Αεκαρα

Για να φερουν προπονητη απο το πανω ραφι οι παππας/νοτιας πρεπει να βαλουν το χερι πιο βαθια στη τσεπη,με κασε απο 300-500 χιλιαρικα τι ποιοτητας ξενο προπονητη να φερεις και τι απαιτησεις να εχεις μετα.

Tα ονοματα που ακουστηκαν δεν νομιζω οτι ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα,σιγα μην σηκωθει ο χιμενεθ,ο σιμεονε να ερθουν στην ελλαδα κ στην ΑΕΚ των χιλιων προβληματων που μπαζει απο ροστερ,απο μπατζετ,απο παντου,με τι εγγυησεις,με τι προοπτικες.

Οι αργεντινοι μονο σαμπανιες δεν ανοιξαν που εφυγε ο μπαγεβιτς,2 εξ αυτων μαλιστα ειπωθηκε οτι τη στιγμη που εγινε γνωστη η παραιτηση του,λιγο πιο μετα κοιτουσαν το κουπονι να δουν αν κερδισαν στο στοιχημα.:!:

=D>=D>=D>

Άσε που δεν είμαι Original αλλά Α.Ε.Κ. και μόνο Α.Ε.Κ.

Πείτε ρε ποιον θέλετε για νεο προπονητή. Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί πιστευω πως ο Τιμούρ είναι η καλύτερη επιλογή.

το είχε πει κάπου πιο πισω ο κρισπ

με τιμουρ η ΑΕΚ δεν θα βλέπεται, αλλά θα παίρνει βαθμούς. φοβάμαι πως θα είναι σαν την ομάδα σάντος, στα πιο απελπιστικά της.

από την άλλη ο σιμεόνε έλεγε χθες στους δημοσιογράφους πως ούτε θέλει να ξέρει που πέφτει η Ελλάδα, κ σήμερα είναι στο εξώφυλλο της εξέδρας

δεν ξέρουμε τα ονόματα που ακούγονται. μακάρι να φέρουν κάποιον ισπανόφωνο, να μιλάει με σκόκο μπας κ παίξει μπάλα…

καλά, μην έχεις και τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου ρε μάγκα.
η μοναδική πρόταση που αφορούσε εσένα στο ποστ ήταν αυτή κάτω από το quote (και πολύ σου ήταν).

αεκ και μόνο αεκ δεν ξέρω αν είσαι και δε με νοιάζει κιόλας. ανεγκέφαλος είσαι σίγουρα πάντως. κι άλλοι είχαν θέμα με τον μπάγιεβιτς, αλλά δεν εκφράζονται σαν υπανάπτυκτα πιθηκοειδή.

για προπονητή δεν ξέρω, σοβαρός άνθρωπος σε αυτή τη φάση λίγο δύσκολο να βρεθεί.

Τιμοθρ για να βγαλουμε τη χρονια, μιας κ ξερει την ελληνικη πραγματικοτητα.
Απο του χρονου βλεπουμε, κανα ξενο

από ξένους προτιμώ τιμούρ μάλλον.βέβαια και ο χαβιέ αγκίρε του Μεξικού φαίνεται πολύ καλός αλλά με υψηλό κασέ.γενικά μάλλον θα γούσταρα πιο πολύ λύση κωστένογλου ή βλάχου.με ανησυχεί οτι ο αδαμίδης ακούγεται οτι θέλει πολύ σόουζα…

μα βλάχο στην ΑΕΚ >???

βλαχο ???

έλα ρε οριτζιναλ…

τον οποίο σοουζα οι οπαδοί της ομάδας του παρακαλάνε τον θεό να έρθει κάποιος να τους βοηθήσει να φύγει …
κάθε αγωνιστική τρώει 4 γκολ…σορρυ, προχθές έφαγε 6.!

*βεβαία αυτό που λέω δεν έχει να κάνει …

ναι ενώ ο σόουζα ας πούμε είναι προπονητής με περγαμηνές…μην είμαστε προκατειλλημένοι με τους έλληνες.

η ΑΕΚ έπαιξε καλή μπάλα μετα τα 3 σερί για πρώτη φορά με τον κωστένογλου στον πάγκο.

Ρε παιδια ο Σόουζα με τι προσόντα κρίνεται απο την διοίκηση σαν “εκλεκτός”; #-o

δεν ξέρω πραγματικά…από αυτούς που συζητάνε στην ΑΕΚ προτιμώ πάντως τιμούρ

Αν ο Σιμεόνε μεσα στις επόμενες έξι μέρες μεταπειστεί νομίζω ότι είναι η καταλληλότερη των καταλληλότερων λύσεων. Διαφορετικά ο Τιμούρ είναι ότι πρέπει για την ΑΕΚ και η άποψη μου είναι ότι σε βάθος χρόνου θα παίξουμε και μπάλα, πέρα από τα αποτελέσματα που λέει και ο Μόντε. Με τον Κωστένογλου η ΑΕΚ όντως είχε παίξει καλή μπάλα αλλά κάτι με τρενάρει, για Βλάχο δεν το συζητάω, ούτε να το σκεφτόμαστε. Επίσης μια πολύ καλή λύση θα ήταν και ο…

Ντούσαν Μπάγεβιτς…:stuck_out_tongue:

Ε είστε άμπαλοι δεν εξηγείται αλλιώς :stuck_out_tongue: Καλά ρε συζητάτε σοβαρά να πάρετε τον τιμούρ για προπονητή???

δεν είπα για σιμεόνε γιατί απότι διάβασα δε πολυγουστάρει να έρθει ελλάδα.μάλλον όμως εξελίξεις θα έχουμε μετά το παιχνίδι με την Ζενίτ

@Ζούγκλα

Εγω θα γουσταρα με χιλια να τον δω στον πάγκο πάντως…

και μετά από 2 χρόνια ο προπονητής θα στηρίζεται επιτέλους από όλους στο γήπεδο.

Ο τιμουρ ειναι προδοτης,πηγε στον οσφπ.:p:p

ναι αλλά ο τιμούρ είναι ο πρωταγωνιστής του παρακάτω.

στο 0:23

Φέρτε Κασάπη ρε, δίδυμο με Κωστένογλου, τρίδυμο με Τιμούρ :slight_smile:
Πραγματικά Πάολο Σόουζα ; Παρατάμε όλους τους στόχους ;