Αεκαρα

Ναι ειδικά πέρσι πήραμε πάρα πολλά πέναλτι, δεν προλαβαίναμε να μετράμε! :lol:

Ντάξει άμα θέλετε να σας σφυράνε όσα κοροϊδεύατε τόσα χρόνια, δεκτόν, απλά να το λέτε ξεκάθαρα.
Του Γκέντσογλου είναι ακριβώς ίδια φάση με αυτή που ΟΛΟΙ (γαύροι και μη) κοροϊδεύαμε τον Μαρινάκη ότι ζητούσε στο ματς με τον Ηρακλή. Και ΟΛΟΙ παραδεχτήκαμε πόσο γελοία έγινε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που τα ριχνε στην διαιτησία μετά από εκείνο το ματς.

όπως θα διάβασες για την φάση του γκέντζογλου δεν λέω κάτι γιατί όντως δεν είναι πέναλντι.αναφέρω μόνο τα πεναλντι στον μανωλά και στον σκόκο τα οποία ήταν και τα 2.δεν θέλω να παίρνει χαριστικά σφυρίγματα η ΑΕΚ αλλά δεν μπορούν να μην της δίνουν καθαρά πέναλντι.

Έτσι κιαλιώς, αν είχε δώσει τάλλα δύο, που ήταν πέναλντι, σιγά μην έδινε κιαυτό:):!:

το χειρότερο ειναι πως και στην φαση του Μανωλα αλλα και στην φαση του Βυντρα με το ανυπαρκτο πεναλτι οι διαιτητες ειχα καλο οπτικο πεδιο και μπορουσαν να δουν την φαση καθαρα.

Tι λεει ο Κρισπ ρε;;; Ρε του Σκόκο είναι πεντακάθαρο πέναλτι!!

Έλα ρε Μάνσον τώρα, τον βρίσκει ΟΚ, αλλά είναι η κλασική βουτιά “αισθάνθηκα μια επαφή, με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, σηκώνω τα χέρια και πέφτω”. Μια χαρά όρθιος μπορούσε να μείνει ο Σκόκο.

Τεσπά, νταξ πλάκα έχει, κάνει κι ο Αδαμίδης το κομμάτι του, καλά νάμαστε να γελάμε.

για δώσε λινκ να δω κι εγώ, μόνο του μανωλά έχω δει μέχρι τώρα.

Το θέμα είναι πως με όλη αυτή, τη σωστή, ενασχόληση με τη διαιτησία, βάζουμε στην άκρη πως η ομάδα δεν παίζει ΤΙΠΟΤΑ

πρώτο μου ποστ μετά το ματς εδώ

δε σημαίνει ότι αν γκρινιάζεις για τη διαιτησία, είσαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι της ομάδας σου. ομοίως και αντίστροφα.

για τον σκόκο κι εγώ είπα ότι μάλλον μπορούσε να μείνει όρθιος. βέβαια πιθανότατα, έτσι όπως ήταν κλεισμένος δε θα κατάφερνε τπτ. το λέω αυτό γιατί θυμάμαι και πέρσι φάση σε ματς του πάο που χα πει κάτι αντίστοιχο, αλλά τότε αν θυμάμαι σωστά ήταν ελεύθερος ο παίχτης. τέσπα.

παρόλα αυτά, το πέναλτι είναι ΜΑΡΣ. δεν του παίρνει απλά το πόδι, του το κλωτσάει. και το χειρότερο όλων είναι ότι ο διαιτητής είναι στα 8 μέτρα με καθαρό πεδίο. ή στραβός ήταν ο άνθρωπος ή τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

γκέντζογλου δε βρήκα και δε με νοιάζει κιόλας. και στις 2 φάσεις ο διαιτητής βλέπει καθαρότατα και από κοντινή απόσταση τι γίνεται. άρα ή άχρηστος είναι ή τα τσέπωσε γενναία. άσε τις συγγνώμες γελοίε και τράβα στον αγύριστο.

το έγραψε και ο μάνσον. ενώ οι παο/γαύρος παίζουν ?? ας έδινε ένα πέτσινο στις Σέρρες να έφερνε Χ ο ολυμπιακός και θα συζητουσαν ολοι τώρα για τις εμμονές του βαλβέρδε και αν πρέπει να δει παρέλαση, ενώ τώρα διαβάζεις δηλώσεις νικοπολίδη “θέλουμε χρόνο, οι βαθμοί έχουν νόημα, θα έρθει και το θέαμα”

οι νίκες, ακόμη και οι ανέμπνευστες, σου κερδίζουν χρόνο να δέσεις και να παίξεις.

montecristo δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Η δική μου ομάδα θέλω να παίζει καλά και μακάρι οι υπόλοιποι να μην σταυρωνουν βαθμό.

Είναι προφανές πως ακόμα και άθλιος να είσαι ΠΡΕΠΕΙ να σου δίνονται αυτά που δικαιούσαι. Αλλά μην για τον κάθε Κουκουλάκη θάβουμε πως δεν ξέρουμε που πατάμε και που βρισκόμαστε στο γήπεδο

έχεις την πιο παραγωγική ομάδα έως τώρα. ίσως κ την πιο άστοχη. αν αρχίζουν να ευστοχούν κ υπογράψουν επιτέλους οι σκοκοτζεμπουρ, θα δούμε μια άλλη ΑΕΚ. αν μέχρι τότε όμως φας άλλες 2-3 πιστολιές, θα πάμε στην λογική της περσινής σεζόν, που ο μόνος καημός είναι να κόψουμε το πρωτάθλημα από τον γαύρο

O Tζιμπούρ έχει υπογράψει ήδη, ο Σκόκο είναι κοντά. Η ομάδα από την μέση και πίσω είναι χωνί, από την μέση και μπροστα έχει δυνατότητες και τις βγάζει κατά διαστήματα. Τα καλά διαστήματα όμως πρέπει να γίνουν τρόπος παιχνιδιού και μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει γίνει. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν είναι οι απόλυτες ομάδες, όπως και η ΑΕΚ έχουν πολλά μειονεκτήματα οπότε μέχρι να δουμε 50-50 έχουμε κάθε δικαίωμα να γκρινιάζουμε. Αν βλέπαμε δυο υπερομάδες να διεκδικούν τον τίτλο και εμείς είμαστε όπως είμαστε τώρα θα έλεγα “άσ’το ποιά διαιτησία, οι άλλοι είναι επίπεδα πιο πάνω”. Ε, δεν ισχύει όμως…

Κατά τα άλλα: http://www.soccerplus.gr/article/aek-panathinaikos-xoris-theates

Αμα γινει και αυτο θα γελασει και το παρδαλο κατσικι

Γαμω την ΕΠΟ στεγνα. Οποτε τους κατεβει (ή οποτε τους συμφερει) θα βγαλουν αποφαση. Οπως ειπε και ο Νικ απο πανω, θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.

μαλλον οποτε τους συμφερει.Με λιγα λογια μετα την ερχομενη τριτη ωστε να παιξουμε κεκλισμενων των θυρών με τον βαζελο…

αν τιμωρηθεί η αεκ μετά απο 46 μέρες(από το μάτς της καλλιθέας) να παίξει κεκλεισμένων των θυρών με τον πάο θα πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο.

Βέβαια όλα τα ρεπορτάζ λένε ότι τα επεισόδια θα θεωρηθούν μεμονωμένα και θα φάει απλώς πρόστιμο.
Την πρώτη αναβολή πάντως η ίδια η ΑΕΚ την είχε ζητήσει.

δεν το είχα υπόψιν μου.και να την είχε ζητήσει η αεκ δεν θα είχε στο μυαλό της τόσο μεγάλη καθυστέρηση της εκδίκασης.

Tην είχε ζητήσει η ΑΕΚ επειδή η υπόθεση εκδικαζόταν την ίδια μέρα με το ματς με την Νταντί.