χωρίς ντιοπ/καφέ/τζιμπουρ η ΑΕΚ πρέπει να δείξει στον Βόλο αν υπάρχει φέτος σαν ομάδα
ανησυχώ προσωπικά
χωρίς ντιοπ/καφέ/τζιμπουρ η ΑΕΚ πρέπει να δείξει στον Βόλο αν υπάρχει φέτος σαν ομάδα
ανησυχώ προσωπικά
ο μπεος υποσχεθηκε 3 γκολ.!!\
edit
ΟΛ. ΒΟΛΟΥ: «Λυπούμαστε πολύ?»
Ουδέποτε ο Αχιλλέας Μπέος είπε στους οργανωμένους οπαδούς πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα πετύχει τρία γκολ κατά της ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. «Όταν ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να αναγνωρίσει την αίσθηση του χιούμορ, λυπούμαστε πολύ», αναφέρεται μεταξύ άλλων.
Η ανακοίνωση
«Όταν ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να αναγνωρίσει την αίσθηση του χιούμορ, λυπούμαστε πολύ. Η κα Μ. Μοσχονά δυστυχώς παραποίησε τα λεγόμενα του κ. Αχιλλέα Μπέου για λόγους σκοπιμότητας, σχετικά με το 3-0.
Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία και ο Ολυμπιακός Βόλου έτσι την αντιμετωπίζει και τη σέβεται, όπως και όλους τους αντιπάλους.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ζητά από όλους τους φιλάθλους να μην παρασύρονται από τέτοιου είδους δημοσιεύματα».
O τζιμπουρ μαλλον θα παιξει κανονικα,ξεπερασε το προβλημα του λενε στα ρεπορταζ.
την κράτησε την υπόσχεση ο μπεος…
πηλαδακη ζηλεύεις…??
Κάτι ήξερε. Άθλια εμφάνιση, ειδικά στο α’ ημίχρονο σα να μην μπήκε η ομάδα στο γήπεδο. Σκόκο προσπάθησε να πάρει το ματς και με τις επιλογές του τελικά το έχασε. Σε ένα ματς με “φιλική” διαιτήσια δεν τα καταφέραμε. Κρίμα. Μόνο λίγο μετά το γκολ ισοφάρισης του Λύμπε ανεβήκαμε αρκετά. Γκέντζογλου έπρεπε να βγει στο ημίχρονο.
Μπράβο στον Ολυμπιακό Βόλου!
ειμαι τοσο εκνευρισμενος που με το ζορι γραφω…να ρωτησω μονο εγω εκτος απο αδιαφορια παιχτων,βλεπω και ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ μπαγεβιτς???τι τον πηρε τον πατσατζογλου να πουμε για χαφ???και βαζει τον γιαχιτς δεξια που του εκανε πλακα ο σολακης που τον εβλεπα πριν δεκα χρονια στν πατρα με την παναχαικη(παιχταρα ηταν τοτε)…και τον μπλανκο…οκ πεσμενος δεν ξερω και εγω τι αλλα τι τον βαζεις στο 80φευγα καθε φορα?να σου κανει τι?δεν ειναι και ο μεσι…ελεος με τα κολληματα του…απο οκτωβρη εκτος στοχων παλι…
Εφυγε ο μπαγεβιτς
τι εγινε πως και δεν το ανεφερε κανενας?
άρχισαν τα όργανα
όλοι οι αντιμπαγεβιτσικοί πανηγυρίστε…
να δούμε τώρα τι θα γίνει
Επιτέλους τέλος ο πολυνίκης σερβοέλληνας βάτραχος-προδότης πρώην προπονητής !!! 2 χαμένα χρόνια…ΟΥΣΤ !!! Ούτε νεκρό δε θέλω να σε δω, να μείνεις στο λιμάνι στον Ολυμπιακό…Άλλωστε με αυτούς τους παλαίμαχους παίζεις αποτυχημένε…Πάρε μαζί και Πατσατζόγλου, Λούκατς, Γιάχιτς, Μάκο, Λεονάρντο κλπ !!! ΟΥΣΤ !!!
Αισχος εμφανιση,ο ΟΛΒ μας εκανε οτι ηθελε.
ο Δελλας πρεπει να φυγει αμεσως
Αλλα δε συμφωνω με τα λεγομενα του Ροκ Βασιλ
Kαλημερα.Δεν θα προκαλεσω σε καμμια περιπτωση,απλα θα πω οτι η ομαδα μου κερδισε αξια.Ο Ολυμπιακος Βολου επαιξε αξιοπρεπεστατα,χωρις να φοβηθει καθολου την Α.Ε.Κ και καταφερε με επιθετικους προσανατολισμους να παρει το παιχνιδι.
Οσον αφορα στην Α.Ε.Κ,εχει πραγματικα προβλημα και πρεπει να κανει παρα πολλα για να ορθοποδησει.
Παραιτηθηκε και ο κατ’εμε μεγας Ντουσαν Μπαγεβιτς και μενει να δουμε τι θα γινει τωρα στην Α.Ε.Κ.
Ρε παιδια πειτε μου ομως ειλικρινα,πιστευετε οτι ολοι αυτοι οι παιχτες που αγωνιζονται στην Α.Ε.Κ εχουν πραγματικα θεση σε αυτην την ομαδα?
Εγω σαν τριτος θεωρω οτι καποιοι εξ αυτων ειναι πολυ λιγοι για να φορουν τη φανελα της Α.Ε.Κ.
Επιτέλους εφυγε ο Μπάγεβιτς. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει μετά τον περσινό αποκλεισμό με τον Θρασύβουλο αλλά κάλλιο αργά παρά ποτε.
Από Κετσεντζόγλου:
"@ Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Καλύτερα γιατί η ντροπή είναι τόσο μεγάλη που δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να πεις για έναν τέτοιο αγώνα. Εδώ έκαναν μάγκα τον Μπέο. Οπως τα είπε ο πρώην Πανιώνιος έτσι έγινε. Μόνο αυτό αξίζει σαν τιμωρία για τον προπονητή και τους παίκτες της ΑΕΚ που τα ονόματα τους γράφτηκαν δίπλα σε αυτή την νύχτα ντροπής. Την μαύρη σελίδα. Και θα τους κυνηγάει ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα μείνουν στην ομάδα.
@ Για τον Μπάγεβιτς τα πράγματα δεν μπορούσαν να γίνουν αλλιώς. Ας λέει ο… Νικοπολίδης τώρα στη ΝΕΤ ότι υπάρχει μια μερίδα οπαδών που δεν ήθελε τον Μπάγεβιτς. Σίγουρα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Αλλά ο Μπάγεβιτς έφυγε από την ΑΕΚ επειδή απέτυχε σαν προπονητής. Aπλά πράγματα. Δύο φορές η ΑΕΚ ήρθε τέταρτη και φέτος μετά από τέσσερις αγωνιστικές με το ευκολότερο πρόγραμμα είναι ήδη πέντε βαθμούς πίσω από τον ΟΣΦΠ έχοντας χάσει από τους δυο νεοφώτιστους σε δύο παιχνίδια που το ένα έγινε σε ουδέτερο γήπεδο, το άλλο σε ένα ωραίο γήπεδο με 4000 Ενωσίτες οπαδούς. Θα ήταν τρεις αν ο Κουκουλάκης δεν της έκλεβε δύο βαθμούς αλλά και πάλι η αποτυχία είναι δεδομένη. Δεν νομίζω πως είχε το κουράγιο να συνεχίσει, δεν μπορούσε να αλλάξει τίποτα παρότι στην φετινή σαιζόν και η σχέση του με τους παίκτες είχε φτιάξει και με την διοίκηση, που δεν είναι ανύπαρκτη, είχε καλή συνεργασία, δεν πήγαινε άλλο. Αλλωστε ο ίδιος πριν ένα μήνα είχε δηλώσει πως αυτή η ομάδα του θυμίζει την ομάδα της δεκαετίας του 90. Αρα και οι παίκτες και οι συνθήκες ήταν όπως έπρεπε, σύμφωνα με τον ίδιο, αρα η ευθύνη για ότι είδαμε μέχρι τώρα είναι βασικά δική του. Καλά έκανε και παραιτήθηκε κρατόντας τουλάχιστον για τον εαυτό του την τελευταία λέξη. Γιατί πιστεύω πως η απόλυση του ήταν θέμα χρόνου. Εφυγε χωρίς άσχημα γεγονότα και χωρίς να διχάσει τον κόσμο με τον τρόπο φυγής του αφού ούτε ο… ίδιος δεν πιστεύει πως αδικήθηκε σε κάτι και δεν νομίζω πως κανείς που άκουσε την είδηση αιφνιδιάστηκε ή απόρρησε. Εφυγε επειδή δεν τα κατάφερε, όπως φεύγουν δεκάδες προπονητές κάθε εβδομάδες σε όλο τον κόσμο. Οαν προπονητής της ΑΕΚ χάνει από τον Τεννέ με τον Τσίγκα και τον Τσιώλη με τον… Σολάκη (!) μέσα σε ένα μήνα απλά φεύγει χωρίς καμία δικαιολογία. Δεν θα ευχηθώ καλή συνέχεια στην καριέρα του γιατί νομίζω πως είχε πει ότι η ΑΕΚ θα είναι η τελευταία του ομάδα. Θα μπορούσε να είναι και η παντοτινή αν δεν επέλεγε τον Φεβρουάριο του 1996 να γίνει επαγγελματίας. Το φαγητό ξαναζεστάθηκε δυο φορές αλλά παρέμεινε άνοστο. Ετσι είναι η ζωή. Η σκληρή ζωή του ποδοσφαίρου.
@ Η ΑΕΚ φυσικά δεν πεθαίνει. Κοιτάει μπροστά. Είναι ευτύχημα το ότι έφυγε νωρίς, αφού κατάλαβε πως δεν τράβαγε το πράγμα, και υπάρχει ένα σχεδόν ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά. Η ΑΕΚ έχει παίκτες ιδώς από την μέση και μπροστά για πολύ μεγαλύτερα πράγματα. Τώρα ο Σταύρος Αδαμίδης και οι συνεργάτες του πρέπει να βάλουν το… μαχαίρι στον λαιμό των μετόχων και να εξασφαλίσουν το μεγαλύτερο δυνατό μπάτζετ για τον προπονητή της ΑΕΚ. Είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ το να φέρει έναν προπονητή που να εγγυάται όσο το δυνατόν περισσότερο δουλειά και αποτελέσματα. Οχι μόνο αγωνιστικά αλλά και στην ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών. Εναν προπονητή μακράς πνοής που να ξεκινήσει να χτίζει την ομάδα για το μέλλον χωρίς όμως, σε καμία περίπτωση, να ρίξει λευκή πετσέτα σε ένα πρωτάθλημα που μόλις άρχησε και με αντιπάλους που, με εξαίρεση τον ΟΣΦΠ του Σαββάτου, δεν έχουν δείξει τίποτα περισσότερο από αυτήν την τραγική ΑΕΚ. Λύση μπάλωμα σημαίνει χαμένη χρονιά και ίσως χαμένες χρονιές. Εγραφα τα ίδια τον Μάιο όταν δεν είχε ξεκαθαρίσει το αν θα μείνει ή θα φύγει ο Μπάγεβιτς, το ίδιο ακριβώς ισχύει και τώρα που ο Μπάγεβιτς και… έμεινε και έφυγε. Αυτά, Καλή συνέχεια στην ΑΕΚάρα, Που κανείς δεν μπορεί να την κάνει μικρότερη."
Εκφράζομαι απόλυτα…
Ας φέρουν τουλάχιστον τον Κωστένογλου τώρα μέχρι τέλος της χρονιάς και μετά βλέπουμε. Δεν είναι για δοκιμές και ξένους στο ελληνικό πρωτάθλημα προπονητές που θέλουν χρόνο προσαρμογής. Κρίμα για το Ντούσαν, άξιζε να φύγει με τίτλο. Δε νομίζω όμως ότι θα σταματήσει προπονητική, ίσως πάει σε καμιά Εθνική.
στηρίζουμε κωστένογλου. προσωπικά, όταν το καλοκαίρι έλεγαν για αλλαγή προπονητή, καλοέβλεπα τη λύση μπάγεβιτς για τεχνικό διευθυντή
μπορούμε να μην πάμε στην πετρούπολη κ να χάσουμε το ματς 2-0 στα χαρτιά???
έγινε και έφυγε ο μπαγεβιτς…
άντε να δω οτι θα πάει κάπως καλύτερα η αεκ…
\θα πάει όμως…?
γιατί με μια φυγή δεν λύνονται όλα τα προβλήματα…
δεν χρειάζεται προπονητής ας πούμε για να πει στα δυο σέντερ μπακ να μην ειναι 25 μετρά μακριά σε φάση που υπάρχει μόνο ένας αντίπαλος…
πρέπει και μερικοί παίχτες να κοιτάξουν τον εαυτό τους και να κάνουν αυτοκριτική…
Με την παραιτηση του μπαγεβιτς τελειωσε και η ασπιδα που υπηρχε στη διοικηση κ στους παικτες,απο εδω και περα καθε αποτυχια θα την χρεωνονται η διοικηση και οι παικτες,ας αναλαβουν τις δικες τους ευθυνες.
Εγω ετσι οπως ειδα χθες την Α.Ε.Κ Δελλας,Γιαχιτς,Σκοκο(Παιζω οποτε ο Ερμης ειναι αναδρομος),Λυμπε κ φυσικα ο τραγικος Γκεντσογλου,ειτε γιατι δεν μπορουν ειτε γιατι μεγαλωσαν και πλεον δεν μπορουν να προσφερουν οσα πρεοσεφεραν στο παρελθον,καλο θα ηταν να αφησουν τη θεση τους για τους επομενους.
Και φυσικα τα καψονια στον Μπλανκο(ζεσταμα απο το '35,αλλα εισοδος στο '87)κανουν κακο στην Α.Ε.Κ.
Αυτα τα ειδα κ τα λεω σαν τριτος.
Όπως και με Χάιντουκ έτσι και χτες ο Ντιοπ(τότε) και ο Γκέντσογλου (τώρα) ανέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο κατακόρυφα, προφανώς όταν τους είπε τι ήθελε ο Μπάγεβιτς να κάνουν.
Η αλήθεια είναι ότι με τέτοιο Τζιμπούρ, ο Μπλάνκο δεν είναι για να ξεκινάει. Έχουμε και Έντερ που φαίνεται εξαιρτική περίπτωση αν και δανεικός.
Άποψη μου ότι το ματς χτές το έχασε ο Σκόκο. Ο Λύμπε πήρε ένα σωρό φάουλ με πλάτη, από την άλλη ο Δέλλας δεν μπορούσε, με Γιάχιτς δεξί μπακ να παραπέει. Ίσως με Πάτσα πίσω δεξιά να είναι καλύτερα.
Το σύστημα όμως με 3 πίσω και ότι επιθετικό έχεις μέσα για να πάρεις το ματς, κόβωντας ουσιαστικά την ομάδα στα δυο, ούτε στο μάνατζερ δεν το κάνεις.
Τώρα που η ομάδα είναι σχεδόν εκτός πρωταθλήματος θα ανανεώσει άραγε ο Σκόκο;
Αδαμιδης: «Μην ξεφτιλίζετε άλλο τη φανέλα»
Αρκετά σκληρά λόγια χρησιμοποίησε ο Σταύρος Αδαμίδης σε ομιλία που είχε προς τους παίκτες της ΑΕΚ στη σημερινή προπόνηση.
«Τα ψέματα τελείωσαν. Μην ξεφτιλίζετε άλλο τη φανέλα. Τα όρια μεταξύ της αποθέωσης και του ξύλου είναι πολύ κοντά», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης και κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να προσπαθήσουν να αλλάξουν το πρόσωπο της ομάδας.
Aς τον μαζέψει κάποιος αυτόν τον καραγκιόζη επιτέλους, πρώτα απειλεί ότι δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα και τώρα προειδοποιεί τους παίκτες του ότι θα φάνε ξύλο.