Αεκαρα

Δε μας γαμάς βραδιάτικα?
Ό,τι γουστάρω θα γράφω αν θεωρείς ότι είναι κόντρα στους κανόνες του φόρουμ πάτα το report.

Άντε πόσταρε τίποτα ουσιατικό στο μουσικό κομμάτι του φόρουμ και μετά τράβα να μου πεις ότι κουράζω.

δεν παταω ριπορτ εννοειται…μια παρατηρηση σου εκανα και μετα γενικευσα…
και αυτα που ακουω ειναι πολυ ουσιαστικα για μενα και μονο για μενα στην τελικη
τεσπα οφ τοπικ τερμα…peace…

ελα μην μαλώνετε…

παράνομη η επέκταση που παει να γινει στο προπονητικό κέντρο της αεκ…ή έτσι κατάλαβα…

Αυτή η ομάδα δεν έχει σχέση με την περσινή και την προπέρσινη. Παρόλο που χάσαμε με βαρύ σκορ, έπαιξε ωραία μπάλα η ΑΕΚ. Αρκετές πάσες και πίεση, αν και πίσω ήμασταν για κλάμματα με τα σέντερ μπακ ειδικά να βρίσκονται αλλού. Ο Σκόκο έκανε πάλι τα δικά του στη φάση της αλλαγής. Τι γίνεται τελικά με την ανανέωσή του;

Είναι αδικία πάντως για τις υπόλοιπες ομάδες το να φτιάχνεται μια με εκατοντάδες εκατομμύρια από το πουθενά (που δεν προέκυψαν από τίτλους, πωλήσεις παιχτών), αγοράζοντας ό,τι καλύτερο μπορεί, πχ Ζενίτ, Τσέλσι, Μαν.Σιτι.

1-0 η Χάιντουκ την Άντερλεχτ και τώρα πάμε Βέλγιο για αποτέλεσμα.

Στα του προπονητή, δε μου πολυαρέσει η λύση Χιμένεθ που λένε πως φαντάζει η πιο πιθανή. Δεν έχει ιδέα από Ελλάδα και για να προσαρμοστεί θα θέλει καιρό. Αν τον θέλουν ας πάρουν μέχρι τέλος Κωστένογλου, Σαβέβσκι, Ραβούση :stuck_out_tongue: και τον ξεκινούν από τέλος χρονιάς. Αν θέλουν σώνει και καλά Ισπανό, ας πάρουν Χουάντε Ράμος.

Όπα μάστορα…εντάξει γιατί να μην κάνουμε και λίγη πλάκα, τι είναι το ποδόσφαιρο, αν δεν κάνουμε και λίγη πλάκα μεταξύ μας…τόσο σοβαρή υπόθεση είναι για μας τους οπαδούς;:):!:

από τί ακριβώς αναιρείται το οτι η ΑΕΚ έπαιζε καλύτερα μετά το 20’?

Ο σκοκο εκνευριστηκε γιατι ηθελε να χτυπησει αυτος το πεναλτι,τετοιες συμπεριφορες δεν πρεπει να τις ανεχτει ο νεος προπονητης.

για αυτό το σκηνικό λέει και το παρακάτω άρθρο και για πολλά άλλα.

άμα σου λέω οτι έπαιζε καλά επειδή το ματς ήταν ήδη στο 2-0 τι μου λες οτι έπαιζε καλά πάλι απο την αρχή???

τελοςπαντων, γαματο…

ελληνας προπονητής ξερει το πρωτάθλημα και της καταστάσεις…
ξένος προπονητής παίζει και να τον σεβαστούν…ειδικά αν ειναι όνομα…
διαλέγετε και παίρνετε

δεν έιπα οτι έπαιζε καλά απο την αρχή.από το 20’ είπα οτι έπαιζε καλά.ουσιαστικά το ίδιο πράγμα λέμε.

κλαιν…αφού όλοι την είχαν σίγουρη την ήττα…δεν τρέχει κάτι…

Ο Μπάγεβιτς ήταν συνδυασμός. Ξένος προπονητής που ξέρει το πρωτάθλημα και δεν τον σέβονταν. :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol:

με σκότωσες :smiley:

Για τη Ζενίτ είσαι αρκετά άδικος, έχει βασιστεί κατά πολύ σε γηγενείς παίκτες που μάλιστα ήταν κατά ένα μεγάλο μέρος ο κορμός της πολύ καλής Ρωσίας του 2008.

Ενδεικτικά Κερζάκοφ, Αρσάβιν, Πογκρέμπνιακ, Ζιριάνοφ, Ντενίσοφ, Ανιούκοφ και παίζει να ξεχνάω κι άλλους.

πλησιάζει ο πάουλο…

Έχεις ένα δίκιο για Ζενίτ, αλλά όταν έχεις από πίσω Gazprom (2005 και μετά νομίζω) δίνεις άνετα 20 και 30 εκατομμύρια για Danny και Bruno Alves.

Απο την ΑΕΚ λενε οτι δεν επηρεαζει το προπονητικο αυτη η αποφαση του ΣτΕ,αλλα μπορει να σημαινει επιπλεον καθυστερησεις στην ολοκληρωση του.Απο εκει κ περα ενας θεος ξερει ποτε θα μετακομισει η ομαδα στο κατα τα αλλα νεο υπερσυγχρονο προπονητικο.

ναι…είμαι μάλλον για όλα τα επιπλέον η απόφαση και όχι για τα κυρίως κτίσματα…

κάτι τέτοιο διάβασα και εγώ.οτι για όσα έχουν χτιστεί δεν υπάρχει πρόβλημα. το πρόβλημα προέκυψε με τις εξτρα χρήσεις του προπονητικού.

Ολα δειχνουν οτι ο νεος προπονητης θα ειναι τελικα ο χιμενεθ,ο αδαμιδης επεστρεψε και απο οτι εχει διαρευσει ειναι πολυ κοντα στο να κλεισει,ας ελπισουμε να επικρατησε η λογικη και να ειναι ο χιμενεθ και οχι ο σοουζα.

Κατα τα αλλα 1-0 την ξανθη σε ενα μετριο παιχνιδι.