Α ρε τίγρης που του χρειάζεται…
Τον είδαμε και αυτόν όταν τον χρειάστηκε η ομάδα…
o αδαμίδης φαίνεται πως μέχρι τώρα είναι γάτος. αν μας κλείσει κ κάποιον αξιόμαχο προπονητή μέσα σε δεκα μέρες, θα του βγάλω το καπέλο. έτσι κ αλλιως, ντούσαν δεν ήθελε, άρα έχει επιλογές στο μυαλό του
πάντως αν διασυρθούμε την πέμπτη κ δεν κερδίσουμε την κυριακή, αρχίζουμε και πάλι τις μαθηματικές ελπίδες…
και εγω πιστευω οτι το να φερεις εναν ξενο πρπονητη αυτη τη στιγμη που να μην εχει ιδεα για το ροστερ της ομαδας και γενικα απο Ελλαδα ειναι σαν να πετας λευκη πετσετα και να λες οτι παω να φτιαξω ομαδα ,οποτε στοχοι απο του χρονου…
με αυτο το σκεπτικο ο Αναστασιαδης :papas:δε θα ηταν μια πολυ καλη λυση λετε??
Εσύ στη θέση του Αναστασιάδη θα άφηνες Εθνική Κύπρου (που ανεβαίνει σταδιακά) να έρθεις στην ηλεκτρική καρέκλα της ΑΕΚ ;
Χαρά πάντως σήμερα στην Εξέδρα, εεεε;:):!:
Φιλε λυπαμαι που θα διαφωνησω μαζι σου,αλλα το ματς χθες δεν το εχασε ο Σκοκο,αλλα το κερδισε αξιοτατα ο Ολυμπιακος Βολου.
το λέει για τις 2 ευκαιριίες που έχασε ο σκόκο μετά το 1-1.εννοέιται οτι αν έβαζε την μία από τις 2 ευκαιρίες το μάτς θα ήταν εντελώς διαφορετικό.με τα “αν” όμως δε κερδίζεις.
ο ολυμπιακός βόλου κέρδισε δίκαια.τώρα το να λέμε αν το έχασε η ΑΕΚ το μάτς ή το κέρδισε ο ολυμπιακός βόλου δεν ωφελεί.
Δεν διαφωνούμε. Και γω πιστεύω ότι κέρδισε πανάξια ο Ολυμπιακός Βόλου γιατί ήταν καλύτερος. Απλά ήθελα να τονίσω ότι ο Σκόκο ενώ μπορούσε να βοηθήσει παίζοντας ομαδικά, απλά δεν το έκανε.
εγω δεν θελω ξενο προπονητη…ελληνας που να μας ξερει…οσο για τον αδαμιδη(ενταξει υπερβολικο αυτο με το ξυλο) εγω μαζι του…να ριξει προστιμο σ ολους…και στον λυπεροπουλο και σ οσους επαιξαν…
αυτο ειναι αλλο θεμα και δν το εξετασα,βεβαια δν το θεωρω αδυνατο να γινει…πρωτα απ`ολα το ανεφερα αν θα μπορουσε να ειναι επιλογη της αεκ,που εγω πιστευω πως καπου προς τα κει πρεπει να κινηθει…
Πως να ριξεις προστιμο σε παικτες που τους χρωστας λεφτα?
Εύκολα.
Ρίχνεις το πρόστιμο και έτσι τους χρωστάς λιγότερα.
σορρυ αν κανω λαθος δεν κραταω και τα βιβλια της ομαδας αλλα νομιζω οτι απο τοτε που ανελαβε ο αδαμιδης οι παιχτες πληρωνται κανονικα (και ας εχουμε χιλια δυο χρεη)…δεν τα δινει ο ιδιος βεβαια αλλα εχει βαλει ταξη…περσι ειχε πεταξει ταξιτζης παιχτη εξω απο το ταξι επειδη δεν ειχε να πληρωσει…δεν ειναι ιδια κατασταση…τεσπα βαμε στο προστιμο καποια τιμωρια στην τελικη:)
καλά έκανε κι έφυγε ο μπάγιεβιτς. τώρα τελειώσανε όμως οι δικαιολογίες.
τώρα δε θα φταίει ο ντούσκο όταν δε θα μπορεί ο σκόκο (του σχεδόν ενός μυρίου) να βρει στα πέντε μέτρα τον τζεμπούρ (των 800 χιλιάδων).
επίσης, φαντάζομαι ότι ο μπάγιεβιτς έφταιγε προχτές όταν ο σκόκο πατώντας την περιοχή με αντίπαλο στα 10 μέτρα αποφάσισε να σουτάρει με την πρώτη επαφή αντί να προχωρήσει και να το σιγουρέψει. ε?
εγώ πάντως έφυγα από τα νεύρα μου πριν το 2ο γκολ του ολυμπιακού. πάλι καλά…
να δεχτώ όσα ακούω περί τακτικής κτλ, αλλά ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε ότι μια ομάδα με απλά ΣΟΒΑΡΟΥΣ παίχτες, θα είχε βάλει 2-3 γκολ για πλάκα μετά το πρώτο και μέχρι το 80’ στον ολυμπιακό βόλου…
για μένα το σοβαρότερο λάθος του μπάγιεβιτς είναι ότι επέλεγε παίχτες που γνώριζε από το παρελθόν με βασικό κριτήριο την συμπεριφορά τους… ο λόγος είναι προφανής, μη χαλάμε τζάμπα σάλιο.
για μπροστά, να το καταλάβω. αλλά το κέντρο της αεκ τους τελευταίους αγώνες είναι χειρότερο και από την άμυνά της…
μακάρι να βρεθεί άξιος προπονητής που να μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, αλλά εγώ αμφιβάλλω αν υπάρχουν περιθώρια. το μόνο που μας σώζει είναι τα χάλια (και) των υπολοίπων… αν κι ο ολυμπιακός μια χαρά μπάλα έπαιξε το σάββατο ε.
όσον αφορά την αεκ, μιλάμε για μια ομάδα που από το κέντρο και πίσω έχει ΤΡΥΠΙΟ ρόστερ.
στην άμυνα πλην του μανωλά (αν και φοβάμαι ότι θα καεί κι αυτός), έχουμε ουσιαστικά μόνο έναν νασούτι που χόρευε ζεϊμπέκικα με τον αστέρα και υποτίθεται πως περιμένουμε να ενσωματωθεί στην ομάδα… άντε να δούμε. ο δέλλας νταξ, δεν αποκτήθηκε για βασικός, ούτε αυτός δεν περίμενε ότι θα αναγκαζόταν να βγάλει τόσα ματς.
πλάγιους ΔΕΝ έχουμε. δυστυχώς ο λαγός δεν μπορεί το παιδί, ένα καλό ματς έχει παίξει μόνο φέτος, αλλά γενικά μπάζει αβέρτα. η εναλλακτική από αριστερά υποτίθεται πως είναι ο ντάντομο, ο οποίος μάλλον έχει σα μοναδικό προσόν ότι κάνει ρίμες με τη λέξη “'άτομο”.
από δεξιά γελάει ο καθε πικραμένος. ο γιάχιτς δεν είναι για μπακ, ούτε για χαφ, ούτε για σέντερ μπακ. για τπτ δεν είναι βασικά, πιο αργός κι από πελεκάνο λουσμένο με αργό πετρέλαιο είναι ο άνθρωπος (περσινό λάθος μπαγιεβιτς η απόκτησή του). αυτός κι ο ντόμπος… δλδ καλύτερα να δούμε πάλι γεωργέα από εκεί, χίλιες φορές. υπάρχει και ο αργυρίου, αλλά οι συνθήκες προσφέρονται για κάψιμο νεαρών παικτών τώρα…
αποκτήθηκε και ο πατσατζόγλου για μπακ απ τελευταία στιγμή. ας κράξουμε τον μπάγιεβιτς πάλι, άλλωστε υπήρχαν άπειροι παιχταράδες που μπορούσε να βρει με διακόσια χιλιάρικα και πήρε αυτούς. δεν πειράζει, τώρα οι μέτοχοι θα σκάσουνε ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ για να φέρουν προπονητή.
το κέντρο φέτος είναι μαύρη τρύπα. ειδικά 2-3 αγώνες τώρα που δεν υπάρχει ο καλύτερος περσινός παίχτης της αεκ (καφές) εκεί, είμαστε για κλάματα. πραγματική μαύρη τρύπα όμως ε. πλησιάζουν οι αντίπαλοι στα 20 μέτρα από τη σέντρα, εξαφανίζονται και τσουπ! ξαφνικά εμφανίζονται 15 μέτρα από την περιοχή της αεκ… δείτε αμυντική συμπεριφορά ο γκέντζογλου στο γκολ του φορτούνη ρε παιδιά, το βλεπα και τράβαγα τα μαλλιά μου. φαντάζομαι οδηγίες μπάγιεβιτς. ε δε γίνεται ρε γμτ ο καφές που είναι πιο αργός από μάκο και γκέντζογλου να μαρκάρει περισσότερο από δαύτους. δε γίνεται ο λυμπερόπουλος και ο τζεμπούρ να μαρκάρουν πιο πολύ από τα χαφ. οδηγίες ντούσαν κι αυτές φαντάζομαι. ο ντιοπ να δούμε πότε και αν θα πάρει μπρος. όχι πως περιμένω τρέξιμο από αυτόν, αλλά τουλάχιστον ας κάνει αυτά που ξέρει καλά…
οι μπροστινοί υποτίθεται πως το έχουνε, ο τζεμπούρ και ο λυμπερόπουλος κάνουνε ό,τι μπορούνε, απ’ τους άλλους έχω πολλά παράπονα όμως.
μακάρι να γίνει ένα θαύμα και να παίξουμε μπάλα φέτος.
btw, εσύ
παραλίγο να με κάνεις να πω χοντράδα, αλλά δεν.
στο δημοτικό οι γαυροβάζελοι θυμάμαι πως λέγανε
οριτζινάλ, οριτζινάλ, οριτζινάλ 21!
φωνάζουν τα, φωνάζουν τα, φωνάζουν τα μαλακισμένα!
τελικά δίκιο είχαν.
ντουντ τα λες ωραια φιλε!!!μπραβο σου!!!(ειχες παει και βολο?)…μια ενσταση μονο…ο μπαγεβιτς για εμενα φερει μεγαλο μεριδιο ευθυνης…2χρονια τωρα εχει φτιαξει μια αεκ που παιζει με γιομες και αν μεινει πισω στο σκορ δεν το βγαζει που να κατεβει ο θεος κατω…οι κοντρες του με παιχτες μονο κακο εχουν κανει οπως και τα κολληματα του(λεοναρντο-αμπαλος να παιζει συνεχεια,εμμονη στον γιαχιτς δεξι μπακ και αλλα τοσα)…προσωπικα δεν θα μου κανει καμια αισθηση με καινουργιο πρπονονητη να δω μπλανκο απο τα παλια για παραδειγμα//
καλά, δε διαφωνώ. πάντα είχε κολλήματα σαν προπονητής ο μπάγιεβιτς. πόσο μάλλον τώρα που γερνάει και παραξενεύει. μες τη ροή του ματς ας πούμε, ποτέ δεν είχε να δώσει το κάτι παραπάνω. καλά έκανε κι έφυγε, αφού το πράμα δε δούλευε. δεν έχει και πολύ σημασία ποιός έφταιγε από τη στιγμή που δεν τσούλαγε η φάση.
ο λεονάρντο πάντως φέτος έχει προσφέρει σαν αλλαγή, ειδικά στο ματς με τη χάιντουκ. για τον γιάχιτς μη τα ξαναλέμε. για τον μπλάνκο τώρα, δεν ξέρω αν υπάρχει επιστροφή…
time will tell, τον καρκίνο να δω πως θα τον γλυτώσουμε φέτος.
μονο με χαιντουκ ομως…ειλικρινα δεν μπορω να τον βλεπω αυτον τον ανθρωπο…εχω να εκνευριστω τοσο με παιχτη απο εποχες του νικλσας του μαλπασα…τεσπα εδω να ειμαστε να τα συζηταμε…8)
“πιο αργός κι από πελεκάνο λουσμένο με αργό πετρέλαιο είναι ο άνθρωπος”
θεϊκή φράση.!
ο μπλάνκο δικαιολογημένα είναι πάγκο.αυτή την στιγμή ο τζιμπούρ είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον μπλάνκο.συν οτι είναι πολύ καλύτερος σαν παίκτης ο τζιμπούρ( μειονέκτημα του ο περίεργος χαρακτηρας του).