τουμπεκί ναι. εδώ το έχω να γράψω κάτι για τα ελληνικά σου, αλλά δεν θέλω βεντέτες… #-o #-o #-o
:D:D:D Ναι πρέπει κάθε φορά να διαβάζω ότι έχει γράψει στο forum ο μοντεκρίστος για να απαντήσω στο προηγούμενο post του. #-o#-o
όχι ειναι προτιμότερο τότε να γράφεις απλά ακυρότητες
I rest my case
Kαλα τα λεει ο Μόντε. Ρε συ ΚΙΜΙ αυτό το χριστιανικο αυτομαστίγωμα μέσα από τα ποστ σου είναι το κάτι άλλο, ε…
Δεν ειπε κανενας να μην μιλαει καθολου ο αδαμιδης η να μην υπερασπιζεται τα συμφεροντα της ομαδας,απλα για το συγκεκριμενο περιστατικο με την καταγγελια που εκανε δεν εχει να κερδισει τιποτα,να ειχαμε να λεγαμε,καθαρα για λογους εντυπωσεων .
Πεταξανε ενα μπουκαλι στο δελλα και μας το παρουσιαζουν απο την ΑΕΚ λες και εγινε ο Γ παγκοσμιος πολεμος στην τουμπα,τετοια διασταση εδωσαν στο θεμα,τι περιμεναν στην τουμπα, να τους υποδεχθουν με λουλουδια κ ανθοδεσμες?:roll:
Φιλε εγω δεν γουσταρω να φοραω κιτρινομαυρα γυαλια,αν το γουσταρεις εσυ κ ο μοντε προβλημα σας.
Ουτε εγω φοραω κιτρινόμαυρα γυαλια αλλα επίσης δεν αυτομαστιγώνομαι επειδη ειμαι ΑΕΚ. Δηλαδη σε φαντάζομαι να βλέπεις ματς της ΑΕΚ, να βάζει γκολ η ομάδα και να λες: “πφ, βάλανε ενα γκολ σε ελληνική ομάδα και πανηγυρίζουν κι όλας αντι να κλαίνε που έχουν πρόεδρο τον Αδαμιδη και δεν έχουν γηπεδο και έχουν να πάρουν πρωτάθλημα μια ζωη”…
μετρηστε μπουκαλια εδω…http://www.youtube.com/watch?v=XGV6sdC6Tqo
επισης μετρηστε μπουκαλια και πετρες στο 0:38…http://www.youtube.com/watch?v=5PnbQxrRjWo
αυτο που εχει γινει για ενα μπουκαλι απο της εφημεριδες κυριως της αεκ απλα δεν υπαρχει…απλα τα παραπανω επεισοδια αν γινονταν στη τουμπα,ο παοκ θα ειχε αποβληθει απτο πρωταθλημα,σωστα???επισης δε θυμαμαι να χε γινει ουτε καν αναλογος ντορος απτα ΜΜΕ για τα παραπανω ματς
ΥΓ:ο κακος εγραψε πως ο δελλας πεταξε το μπουκαλι πισω απτον παγκο και οχι πισω στην εξεδρα…αυτο μπορει να του γλιτωσει ποινη 3-5 αγωνιστικων
Γενικα ομως δεν εχει αξια να τα συζηταμε αυτα.
[B]ΟΛΟΙ[/B] οι οπαδοι εχουν κανει τα καφριλικια τους.
Τωρα γιατι η ΑΕΚ το εχει κανει θεμα μονο η ιδια ξερει.
η αεκ θέλει να καταγγείλει το θέμα.απο κει και πέρα τι τον απασχολεί τον ζαγοράκη τί θα κάνει η αεκ?
γενικά μ’ αρέσει αυτή η φάση που τις βγάζετε και μετράτε ποιών οπαδών η μαλακία είναι πιο απύθμενη, συνεχίστε :D.
την γλύτωσε ο δελλας…
μια αγωνιστική…
μια χαρά.
ο νταμπιζας και ο ρομεου έφαγαν απο μια αγωνιστική πριν 3 εβδομάδες(αρχικά 3.!!!) για αγώνα που έγινε 4 μήνες πριν.!!! με κενό φύλο αγώνα…:roll:
οπότε μια χαρά είστε…
ναι λέει έφαγε 1 γιατί είχε γραφτεί στο φύλλο αγώνος οτι δεν πέταξε το μπουκάλι στην εξέδρα αλλά “το εναπόθεσε στο χώρο πίσω από τον πάγκο”.
χεχεχε…
[SPOILER]στην τιμωρία της λαρισας το 4μηνο(:! φύλλο αγώνα δεν έλεγε [B]ΤΙΠΟΤΑ/B (μετά απο ερώτηση της παε) αλλά η παίχτες τιμωρήθηκαν με 3+1 αγωνιστικές…!!! στο τέλος επεσε στα 1+1… οποίος βρει πως(και γιατί) τιμωρήθηκαν οι δυο αθλητές κερδίζει πενταημερη διαμονή στο ψυχιατρείο…
*στα ίδια φιλικά με τις ίδιες ομάδες στους ίδιους χώρους στην ιταλια όλες οι ελληνικές ομάδες είχαν πάρει κόκκινες αλλά καμία δεν είχε πρόβλημα…:roll:
[/SPOILER]
πιο οφ τοπικ δεν γίνεται…συγγνώμη…:-s
άλλο λέγαμε όμως κ η συζήτηση γύρισε κάπου, που δεν έχει νόημα. ή τουλάχιστον εγώ δεν το βλέπω…
περι αδαμίδη
-έβαλε την ομαδα στο προπονητικό
-βρήκε 2 σοβαρούς προπονητές, κ υπόγραψε τον καλύτερο, άμεσα. α ρε αεκάρες ξεχνάτε εποχές τουμπάκοβιτς…
-μαζεύει τα οικονομικά
-κάνει διαχειριστικό έλεγχο για την εποχή νικολαϊδη
-ΔΕΝ δίνει λεφτά που δεν έχει, για να υπογράψει ο σκόκο και να χρωστάμε άλλα 50 χρόνια
-υπάρχει στα διοικητικά όργανα. μιλάει, ασχολείται. είναι διοίκηση, ξεχνάτε τα καλά τα περσινά…
-προχωράει το θεμα του γηπέδου (έτσι λέει τουλάχιστον)
-προσπαθεί να εναρμονιστεί η ομάδα με το financial fair play της uefa που θα ισχύει από του παραχρόνου κ οι υπόλοιποι θα τρέχουν
-μιλάει με τίγρη κ επενδυτές (έτσι λέει)
κ ειναι κ γκρίνιας, ενδεχομένως υπερβολικά.
πραγματικα υπάρχει κανένας σας που πιστεύει ότι κακοπέσαμε? :roll:
φυσικά και δεν εχει κακοπεσει η αεκ με αδαμιδη…
αλλά μερικές φορές φωνάζει ίσως λίγο παραπάνω από οτι πρέπει και όχι στις στιγμές που πρέπει…
και όταν δεν είναι ένας απο τους δυο μεγάλους, μπορεί να το ευχαριστηθούν οι οπαδοί σου, αλλά μπορεί να δημιουργήσεις και πρόβλημα στην ομάδα σου…ακραίο αλλά εδω που είμαστε όλα γίνονται… δεν θέλει και πολύ να παρεξηγηθεί κανένας απο τους δυο εύσωμους του ελληνικού ποδοσφαίρου και να τον έχουν στην μπούκα…
ναι ρε crimson να μην μιλάει ο αδαμίδης δλδ γιατι θα θυμώσει ο μαρινάκης και θα στείλει τους [B][U]ανθρώποι[/U][/B] του να μας κάνουν ντα…
ε ρε τι διαβάζουμε!~ να μην μιλάει κανείς δλδ να έχουμε ένα πρωτάθλημα για δύο…
:blink:
δεν είπα να κάνει αυτό…μόνο αυτό δεν είπα…
και σίγουρα δεν είπα αυτό: [B][I]γιατι θα θυμώσει ο μαρινάκης και θα στείλει τους ανθρώποι του να μας κάνουν ντα…[/I][/B]
για την αεκ μίλησα…
δεν χρειάζεται να “φωνάζει” σε μια συνέντευξη, ή σε μια συνεδρίαση της σουπερ λιγκ σε θέμα που δεν αφορά την αεκ…
δηλαδή εννοώ να μην φωνάζει πάντα με σκοπό να δείξει οτι υπάρχει, αλλά να το κάνει μόνο όταν πραγματικά το χρειάζεται η αεκ…
γιατί στο τέλος θα βρεθεί να του υποβιβάζουν τις “φωνές”…
*απορώ πως κατάλαβες αυτά απο το προηγούμενο ποστ μου…
ναι πραγματικά κ εγώ απορώ… :lol: #-o
ελα ρε συ…αφού ειναι εμφανές οτι εννοώ την αεκ…αυτός τι να πάθει δηλαδή??
όπως όταν λέω οτι ο πηλαδακης έχει ανοίξει πληγές και την πληρώνει δεν εννοώ τον ίδιο αλλά την λαρισα…
αυτοί δεν παθαίνουν τίποτα…!
Αυτο ακριβως.
Χθες εγινε το ραντεβου για τον σκοκο,το ιδιο εργο παιχτηκε,καμια εξελιξη,θα τα ξαναπουν σε αλλο ραντεβου και η ιστορια συνεχιζεται χωρις τελος.