Αεκαρα

:lol: :lol: :lol:

Λολ, τιμωρουνται οι παικτες για αποβολη σε φιλικο ??!

Ναι, αρκεί:

1. Να είναι στο επίσημο καλεντάρι της ΟΥΕΦΑ.
  2. Να έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνος.
  3. Να αποσταλεί σχετικό έγγραφο στην αρμόδια ομοσπονδία.

ναι μωρέ, πάρτε το στα χαρτιά αφού δε μπορείτε στο γήπεδο. ΟΥΡΤ. σκεφτόμουνα να βγάλω και διαρκείας φέτος. δεν τα τρώω σε ηλιόσπορους καλύτερα…

μαλακία θα κάνουν αν κάνουν ένσταση για να πάρουν τον αγώνα.δεν παίξαμε όπως έπρεπε για να κερδίσουμε.πάμε στο επόμενο παιχνίδι.
τέτοιες νίκες δεν θέλω.μην γίνουμε σαν τον χάρτινο γάβρο.

έντιτ:δε συμφωνώ με τα σχόλια που λένε οτι και καλά η αεκ έδειξε σημάδια της προηγούμενης διετίας.η ΑΕΚ σήμερα είχε την κατοχή μπάλας (έπαιξε το λεγόμενο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας) έκανε ευκαιρίες αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια.μπαλάρα δε παίξαμε αλλά δεν ήταν και το μαύρο χάλι που παρουσιάζεται.

ρε πως αλλαζουν οι καιροι:lol::lol:

παντως,ελπιζω να μη κανετε την ενσταση

Δεν ειδα το ματς/δεν εκφερω γνωμη. Αλλα, ειλικρινα, ΜΗΝ κανετε ενσταση. Ντροπη και δεν χρειαζεται να πεφτουμε τοσο χαμηλα. Μια ηττα ειναι στην τελικη, ας το αποδεχτουμε, το πρωταθλημα μολις ξεκινησε.

Είδα και Ολυμπιακό και ΑΕΚ και ΠΑΟ ένα έχω να πώ…
Η φετινή ΑΕΚ που απο παίχτες έχει ποιότητα σαν μονάδες αλλά σαν σύνολο δεν κάνει για τίποτα.
Ένας νωχελικός σκόκο, ένας κλασσικός ατομιστής ο Λυμπερόπουλος και ένας υπερβολικός Τζιμπούρ
Για σκόκο δεν μιλάω ο τύπος ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ
Ο μόνος που μου άρεσε ήταν ο Δέλλας που αν και γέρος το πάλεψε όσο μπορούσε…
Η Κέρκυρα έπαιξε πολύ δυνατά και δεν το περίμενα…κατα τα άλλα η φετινή ΑΕΚ αν κάνει ένσταση θα χάσει την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της…

Αν βάσει κανονισμών δεν έπρεπε να παίξει ο Βενέτης, τότε πείτε μου έναν σοβαρό λόγο να ΜΗΝ κάνει ένσταση η ΑΕΚ. Δηλαδή αν ο Ολυμπιακός κατέβαινε με Μέλμπεργκ και Μπράβο στο ματς με Ηρακλή και κέρδιζε 0-4 ο Ηρακλής δεν θα ήταν σωστό να κάνει ένσταση επειδή έχασε καθαρά στο γήπεδο? Να καταργήσουμε τα πάντα τότε αν είναι και να παίζει ο καθένας όπως θέλει, με όποιους παίκτες θέλει κτλ.

Ο -και καλά ρομαντικός- τρόπος που σκέφτεστε μερικές φορές είναι αφελέστατος και παιδαριώδης.

επειδη δουλευω τωρα, θα ποσταρω αργοτερα για τα αγωνιστικα

θα ξενερωσω παρα πολυ αν κανουμε ενσταση. παρα πολυ

βασικα αν η αεκ κανει ενσταση, να μην ξανμιλησει ποτε κανεις για χαρτινα…

Έτσι κι αλλιώς δεν έπρεπε να μιλάνε.
Ή παίζεις με τους κανονισμούς ή παίζεις 5Χ5 με τους φίλους σου.

:lol: :lol: :lol: :lol:

αν παρουμε το πρωταθλημα , οκ το υποσχομαι

ελα δεν το κοιταω απο πελυρας ολυμπιακου, αλλα σαν κερκυραιος μιλαω. εμας μετρανε πολυ αυτοι οι βαθμοι.

Κακή, αεκτσίδικη λογική λογική.
Όπως έλεγε και ο Καραλής “τι να το κάνω που όποτε ευνοείται η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στο τέλος χάνει?”.
Δηλαδή μόνο αν πάρεις το πρωτάθλημα θα ξενερώσεις?

Από την άλλη για να κάνουμε μια αντιπαραβολή:

Ο τελευταίος λογ/σμός του Έπιταφ είχε σοβαρά ποστ (ακα στο γήπεδο κέρδισε καθαρά) αλλά βάσει κανόνων δεν έπρεπε να ποστάρει. Τι λες τώρα?

Εγώ λέω ότι αν στην Κέρκυρα χρησιμοποίησαν τιμωρημένο παίκτη τότε είτε είναι πανύβλακες είτε κουτοπόνηροι, οπότε καλώς να το χάσουν στα χαρτιά.

εν προκειμένω εμένα το σκεπτικό μου είναι διαφορετικό, δεν έχει σχέση με αδικίες και φωτορομάντζα.

ο παιχτής υποτίθεται πως δεν είχε δικαίωμα να παίξει, ναι? πως φτάσανε στο σημείο να τον βάλουνε μέσα? δε δηλώθηκε κάποια 18άδα για το ματς? δεν έπρεπε να τσεκαριστεί από την αρμόδια αρχή? δλδ αν εγώ έχω 8 τιμωρημένους παίχτες και είμαι μαζόχας και θέλω να τους βάλω μέσα, θα με αφήσουνε?

αν έκανε μαλάκια η κερκυρα ας πληρώσει…τι να πέσει χαμηλά και να ανεβεί ψηλά και να κλάσει διαγώνια λέτε…?

Κοίτα αυτό που έχω την εντύπωση ότι συμβαίνει είναι ότι η ομοσπονδία ενημερώνει τις ομάδες πριν τον αγώνα για το ποιοι παίκτες δεν μπορούν να παίξουν επειδή είναι τιμωρημένοι. Από κει και πέρα αν κάποια ομάδα χρησιμοποιήσει τιμωρημένο παίκτη είναι άξια της μοίρας της και πρέπει να τιμωρηθεί.

Αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει και δεν γίνεται είναι ότι μετά από τους αγώνες κάποιος από την ομοσπονδία ή τη σούπερ λίγκα θα έπρεπε να ελέγχει κεντρικά για το αν υπηρξε παράβαση κανονισμών και η πιθανή παραπομπή να αποφασιζόταν από αυτούς. Όχι να αναγκάζονται οι ομάδες να κάνουν ενστάσεις και να μπαίνουν ηθικά ψευτο-διλήμματα.

δεν υπηρχε φυλλο αγωνα, αρα καληνυχτα…

Κρίμα, χάσαμε πολύ γέλιο. :frowning: