Αεκαρα

+666

ήμαρτον ρε παίδες. λευκή πετσέτα

Δεν μπόρεσαν ποτέ να χωνέψουν αυτά που τους έκανε και σαν παίκτης και σαν προπονητής όμως γι’ αυτό δεν έδεσε το γλυκό… :stuck_out_tongue:

Πέραν του ότι ο Τιμούρ ήταν μεγάλος παίκτης, δεν βλέπω πως θα βοηθούσε την ΑΕΚ τώρα. Η άεκ θέλει σταθερή διοίκηση, λεφτά και παίχτες. Είναι εκτός πρωταθλήματος και δεν μπορεί να κοντράρει πάο-οσφπ. Ο τιμούρ το πολύ να φτιάξει μια καλή αμυντική ομάδα που θα σταθεί ίσως πιο αξιοπρεπώς. Έχετε άλλη αίσθηση?

άσχετα που όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο kimi είναι προδότης :stuck_out_tongue:

Αυτή η καλή αμυντική ομάδα, μπορεί να φέρει αποτελέσματα, και τα αποτελέσματα…ποτέ δεν ξέρεις:):!:

Eκτός πρωταθλήματος από την τέταρτη αγωνιστική δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να ειναι η ΑΕΚ. Επίσης το ότι δεν μπορεί να κοντράρει τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό από που προκύπτει; Η Ανόρθωση του Κετσπάγια ήταν μια χαρά ελκυστική ομάδα, ο Ολυμπιακός του Κετσπάγια όχι αλλά ας θυμηθούμε και τι εντολές είχε. Έπρεπε να μπει στους ομίλους του Champions League πάση θυσία με ένα ρόστερ το λιγότερο μέτριο και χωρίς καμία σοβαρή καλοκαιρινή μεταγραφή. Αναγκαστικά, υπό την πίεση του χρόνου έφτιαξε μια ομάδα αποτελεσμάτων και όχι θεάματος. Και απολύθηκε αήττητος επειδή έκανε αυτό για το οποίο προσλήφθηκε. Αυτό που έγραψα πιο πριν για τους λόγους που δεν έδεσε το γλυκό στον Ολυμπιακό δεν το έγραψα ειρωνικά.

Εγώ προσωπικά έχω την αίσθηση ότι σε αυτή την ΑΕΚ, ο Κετσπάγια μπορεί και να δέσει την άμυνα της (όπως έκανε στον Ολυμπιακό) και να οργανώσει κάτω από ένα σχέδιο το ταλέντο που έχει από την μέση και μπροστά και που αυτή την στιγμή φαίνεται μόνο από ατομικές ενέργειες. Ναι, εγω προσωπικά έχω την αίσθηση ότι ο Κετσπάγια, ακόμα και αν αρχικά δώσει μεγαλύτερο βάρος στην άμυνα και η ομάδα παίρνει απλά αποτελέσματα χωρίς να βλέπεται, σε βάθος χρόνο μπορεί να παρουσιάσει ένα σύνολο που θα παίζει και μπάλα.

Η άεκ δεν έχει προπονητή, δεν έχει γεμάτο ρόστερ, δεν έχει λεφτά και δεν έχει διοίκηση ικανή να κοντράρει τους άλλους 2 . Η αίσθηση μου είναι αυτή και μακάρι να κάνω λάθος. Το ντέρμπι με τον πάο κοντά είναι πάντως…

Όντως ο Κετσπάγια δεν είχε χρόνο στον Ολυμπιακό κλπ. Πάντως νομίζω ότι με προπονητή τον κετσπάγια η 3η θέση είναι το ταβάνι. Από την άλλη, στην ελλάδα είμαστε, όπου πήρε πρωτάθλημα ο Σουμ άρα…

:lol::lol::lol::lol::lol:

Σωσον κυριε…:papas::papas::papas: Δεν γινεται να παθει γαστρεντεριτιδα σημερα ο κερζακοφ?:stuck_out_tongue:

σήμερα δύο είναι τα τινά.διασυρμός ή διασυρμός…:p:p

ούτε να ανοίξω την τηλεόραση δεν πρόλαβα…!!

EDIT: η μισή ελλαδα ευχαριστεί την αεκ για το ποιο σίγουρο over εδω και χρόνια.
αλλά να ξαναπούμε πως οταν παίζει μια ελληνική ομάδα στην ευρωπη συνήθως οι διαιτητές ειναι για τα μπάζα…

καποιος να κλεισει παρακαλω πολυ το στομα αυτου του καραγκιοζη που κανει μεταδοση στο ζενιτ αεκ–ειναι ελεεινος και τρισαθλιος—ελεος

κατα τα αλλα μια χαρα παιζει η αεκαρα

εκεί που έδειξε η ομάδα να ισορροπεί το παιχνίδι έκανε την μαλακία ο νασούτι.δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έδιωξε πιο γρήγορα την μπάλα.

δεν ξερω πραγματικα. για πες μου εσυ γιατι δεν εδιωξε???

βλεπεις αλλον αγωνα μηπως???:stuck_out_tongue:

θα επανελθω αργοτερα αφου δω ολο το ματς
μια παρατηρηση αμυνα-νηπιαγωγειο…

ωραία έπαιζε γιατι οι άλλοι κέρδιζαν 2-0…αμα ηταν στο 0-0 ακόμη, μπάλα δεν θα ακουμπούσε…

Περιμένουμε με αγωνία δηλώσεις Αδαμίδη που θα απαιτεί διαγραφή του διαιτητή, απειλώντας ότι δεν θα τελειώσει το Γιουρόπα Λιγκ και απαιτώντας άμεσα ραντεβού με Πλατινί.

το θέμα είναι οτι μετά το 20’ η ΑΕΚ έπαιζε καλύτερα από την Ζενίτ.

μαρεσει που έχεις κάνει quote το σημείο που αναιρεί αυτό που λες.!

κρισπ ειλικρινα κουραζεις…
δηλαδη καταλαβες κατι που μπηκες και ειρωνευτικες?και γενικα δεν καταλαβαινω την νοοτροπια στο φορουμ να μπαινουν οπαδοι αλλης ομαδας στο τοπικ μιας αλλης να ειρωνευτουν,να σπαμαρουν να κανουν χαβαλε,καζουρα το οτιδηποτε(εγινε και χθες στο τοπικ του παναθηναικου)…φτιαξτε ενα τοπικ καζουρας να το κανουμε μπουρδελο…

στα του αγωνα ειδα αυτα που περιμενα και δεν εχω να σχολιασω πολλα…
στα συν η πολυ καλη εμφανιση ντιοπ που εκανε καλες ενεργειες
ΤΟ ΠΛΗΝ ο νασουτι που δεν παιζει να εχει καταλαβει οτι παιζει ευρωπη και αν διαμαρτυρηθει εστω δικαιως στον διαιτητη πρηζοντας του τα παπαρια θα φαει καρτα…εδω μπορει να του χαριστει καποιος

αυτα