O Nτιοπ πάντως σημερα ήταν ο καλύτερος του γηπέδου…
Με τρώει να πω κατι ακομα αλλά…
[SPOILER]θα με πείτε γραφικό γαμώτο…[SPOILER]λετε να το πω;[SPOILER]άντε θα το πω:[SPOILER]Με Μπάγεβιτς ούτε στα όνειρά μας δεν θα το βλέπαμε το σημερινό… :p[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
καλά δεν είδαμε κ καμία δουλειά χιμένεθ όμως…ευτυχώς όταν χτύπησε ο γιάχιτς δεν είδαμε κανένα πάτσα να τραβάμε τα μαλλιά μας. η ΑΕΚ ήταν σοβαρή κ αποτελεσματική.
άντε να ανανεώσουν σκοκο τζιμπουρ να ηρεμήσουμε κ να μιλάμε μονο για μπάλα.
τον παο τον τρώμε την επόμενη βδομάδα? έπαιξε τπτ ?
κάτσε να δούμε, έχουμε ψωμί ακόμα. οι 3 κεντρώοι σίγουρα βοήθησαν πολύ, αλλά αν δεν υπήρχαν σωστά τελειώματα (μόνος είπες ότι κάναμε ελάχιστες φάσεις), ποιός ξέρει που θα κατέληγε το παιχνίδι… έχουμε δει σε άλλο ματς μέχρι τώρα τέτοιο ποσοστό επιτυχίας στην τελική προσπάθεια? ειδικά το 2ο κ το 4ο γκολ ήταν άριστα. το 3ο όπως έπρεπε και στο 1ο και το σουτ του τζεμπούρ ήταν σωστό και το τελείωμα στον ουρανό του καφέ. στα 4 παιχνίδια που χω δει την αεκ φέτος, δεν υπήρχε αυτή η αίσθηση. αντίθετα, χάναμε πολύ πιο εύκολες φάσεις.
μακάρι να αλλάξει η κατάσταση και να δούμε ΜΠΑΛΑ. χέστηκα για τίτλους, λίγη μπάλα να δούμε να γουστάρουμε. αυτή τη φορά η διοίκηση οφείλει να στηρίξει έμπρακτα τον κόουτς, όχι μόνο στα λόγια.
btw, το ματς δεν το δα, μόνο φάσεις πριν λίγο, αλλά… είχα βγει να πάρω εφημερίδα και περνώντας από μια καφετέρια άκουσα τον σχολιαστή να λέει πως ο χιμένεθ φωνάζει συνεχώς στον σκόκο να γυρίσει να βοηθήσει τον λαγό στην άμυνα. αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει ρε :lol:. πρώτο παιχνίδι με νέο κόουτς και εκεί, τον χαβά του…
Ωραίο παιχνίδι η Αεκ σήμερα, φανταστικό γκολ ο Σκόκο. Αλλά ρε γαμώτο στην καφετέρια που ήμουν άκουγα πάλι κάτι γραφικούς αεκτζήδες να λένε ένα κάρο βλακείες του στυλ “έχουμε προπονητάρα τώρ, φάνηκε η δουλειά του” και τέτοια.
Τα πράγματα είναι απλά, οι παίχτες δεν γούσταραν τον Ντουσαν και τέλος.
Δεν είναι μόνο οτι δεν γουστάραν…υπήρχαν σημαντικές μικρές λεπτομέρειες όπως τα 3 χαφ…Πολύ πιο συμπαγής η ομάδα! Και θα συμφωνήσω και εγώ οτι ο Diop ήταν εξαιρετικός σήμερα! Άντε να δούμε!
Χαλαρώστε ρε, μην αρχίζετε τα “Σιγά μην γινόταν αυτό με Ντούσαν” ή τα “Δεν γούσταραν τον Ντούσαν” κλπ.
'Ενα ματς ήταν μόνο, με έναν ανύπαρκτο τεσσΆρη.
Να σας δούμε με τον βάζελο τώρα, εκεί θα φανούν περισσότερα από την δουλειά του χιμένεθ.
ας κλείσει η μαύρη τρύπα στο κέντρο ώστε να χει χρόνο ο προπονητής να δουλέψει και την πολύ προβληματική φέτος άμυνα και βλέπουμε. θα θυσιαστεί μια θέση στην εμπροσθοφυλακή, αλλά δε νομίζω πως υπάρχει άλλο εφικτό σενάριο…
btw, επειδή δεν είδα ματς, πιο μπροστά έπαιζε ο σκόκο ή ο λεονάρντο?
τι έβαλε ο άλλος…
οκ, ήταν και ο άλλος εκτός θέσης κάπως, άλλα τρελή σουταρα…
συνήθως ελλαδα δεν βλέπουμε τέτοια γκολ…και δεν εννοώ απο απόσταση…εννοώ με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο…Nice… 8)
ερώτηση σε όποιους είδαν το μάτς. εγώ είδα το τελευταίο εικοσάλεπτο.
ήταν ιδέα μου ή όντως ο χιμένεθ κατέβασε 4-1-4-1?
απότι κατάλαβα έβαλε τον ντιόπ στην αρχή αμυντικό χαφ μπρόστα από τα στόπερ και μετά που βγήκε ο ντιόπ έβαλε τον καφέ.
το συτημα ουσιαστικα ηταν 4-3-2-1. καφες, μακος κ ντιοπ οι 3 με τον καφε συνηθως λιγο πιο μπροστα. λιγο ομως…
απο κει και περα θα πω κατι που δεν το ειπε καποιος και μου εκανε ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ εντυπωση. επειδη ειμαι πρηξας, μπηκα και ειδα τη στατιστικη ΟΛΩΝ των περσινων ματς πρωταθληματος 1 προς 1. ο κυριος ΣΚΟΚΟ ειχε κανει σε 1 ματς 3 κλεψιματα και σε ολα τα αλλα λιγοτερα. σε ολα τα αλλα. σημερα το παλικαρι εκανε 7!!! πιο πολλα απο καθε παικτη μας (5 ειχε ο 2ος ντιοπ). οι πιθανοτητες ειναι 2: “μπαγεβιτς ***** σε μισω, οσο με προπονεις θα τα ξυνω” και “ας παιξω καλα γιατι πλησιαζει γεναρης να κλεισω σε καλυτερη ομαδα”. αλλιως δεν εξηγειται. ο σκοκο πρωτη φορα μαρκαρε και μαρκαρε παρα πολυ. ελπιζω με χιμενεθ να στρωσει και πανω απο ολα να μεινει εστω κ με 5 μυρια το χρονο…!
αυτο ακριβως!το περιμενα οτι θα επαιζαν ετσι αλλα την τεσσαρα ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα.[B]παντα[/B] η αλλαγη προπονητη στη μεση της χρονιας κανει καλο στα πρωτα παιχνιδια.δηλαδη παιχτες που παιζουν με ψυχη και θελουν να δειξουν πραγματα.ετσι και τωρα.βεβαια δεν πρεπει να παρουμε αερα γιατι με την πρωτη στραβη θα προσγειωθουμε αποτομα.επιμενω πως θελω να δω μπλανκο βασικο.
αααα και ρε σκοκο αν και λεω [B]ΑΝ[/B] θες μας τρελαινεις…
ναι μεταξυ σοβαρου και αστειου καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα και παλι εγω βλεπω οτι εχει μεγαλα σωματικα μειονεκτηματα οπου τον κανουν να φαινεται εκνευριστικα αργος,να μην μπορει να κανει καιριες αμυντικες επεμβασεις και να χανει πολλες φορες τη μπαλα χωρις λογο…
τωρα θα μου πειτε γτ φαγωνεσαι…επειδη πρωτον ειναι κριμα γι την αεκ και δευτερον δε μπορω να ξεχασω οτι αυτος ο ποδοσφαιριστης(?) επαιζε σχεδον ενα μηνα πρωτοσελιδο στις εφημεριδες σας [SPOILER]κοινως μας τα χαν κανει τσουρεκια[/SPOILER]…
παιδια τι λεμε τωρα για τον ντιοπ??? ειναι πολυ παιχτουρα! κραταει πολυ καλα τη μπαλα, την παιρνεια απο ολους, βαζει τελεια σωμα και που δεν ειναι γρηγορος δεν πειραζει γιατι βαζει και σωμα. επιπλεον ειναι 1.95 και εχει και καποιο διασκελισμο. αργος μεν αλλα κατα τα αλλα πολυ καλος. αν δεν τραυματιστει παλι (αν ξαναλεω) και παρα ματς πιστευω πως θα φανει οτι θα ειναι το καλυτερο ΑΜΥΝΤΙΚΟ χαφ στο πρωταθλημα…
2-3 ψύχραιμες σκέψεις βλέποντας το ματς με κολλητό, τρελαμένο Αεκτζή.
Μέχρι το 43’ το ματς δεν έχει φάση. Καλύτερη κυκλοφορία η ΑΕΚ, πιο επικίνδυνες αντεπιθέσεις ο Άρης που κοβόντουσαν με φάουλ.
Το ματς το ανοίγει η ενέργεια του Τζιμπουρ στο 0-1. Κάποιος άλλος θα έκανε σέντρα, ο Σαλπι π.χ. θα κέρδιζε κόρνερ, αλλά ο Τζιμπουρ είναι μετά τον Σισε ίσως ο πιο ικανός σε τέτοια θέματα.
Ο Χιμένεθ έκανε κάτι που του βγήκε, πιθανότατα μελετημένα. Ο Άρης έπαιζε στον άξονα με 2 στην πραγματικότητα αναπληρωματικούς που δεν βρίσκονταν και δεν κάλυπταν σωστά (Τόχα, Ναφτί) και έβαλε 3 κεντρικά χαφ, πράγμα μάλλον περιττό σε πολλές περιπτώσεις. Έτσι κλείδωσε τον άξονα.
Από την άλλη τα άκρα ήταν τελείως εκτεθειμένα και ο Λαγός αν το ματς ήταν πιο ανοικτό φλέρταρε διαρκώς με κόκκινη. Με Γιάχιτς και Λαγό τόσο ανοιχτούς, καλοί ακραίοι χαφ θα έκαναν πάρτι. Σε πολύ κακή μερα Κάλβο και Χαβίτο.
Στο 0-2 ο Άρης παράτησε τελείως το ματς. Η ΑΕΚ έπαιξε για να βάλει κι άλλα γκολ και τα έβαλε.
Ο Σκόκο για αυτό ειναι παικταράς, από το τίποτα κάνει φάση ή βάζει γκολ. Το ότι αρνήθηκε 850.000 λένε ότι οφείλεται στο ότι έχει συμφωνήσει αλλού.