αισχος αισχος και παλι αισχος!!τι ητανε αυτο το πραγμα!!πονεσανε τα ματια μας!πηγαμε να αποκλειστουμε απο το καφενειο…αν συνεχισουμε ετσι δεν μας βλεπω για τιποτα!
Eιδα τον αγωνα κανα 5 λεπτο προτου φαμε γκολ και μεχρι το τελος. Αγχος ομως. Απορω γιατι φοβηθηκαμε τους ξυλοκοπους και παιξαμε ταμπουρι. Χαλια μπαλα, μα αν μη τι αλλο περασαμε…
το πηρε το χ η αεκαρα μπραβο
φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι
παντως ρε φιλε αν μαζεψω αλλα 10 ατομα
απο την γειτονεια μου και παμε και παιξουμε με την νταντι γιουναιτεδ
θα την νικησουμε μεσα εξω
Παιξανε για 25 λεπτα με κατι ψιλοευκαιριες,ηρθε το γκολ του ντιοπ και απο το 25 ως το τελος τιποτα.Αγγαρεια κανανε οι παικτες.Μου αρεσε η φανελα με τις ριγες.
για 25 λεπτά η αεκ είχε καλή ανάπτυξη κ κυκλοφορία.μετά ολική καθίζηση.
Απορω τι φοβηθηκαν…Επρεπε να πεταξουν και ενα δευτερο και μετα να παιζαν πιο χαλαρα και ηρεμα (οχι οπως καταληξαμε σημερα βεβαια).
κλασικά η αεκ μας κάνει καρδιακούς σε αρκετά - θεωρητικά εύκολα - παιχνίδια.
Θυμησε ΑΕΚ των τελευταιων χρονων σημερα, πολλα τα χαλια, οχι και πως στο εκτος καναμε τιποτα… μηπως δεν εχει αλλαξει τιποτα τελικα? :-k
fixed…
Δεν υπονοω πως εχει αλλαξει κατι δραματικα απλα αυτο εισεπραξα σημερα. Οτι επικρατουσε βαρεμαρα δηλαδη.
Υ.Σ. Ρε Nodi…Εισαι φαν και της ΑΕΚ και της Αρσεναλ? Σε παω 8)
Σπανιο ειδος.
Μονο απο την δευτερη εχω παρει χαρες
Πες το ψεμματα :p:p
Btw, την χρονια που γεννηθηκα ηταν το τελευταιο πρωταθλημα της ΑΕΚ. Απο κει και περα τζιφος…Λετε να αλλαξω ομαδα?
Πηγαμε να κανουμε ηρωες τους ξυλοκοπους της Σκωτίας…αν αυτη ειναι η Αεκ που κατα τα λεγομενα του Ντουσκο του θυμιζει την υπερομαδα των 90s τοτε μαλλον ειμαι τυφλός…
και η αεκ στις χορηγίες του οπαπ.
1,5 εκατομμύριο για κάθε από τα 3 χρόνια της συμφωνίας + μπόνους κάθε χρονιά αν πάρει πρωτάθλημα…λεεεεμε τώρα
Νασούτι…
Δύσκολο το ματσάκι σήμερα, ειδικά μετά τα αποτελέσματα ΠΑΟ και Ολυμπιακού. Ελπίζω να παίξει σοβαρά η ομάδα στην Πάτρα.
Πολύ καλή και συμφέρουσα η κίνηση για τον Νασούτι αν και τα 900.000 για αγορά του χρόνου ίσως φαίνονται πολλά για παίχτη που ήδη θα έχεις ένα χρόνο.
Πήρατε τον καλύτερο αμυντικό του περσινού πρωταθλήματος μετά τον Melberg. Άντε πείτε κάτι… Κάντε κουβέντα…
Πολυ ομορφα
Υ.Γ. Μπραβο μαλακα Σαχα, στην γωνια σου :thumbup:
Στα διαλα σιχαθηκα…
2-1 τρομπονι απο την κερκυρα…:!: Περιττο να πουμε οτι δεν επαιξε καλα η ομαδα παρολο που στο δευτερο ημιχρονο μειωσε με τον τζιμπουρ,πιεσε καπως αλλα τιποτα περισσοτερο.
ρε ποιός είναι ο τραγικός 8 που δε μπορεί να πάρει τα πόδια του στο δεύτερο γκολ? έλεος ρε φιλε, στο 50 και τρέχεις πιο αργά κι απ’ τον παππού μου… γενικώς φάνηκε να χουμε κιε γαμώ τις αμυντικές λειτουργίες (μόνο τα γκολ είδα βέβαια). η τσουλήθρα του ντιοπ στο πρώτο γκολ μεγάλο χαη λαητ.
Aυτος ειναι ο λογος που δεν εχουμε και φετος το Νασουτι, αυτος ειναι και ο λογος που δε θα τον εχετε εσεις του χρονου.
Εμας η Ριβερ δε μας τον ξαναεδινε δανεικο, γιατι ηξερε οτι δε θα βγαλει τα λεφτα που θελει απο εμας.
Οταν το διαπιστωσει με σας του χρονου, θα κανει το ιδιο.
Αυτη ειναι η τακτικη τους.
Δανειζω/ξεφορτωνομαι συμβολαιο με προοπτικη να πουλησω.
Δεν καθεται;;;
Ξαναδανειζω με τους ιδιους ορους.
Γι’ αυτο αλλωστε η Ριβερ ανανεωσε το συμβολαιο του Νασουτι (ενος παιχτη που ΔΕΝ θελει).
Αγωνιστικα, παρα πολυ καλος παιχτης, που θα ηταν βασικοτατος σε ολες τις ομαδες της Ελλαδας.