τι έγινε?
στη μεση του αγώνα βάζουν διαφημίσεις γιατι κολλάει…
ahahahah θεοί :lol:
Ελπίζω αυτό που συμβαίνει σήμερα να μην είναι κάτι παροδικό και τυχαίο, αλλά η απαρχή της απότιναξης της ΜΙΖΕΡΙΑΣ :Ρ
κάθε ομάδα στο πρώτο ματς με νέο προπονητή στον πάγκο πάει καλά.
αν και για να μαι ειλικρινής, πίστευα ότι θα σπάσουμε ΚΑΙ αυτή την παράδοση :lol:.
για το 2ο γκολ της αεκ:
Ο Αργεντινός σούταρε… από το σπίτι του
δεν το χω δει ακόμα αλλά κλαίω.
χαχαχαχα κι εγώ το διάβασα και πέθανα
δέστα εδώ
http://www.derby.gr/football/1-superleague/31940-live-arhs-aek-video-live.html
δεν το είδα το μάτς αλλά και μόνο το 0-4 δείχνει τσόντα.
μακάρι να μήν είναι κάτι στιγμιαίο αλλά να είναι μια καινούρια αρχή.
Ρε τι έβαλε ο Σκοκο;;;;
αντε ρε το ποζερι…
ειδε του βυντρα μας χθες και ζήλεψε!!!
[SPOILER]
:p:p
πραγματικά τρομερό
[/SPOILER]
ναι το είδα και εγώ το γκόλ “από το σπίτι του”. φαλτσάκι στο σουτ δοκάρι και μέσα.πολυ ωραίο γκολ.
πώς γίνεται να μη φάγαμε γκολ ρε. γιαχιτς, δελλας, λαγος μέσα δεν ήταν? ο άρης πρέπει να ταν πραγματικά ψόφιος σήμερα :lol:
ισως οταν παιζεις καποιον μονοτερμα να μη χρειαστει να αμυνεσαι…για αυτο
ΥΓ:δεν εχω δει τον αγωνα,υποθεση κανω
θα το κανω συστημα να μην βλεπω τα ματς! οσα δεν ειδα κερδισαμε!
ρε λετε να στρωσει την ομαδα ο Χιμενεθ?? και κυριως λετε να στρωσει τον Σκοκο??
και εγώ απόρησα πως δε φάγαμε γκόλ…και μετά την θέση του γιάχιτς πήρε ο νασούτι!!!
Ε, αν εξαιρέσεις μια κεφαλια του Κοκε στο 54’ που την έκοψε ο Δέλλας λίγο πριν την γραμμή, άλλη φάση δεν έκανε ο Άρης. Η ΑΕΚ εκτός από τα τέσσερα γκολ έχασε άλλες δυο ευκαιρίες, δεν ήταν καταιγιστική δηλαδή. Το καλό με την ΑΕΚ σήμερα ήταν ότι κρατούσε πάρα πολύ καλά την μπάλα στο κέντρο (Ντιοπ, Μάκος, Καφές ήταν πολύ καλοί-ειδικά ο Ντιοπ) και έλεγχε το παιχνίδι με σωστό πάσινγκ γκέημ χωρίς όμως να (μπορεί να) πιέζει ασφυκτικά. Κλασσικό ισπανικό παιχνίδι δηλαδή…
ειδα το ματς (με ισπανικη μεταδοση λολ) μετα το 38!πολυ καλη η αεκ αλλα για να το πω και αλλιως, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ο Αρης.Απορω πως καμμια φορα, μετα απο καποια μεγαλη επιτυχια, μπορουν και ψελλιζουν τις λεξεις “παω για πρωταθλημα”…
ΓΚΟΛΑΡΑ ο Σκοκο,η μπαλα αλλαζει πορεια μονη της!!!Ο Σηφακης βεβαια εκτος θεσης…γενικα παντα το λεγα οτι ειναι μεγαλη παιχτουρα ο Νατσο και ξεχωριζει σαν τη μυγα μες στο γαλα εκει μεσα…παντα τον ηθελα στον Θρυλο(βεβαια πλεον δε χρειαζεται αφου εχουμε φετος Κεβιν-Γιαννακη:)).
Δν ξερω κατα ποσο εχει συμβαλλει στη νικη πρπονητικα η ειναι απλα θεμα ψυχολογιας αλλα εγω αν ημουν αεκτζης θα μουν αισιοδοξος με Μανολο!Αυτοι οι προπονητες απεχουν μιλια σε φιλοσοφια -τακτικη απο διαφορους μυρωδιαδες που ρχονται κατα καιρους…
παρολα αυτα το υλικο ειναι σχετικα φτωχο για φετος και επισης,με τον John Coffy[SPOILER][/SPOILER] στο κεντρο δν πας πουθενα,ειλικρινα πειτε με γραφικο αλλα απορω πως παιζει μπαλα αυτο το πραγμα…
τεσπα μπραβο στην ΑΕΚ,αντε να κοψει και κανα βαθμο απο τους αλλους την Κυριακη…
νομίζω δεν είχε ξαναπαίξει άλλη φορά φέτος με 3 “αμυντικά χαφ” η αεκ, σωστά?
τι γκολ έβαλε ο σκοκο ρε : |
ρε, δε γίνεται, τι έβαλε το άτομο.
Πολύ σοφτ άρης, δεν έκανε φάση, δεν έχει πλάγια μπακ. στο τρίτο γκολ έχει ένα τεράστιο κενό κ στο πρώτο, 2 αμυντικά χαφ της ΑΕΚ ειναι στην μικρή περιοχή.
σοβαρή ΑΕΚ, μεγάλη νίκη για ψυχολογικούς λόγους κ η δύσκολη βδομάδα αρχίζει με καλή ψυχολογία. δεν είδα τπτ φοβερούς αυτοματισμούς (πως θα μπορούσε άλλωστε) κ στα γκολ μίλησε η κλάση των παικτών που περιμένουμε να στηρίξουν την ομάδα στην σεζόν. το θλιμμενο πριγκηποπουλο είπε να παίξει σήμερα κ μας έδειξε γιατι τον ανεχόμαστε. μου άρεσε το κέντρο που έτρωγε παιδιά, κ η αλλαγή του γκερέιρο που δείχνει ότι όλοι υπολογίζονται.
παίρνουμε αποτέλεσμα στο βέλγιο, νικάμε παο κ μετά ο παο νικάει γαύρο κ το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά 8)
βλέπεις μπαλίτσα εσύ
διαφωνώ. είναι μεν αργός, αλλά κρατάει μπάλα. κ πρέπει να τον έχουμε για να είναι τρομαχτικός: στο 3-0 ο Άρης πάει να κάνει μια φάση, ο χαβίτο πάει να διεμβολίσει κ ο ντιοπ απλά στέκεται μπροστά του. και ο χαβίτο σαστίζει. σε ένα σοφτ κέντρο όπως της ΑΕΚ, ο ντιοπ χρειάζεται, αλλά πρέπει μετά ο μάκος να τρέχει κ για ντιοπ κ για καφέ