Αεκαρα

O Ντιοπ θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία της ΑΕΚ.
Όχι από πλευράς τσαμπουκά, αλλά παικτικά.

Θα κάνει δλδ την πάσα την καλή, μερικά γκολ ίσως, θα κατευθύνει το κέντρο αλλά θα έχει πάντα μειονέκτημα την ταχύτητα οπότε θες έναν “Βίτολο” να τον πλαισιώσει και φυσικά όχι τον Καφέ ή τον (τωρινό) Μάκο.

o τωρινός μάκος είναι καλύτερος από τον περσινό και έχει διαρκώς ανοδική πορεία.

Πράγματι, απλά και ο τωρινός Μάκος δεν είναι ακόμα ο κατάλληλος παίκτης για να παίξει δίπλα στον Ντιοπ.

μονο αν ανέβουν οι μάκος/μπερνς/λαγός θα μπορούμε να πούμε ότι η φετινή ΑΕΚ ειναι καλυτερη απο πέρσι κ μπορεί να κάνει κάτι

για αρχή σεζόν πάντως, έτσι φαίνεται.

ακόμα και στο 2ο ημίχρονο που παίξαμε σχετικά καλά μπροστά, το κέντρο μας απουσιάζε όταν επιτίθονταν οι της χάιντουκ.

εγώ που γκρινιάζω για τον ντιοπ, δε γκρινιάζω λόγω φυσικής κατάστασης πάντως. απλά επειδή ειναι νευραλγική η θέση του, ΔΕΝ πρέπει να χάνει τη μπάλα. το να κάνει λάθος μεταβίβαση προς την επίθεση (που έγινε κάμποσες φορές), δεν είναι επικίνδυνο. να του παίρνουν τη μπάλα όμως είναι και έγινε 2-3 φορές προχτές, τη μία την πατήσαμε. πάντως πιστεύω ότι θα βελτιωθεί, δείχνει να το χει το κράτημα της μπάλας, το πάγωμα και το μοίρασμα του παιχνιδιού. το κόψιμο όχι όμως.

αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι του παιρναν πολλες φορες την μπαλα καποιος απο πισω. δεν του φωναζανε? δεν καταλαβαινε? παρατηρησα το ιδιο και με λαγο ή καφε αλλα χωρις να εχουν δει, βαζαν πλατη και καλυπταν τη μπαλα.
επισης δεν ρισκαρε ποτε να βγαλει καποια καλη μπαλια που πιθανον κατεχει… ολο πασες το πολυ των 10 μετρων.

Πίσω τα πράγματα είναι χλωμά παίδες!Δεν μπορείς να σταθείς σε μεγάλα ματς με ακραία μπακ Λαγό , Γιάχιτς…τον γεροΔέλλα και τον εξελίξιμο αλλά και επιπόλαιο ΄και άπειρο Μανωλά!Αν προσθέσεις και το πρόβλημα στα αμυντικά χαφ όπου η κρυφή μας ελπίδα είναι να ανέβει ο Μάκος (έχει ξεκινήσει πολύ καλά) και να βρει τον εαυτό του ο Ντιοπ αλλά τίποτα από αυτά τα δύο δεν θεωρείται δεδομένο…υπάρχει πρόμπλεμ ανασταλτικά!Και έρχεται και το ματσάκι με την Ζενίτ έξω…:roll:

Ριζουπολη ή ΟΑΚΑ παιζουμε σημερα?

οακα. το ψήνω, αλλά δε βλέπω ούτε για πλάκα να προλαβαίνω…

Πολυ ενδιαφέρον ματς σήμερα. Καταρχάς τεστ για το αν το ματς που έκανε η ομάδα με τον Πανσερραϊκό θα ειναι κανονας απέναντι μικρές ομάδες ή όχι. Επίσης, σε σχέση με το ματς με Χαϊντουκ αναμένονται μπόλικες αλλαγές. Γιάχιτς, Δέλλας, Ντιοπ, Μπερνς, Λυμπερόπουλος έξω. Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μάκος, Λεονάρντο, Μπλάνκο μέσα. Οπότε μιλάμε για 11άδα με πολλά ερωτηματικά όπως: Πως θα τα πάει ο Πατσατζόγλου σαν δεξί μπακ; Πως θα πάει η πρεμιέρα του Νασούτι; Ο Μπλάνκο θα ειναι ξενερωμένος ή θα παίξει για να “κερδίσει” αύξηση προσφοράς από Αδαμίδη;

για νασούτι και μπλάνκο είναι σίγουρο?

αγχώθηκα τώρα φίλος. χωρίς δέλλα/λυμπε να φωνάζουν, θα δούμε την περσινή “μαγευτική” ΑΕΚ, ή κάτι άλλαξε φέτος???

0-1 στο ημιχρονο o αστερας το παστελωσε. Αντε να δουμε…

το έχω παίξει στο στοίχημα 1 την ΑΕΚ αν χάσει θα την καταρριέμαι μια ΖΩΗ

αν μας το γυρισεται στο 90 παλι θα σας καταριεμαι εγω μια ζωη

ειπες κατι? :lol::lol::lol:
ν’αγιασει το στομα σου

ελεος μετα μου λενε γιατι βριζω βλαχο και ντεγκρα

8O8O
θα ειχες βαρεθει να μετρας αμα δεν τον ειχες σημερα…

5 λεπτα καθυστέρηση και περιμένω για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ

δεν μπορω να πω εκανε καλο παιχνιδι σημερα,αλλα με αυτα που εχω δει σε αλλα παιχνιδια δεν μπορω να αλλαξω γνωμη

ασε που στο πρωτο γκολ θα μπορουσε να το πιασει καποιος αλλος