κατά του οακα
μονο μην γίνει καμία βλακεία χωρίς κόσμο κ αποκλειστούμε απο το καφενείο λόγω της μαλακίας με το γήπεδο
α ρε αεκάρα μονίμως μαλακίες