παιδες η ομαδα μας δεν εχει φοβο να αποκλειστει απο τι ακουσα θα παιξουμε στο μπ@#$%6… χωρις οπαδους φυσικα…:Dδεν μπορω να καταλαβω ποσο βλακεια κουβαλανε αυτα τα ατομα…
για φαντασου τωρα να χεις σκασει τα ωραια σου λεφτα να παρεις διαρκειας και να χανεις τους μισους αγωνες…
ήσουν έτοιμος για το triple post αλλά σ έκοψα
μουχαχαχαχα
δεν έδωσε τίποτα…
είπε εγώ είμαι πρώτα πανιώνιος και μετά όλα τα άλλα…!!
που κολλάει αυτό κάνεις δεν κατάλαβε…
για τα μπάζα η στάση του.
Γιατι??
Μονο αυτο το παιχνιδι θα γινει Καραισκακι αν εννοεις αυτο,οχι ολα τα ευρωπαικα,του πουστη μετα θα το φτιαξουν το κωλο-οακα ελπιζω.
Οσο για τα τυπακια που το καναν αυτο απλα κουβαλανε τεραστιο κομπλεξ,πολυ κριμα αλλα να μου πεις στην Ελλαδα ειμαστε και ειδικα στη μπαλα πρεπει να τα περιμενεις ολα.
Ευχαριστουμε τον ΟΣΦΠ btw
Oντως …λαθος πληροφορηση.
Απ’ οτι καταλαβα το εδωσε ο ερασιχτεχνης Πανιωνιος και διαφωνησε ο Τσακιρης ως ΠΑΕ;;;
Τωρα η σταση του Τσακιρη κολλαει στο “με γαμας εσυ που μου χρωστας αιωνια και θες να φτιαξεις ομαδα στην πλατη μου, σε γαμαω και γω αμα μπορω”.
Εκτος αν πιστευει καποιος οτι περισσευουν στον Πανιωνιο τα λεφτα που του χρωστανε.
Για τα μπαζα ειναι σταση των “οπαδων”, που μονοι τους απλωσαν χερι στο γηπεδο τους (που για εναν οπαδο ειναι ναος) …απλα ρεζιλικι.
λένε για νασούτι στην ΑΕΚ
καλός είναι αυτός? έφυγε απο άρη τελικά?
Ακουσα πως δεν θα παιξει ο Δελλας (δεν ξερω γιατι). Πως θα βγει η αμυνα? Ή μηπως θα αναγκαστουμε να παιξουμε με 3 πισω και τον Μανωλα να πρεπει να καθαριζει φασεις?
Καλο παιχτακι ειναι ο νασουτι,απο τον Αρη εχει φυγει.
ο νασουτι ειναι στην ριβερ πλειτ τωρα
ήταν να πάει τουρκία λένε κ χάλασε τελευταία στιγμή
στη θέση τράι θα παίξει ο γιαχιτς
Και πλαγια θα παιξουν Γεωργεας και Λαγος, να φανταστω?
Κάπως έτσι…αν και οι Σκωτσέζες θέλουν να πάρουν το ματς στα χαρτιά…και θα θέλει και η διαιτησία προσοχή, απόψε:):!:
Γιατι αναφερεις την διαιτησια? Αλλο ενα ευρωπαικο ματς, ειναι…
χαλαρά η αεκ 1-0 στο ημίοχρονο.χαλαρώσαμε πάρα πολύ μετά το γκόλ.
Καλά κάνετε, πρέπει να μείνει under.
Έδιτ: Όχι στην άμυνα χαλάρωμα ρε μαλάκες!
Για τα σημερινά χάλια έχει καμία ευθύνη ο Μπάγεβιτς ή δεν φταίει ουτε σημερα;
πού το δατε, νοβα δεν το παιζε ή κοιμήθηκα με τα τσαρούχια?
το καραισκακη εφταιγε και οτι ηταν σαν να παιζουμε εκτος εδρας
nova 1 το εδειχνε
μετά το γκόλ χαλάρωσε πάρα μα πάρα πολύ η αεκ και στο 2ο ημίχρονο έπρεπε να φάει το γκόλ για να κάνει μια φάση.
μάνσον έχει καταντήσει κουραστικό όμως μετά από κάθε άσχημη εμφανιση να λές αν φταίει ή όχι ο προπονητής.όλοι έχουν ευθύνη και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο προπονητής.