Αεκαρα

Ο Ντεγκρά δεν φταίει στο γκολ του Σκόκο…Φταίει στου Τζεμπούρ…

Για τον Φορτούνη μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια απο την τρίπολη φίλοι που ξέρω…Απο τα τρίκαλα ήρθε και σε φιλικά που τον είχαν δει μου είχαν πει ότι πρόκειται για μεγάλο ταλέντο…Απο ότι φαίνεται κάτι ήξεραν!

@#@## την ΑΕΚ τον Μπάγιεβιτς και όλη την ομάδα σας
losers δεν μπορείτε να νικήσετε τον Αστέρα Τρίπολης!!!
Μόλις έχασα 160 ευρώ στοίχημα

Όλοι στην Ομόνοια παιδια, δεν χάσαμε! Τρία εντός έδρας παιχνίδια με ομάδες του κωλου, μια ήττα, μόλις μια νίκη και μια αγχωτική ισοπαλία. Ο Μπάγεβιτς πότε δηλώνει παραίτηση είπαμε;

ο φορτουνης φαινεται παικταρας τον εχω δει σε βιντεακια απο τα φιλικα του αστερα και σε ενα ματς με την ελπιδων

τον ηθελε και ο παοκ αλλα προτιμησε εννοειται τον αστερα

για να εχει χρονο συμμετοχης

πραγματικα αυτη η αεκ στηριζεται απελπιστικα στις μοναδες τις…

ο βλαχος είπε οτι θα βγάλει πολλά χρήματα ο αστέρας από αυτόν…

όπως τα είχαμε πει για την αεκ…δεν ξέρεις τι θα κάνει…ομάδα θρίλερ…

Eνα χαμενο κυριολεκτικα ματς,σε 5 λεπτα εσωσε την παρτιδα η ΑΕΚ.Φοβερα γκολ σκοκο,φορτουνη.Ο μπλανκο ας παρει το μπουλο,αρκετα.

Τα 2 πεναλτυ που ζηταει η ΑΕΚ ητανε η οχι?

υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις?

Λεγεται οτι δεν δοθηκαν 3 (!!) πεναλτυ στην ΑΕΚ.
Ενα στο 0-0 και δυο στις αρχες του δευτερου ημιχρονου με το σκορ στο 0-1.

3 :?

φέρτε ξένους διαιτητές γαμώ την τρέλα μου

Το είδα όλο το ματς…άσχετα με τι ζητάει κανείς ή όχι υπήρχε ένα καταφανέστατο πέναλντι στον Μανωλά σε στημένο που τον πήγε καροτσακι ο Φυντανίδης κρατώντας απο την φανέλα και το σώμα και ρίχνωντάς τον κάτω την ώρα που είχε πορεία προς την μπάλα για κεφαλιά.

Εγώ δεν ειδα άλλο προσωπικά…Ζητάνε και ένα στον Σκόκο αλλά υπερβολικό πολύ θα έλεγα…και ένα τράβηγμα στον μάκο που το έδωσε εκτός γραμμής ο Κουκουλάκης ενώ ήταν μέσα αλλα το τράβηγμα ήταν αστείο έως ανύπαρκτο

Aν και ειμαι ολυμπιακος αυτο που ειδα ηταν θλιβερο.4 πεναλντυ δεν δοθηκαν στην Α.Ε.Κ. η οποια τουλαχιστον καταφερε το Χ…!Πολυ καλη αποδοση απο τον Αστερα παρ’ολα αυτα!

αρρωστήσαμε σήμερα.

εμφάνιση μικρής/αψυχολόγητης/μη δουλεμένης/δεν_ξέρω_τι ομάδας.

ουτε η ραφ τόσες γιόμες, δε θυμάμαι φάση που παίξανε με τη μπάλα κάτω. μπήκε ένα γκολ από τις πολλές γιόμες και ένα απο προσωπική ενέργεια.

ατομικά,

ο αραμπατζής νομίζω ότι ευθύνεται στο πρώτο γκολ. νταξ, ήταν φωτοβολίδα το σουτ, αλλά αν θυμάμαι καλά έκανε έξοδο για τα πανηγύρια πριν. παρόλα αυτά, στηρίζουμε.
νταξ, ο νασούτι αλλού πατούσε, αλλού βρισκόταν. πιο γρήγορος απ’ το δέλλα σίγουρα (αυτό μας έλειπε), αλλά έλεος. δεν που ενέπνεε καθόλου εμπιστοσύνη.
μανωλά παλικάρι μου, σε πάω, αλλά γιατί την έχεις δει μπεκενμπάουερ? βαράει 5-6 γιόμες από πίσω ανά ματς και κάνει κι άλλες τόσες κατεβασιές. κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί και να του πει ότι αν χάσει τη μπάλα, την πουτσίσαμε. δεν είναι δικαιολογία το ότι δε φτιάχνει κανείς άλλος παιχνίδι.
γκέντζογλου πολλά λάθη.
ο μάκος δεν κατάλαβα ότι έπαιζε.
τον μπλάνκο έχω αρχίσει και τον λυπάμαι. νταξ, δεν τον είχα για παίχτη που ξέρει μπάλα ποτέ, αλλά τον έχει πάρει η κάτω βόλτα από θέμα ψυχολογίας μάλλον και δεν του βγαίνει τπτ. μια αξιοπρεπής κεφαλιά σε όλο το ματς.
σκοκο έπαιξε συμπαθητικά, αλλά εκει που ζήτησε πέναλντι μπορούσε άνετα να μείνει ορθιος και να συνεχίσει τη φάση.
τζιμπούρ πάλι σκόραρε, πολύ τρέξιμο μόνος του όμως. ίσως επειδή έβλεπε ότι δε γίνεται δουλειά αλλιώς.
ο λαγός έχασε πολλές φορές τον παίχτη του. πρέπει να την έφαγε καλά στο τέλος
μπερνς και πατσατζόγλου μέτρια πράγματα…

ΠΑΙΧΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ.

Οι φάσεις είναι 4 και βάση κανονισμών είναι όλες πέναλτι. Ο αρχι-διαιτητής του ΣΚΑΙ είπε επί λέξη "Δεν μου αρέσει να κατηγορώ διαιτητές αλλά δεν δόθηκαν 4 πέναλτι"

Καπάκι ατάκα δημοσιογράφου: Μα και πέρυσι είχε περάσει πριονοκορδέλα η ΑΕΚ στις πρώτες αγωνιστικές του πρώτου γύρου!!!

Δεν λέω τίποτα για μπάλα. Η ομάδα έχει δικαίωμα να παίρνει αποτελέσματα και χωρίς να παίζει καλά. Να τα σφυράνε όλα 100%.

αυτο^^
παρολα αυτα ρε γαμωτο επιτηδες το κανουν???παιζουν οπως να ναι την περισσοτερη ωρα και καααποια στγμη τσουπ ξυπνουν απο τον ληθαργο και πανε να μαζεψουν τα αμαζευτα να πουμε…ετσι με τν χαιντουκ…ετσι και τωρα…μετα το 0-2 ααα ναι μωρε να παιξουμε και μπαλα.το οτι το γυρισαν δεν λεει ουτε οτι εχουν ψυχη ουτε τπτ…με τον αστερα επαιζες εξαλλου εντος(δεν θελω να τον μειωσω εδειξε οτι εχει καλη ομαδα)…μια ζωη τα ιδια ρε γαμωτο…με την ψυχη στο στομα…[-X

Αν έχει στοιχειώδη κρητική λεβεντιά, ο κ. Κουκουλάκης θα πρέπει να μην ξανασφυρίξει. Αυτό το “παραμύθι” πρέπει να σταματήσει, αλλιώς -όπως ξανάπα- το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει.

Αθλητικός δικαστής, εισαγγελέας anywhere?

Κατά τ’ άλλα δεν είδα το ματς αλλά χαίρομαι ιδιαίτερα που φωνάζει για διαιτησία η ΠΑΕ ΑΕΚ 2 μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση στη οποία έγινε -ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια- φερέφωνο του βάζελου.

αν και ολυμπιακος επειδη τον παω,το χω παρατηρησει επανηλειμενως αυτο που λες και το θεμα ειναι οτι δν το χει αυτο,ουτε το κατεβασμα της μπαλας,ουτε καλη μπαλια… .αμυντικα συνηθως ειναι πολυ καλος αλλα χαλαει τη συνολικη του εικονα απο κατι τετοια κουλα που κανει…

έχει αρχίσει και μου τι δίνει λίγο στα νεύρα το θέατρο του παραλόγου.

δλδ αδικήθηκε η αεκ και βγήκε να γκρινιάξει για δολο ο αδαμίδης. μετά βγαίνει ο μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της λίγκας να τα πει κι αυτός ένα χεράκι για τη διαιτησία. μετά δε θα δοθεί και στον βάζελο κάνα πέναλτι μαρς και θα βγει να γκρινιάξει κ ο πατέρας. όλοι κατά της κακιάς διαιτησίας. ρε άντε στα τσακίδια όλοι σας, υποκριτές.

α. δλδ dude ΔΕΝ αδικηθηκε η ΑΕΚ χθες. (αν το ειδες το παιχνιδι, discuss)

εφταιγε παλι το οτι οι παιχτες ειναι μετριοι, ανικανοι να τελειωσουν τις φασεις, επειδη πισω ειμαστε τσιρκο, επειδη τον μπαγεβιτς τον εχουν παρει χαμπαρι ολοι οι προπονητες στην ελλαδα. συμφωνοι. κ εγω θα ηθελα καλυτερους.

αλλα βλεπε κ τα γεγονοτα. 3 αγωνιστικες τωρα εχεις κανει οσες φασεις εχουν κανει ο γαυρος κ ο βαζελος μαζι. βλεπεις μια καποια διαθεση να παιχτει μπαλα. με εστω, μετριους παιχτες. αλλα τι να λεει αυτο; παμε παλι οπως περυσι. παιζεις τα στοιχειωδη, εισαι λιγο ατυχος, δεν παιρνεις k αυτα που δικαιουσαι στο γηπεδο, μεχρι τελη οκτωβρη παιζει κ να 'σαι 7-8 βαθμους απ’την κορυφη. εξω η ΑΕΚ, piece of cake.

κ μετα…; πουταναριο ολα. απο νοεμβρη εκτος στοχων, γκρινια απο τον κοσμο. για τους παιχτες, τον μπαγεβιτς, τη διοικηση. αλλη μια χαμενη χρονια κ μπλα μπλα μπλα, θα τρεχεις 2ο γυρο να μπεις οσο το δυνατον καλυτερα στα play-off.

δεν πιστευω να νομιζει κανεις οτι (θα μας αφησουν να) παμε για πρωταθλημα, ε…;

εγω παντως που πηγα χ8ες γηπεδο, 8υμη8ηκα και γιατι το ειχα σταματησει:-k

δεν ξερω αν οι παικτες ειναι μετριοι, ανικανοι κλπ
αυτο που ειδα ηταν για τα πανηγυρια
(εκτος απο το τελευταιο 10λεπτο και καναδυο φασεις που οντως κατι πηγε να γινει)

ο ΥΠΝΟΣ προσωποποιημενος
(εκτος απο τζιμπουρ που ελιωσε να τρεχει)

να φτασουν σε σημειο να τρεχουν για το Χ με τον αστερα #-o#-o

και μετα τη ληξη τα γνωστα: ο μπαγιεβιτς,το γηπεδο, ο μπαγιεβιτς

τα ιδια και τα ιδια :-k

πσ: πολυ καλος ο τερματοφυλακας του αστερα παντως

:trumpet:ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ