κιμι εσύ θα έδινες 1,5 στον σκοκο ? με την βεβαιότητα ότι θα μεγαλώσει η τρύπα κ οτι ο τζεμπουρ θα θελει μετά 1 τουλάχιστον?
H AEK με Χιμένεθ έχει μεγάλη ευκαιρία να γίνει ομάδα-δύναμη.
Θέλει όμως σοβαρές κινήσεις, πχ να υπογράψει τον Σκόκο και το καλοκαίρι να το πουλήσει ώστε σε συνδυασμό με ένα καλό σκάουτινγκ να πάρει 2-3 παίκτες με αυτά τα λεφτά. Ενδεχομένως να πρέπει να πουλήσει και έναν εκ των Τζεμπούρ/Μπλάνκο για να κάνει άλλες 2-3 μεταγραφές.
Σιγουρα ειναι πολλα τα λεφτα,ειδικα τετοια εποχη,απλα περισσοτερο αναφερομαι στο οτι ολη αυτη η διαδικασια με τα ραντεβου που ποτε δεν καταληγουν πουθενα πρεπει να τελειωσει καποια στιγμη,υποτιθεται οτι συζητανε αλλα δεν βγαινει κατι οριστικο,απο ραντεβου σε ραντεβου χωρις να υπαρχει ουσιαστικη εξελιξη.
τον έχουν στο μπιρι μπιρι, μπας κ τον ψησουν. δεδομένων των ελαχιστων χρηματων, καλα κανουν, ασχετο αν μας εκνευριζουν
ειναι σαν την ζορικη γκομενα που θες να φας κ θα την βγαλεις εξω 10 φορες
κατα τα αλλα δικιο εχει ο κρισπ
πάντως εδώ λέει οτι μάλλον έκανε και άλλη λίγο πιο βελτιωμένη πρόταση.
μαύρα χάλια!!!άξιοι της μοίρας μας είμαστε με τέτοιες εμφανίσεις.
πατσατζογλου:bounce::bounce::bounce:
οτι ναναι!!!πίστευα οτι μπορεί να ανταποκριθεί τουλάχιστον αμυντικά σαν δεξί μπάκ αλλά δε δείχνει κάτι.μακάρι να ανέβει αλλά δεν το βλέπω.
Tα γνωστα παιδια μην τα ξαναλεμε κ κουραζομαστε,oι χτυπητες αδυναμιες ειναι γνωστες,συν τις απουσιες,αναμενομενα πραγματα.:dunno:
ο ανθρωπος ειναι ανυπαρκτος απλα…ουτε αουτ δεν εκτελει σωστα…δηλαδη ελεος…τα νευρα μου…πονανε τα ματια μας…
εντι το οτι ο 35χρονος λυμπεροπουλος γυρνουσε πισω για να βοηθησει την αμυνα δειχνει πολλα…
Το αποτέλεσμα μόνο έκπληξη δεν είναι. Η Καβάλα δεν είναι τυχαία στην τρίτη θέση και εμείς στην έκτη(;). Οι απουσίες τόσων παικτών φάνηκαν, όπως και η αδυναμία των αμυντικών.
Τραγική κατάσταση! Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι άλλες ομάδες βρίσκουν αξιοπρεπείς παίχτες και μεις μαζεύουμε κάθε κακομοίρη!
Το μόνο που φταίει είναι η διαιτησία και η ατμόσφαιρα ζούγκλας στο Ανθή Καραγιάννη.
αν είχαμε ντούσαν ακόμα, δε μπορώ να φανταστώ τι μπινελίκια θα τρωγε…
…και ξύλο θα έτρωγε…
αλλά ακόμη μερικοί πιστεύουν οτι και για το νέφος έφταιγε ο μπαγεβιτς…
τώρα ακούς την φράση "που τους βρήκαμε αυτούς τους παίχτες…"
πριν συνήθως κάτι για βατράχους και πρίγκιπες άκουγες…
Γιατι τις μεταγραφες στην Αεκ ποιος τις εκανε δηλαδη το καλοκαιρι? Δεν τις εκανε ο Ντουσαν?
[SPOILER]Δεν ειμαι Αεκ.[/SPOILER]
η αληθεια ειναι οτι εχει και ευθυνη ο Μπαγεβιτς για τον κορμο της ΑΕΚ…και για την ψυχολογια των παικτων…κατα τα αλλα συμφωνω crimson, ουτε πρεπει να τον βριζουμε αλλα και ποσο μαλλον το ξυλο που εφαγε στην Καλλιθεα που εμενα ως ΑΕΚτζη με προσβαλλει!
οπότε οτι(κακό) θα βλέπεις στην αεκ για 7 μήνες θα λες ότι έχει μερίδιο ο ντουσαν…??
αν ήταν έτσι τον χιμενθ τι τον πήρες.?
εγώ λέω οτι πριν δεν υπήρχε αυτό με τους παίχτες που έφταιγαν αυτοί που ειναι άχρηστοι άλλα αυτός που τους έφερε…
τώρα στον καινούριο δεν υπάρχει αυτή η πίεση για αυτό το θέμα(και δικαίως)
αλλά δεν εχει πίεση για τις επιλογές, δεν ευθύνες για την ψυχολογία, αρα τι κάνει στον πάγκο της αεκ…? χάνει και είναι στο απυρόβλητο εξ αιτίας του μπαγεβιτς??
άμα είναι έτσι αναλαμβάνω και εγω και χωρίς αμοιβή αν είναι
σιγά σιγά πρέπει να γίνεται κριτική και στον χιμενεθ…
αν κάνει στον πάγκο τα ίδια λάθη με τον προηγούμενο δεν μπορεί να μείνει στο απυρόβλητο…
και ας λένε οτι ο προπονητής κρίνεται τον ιουνιο.!!!
*το ξέρω οτι είμαι υπερβολικός, αλλά αν σκεφτείς οτι ο προηγούμενος έφαγε ξύλο πριν αρχίσει η χρονιά…
**και φυσικά έχει ευθύνες ο μπαγεβιτς αλλά οχι για τα επόμενα 25 χρόνια…
συμφωνω και εγω…απο το 2ο γυρο του πρωταθληματος θα εχει ηδη περασει το χρονικο περιθωριο που ζητησε ο Χιμενεθ θα αρχισει η κριτικη και εκει οτι εσπειρε θα θερισει
Το βασικο προβλημα της ΑΕΚ δεν ειναι ο προπονητης,ο χ ψ προπονητης αλλα πρωτα η ελλειψη διοικησης που θα δωσει προοπτικη στην ομαδα με οτι συνεπαγεται αυτο πχ ποιοτικες μεταγραφες,γηπεδικο κλπ.,αν πιστεψαν καποιοι οτι θα φυγει ο μπαγεβιτς κ θα λυθουν ως δια μαγειας τα αγωνιστικα και οχι μονο προβληματα τοτε εκαναν μαλλον λαθος εκτιμηση.
Τι περιμενουμε να κανει ο χιμενεθ με παικτες της ποιοτητας εντερ,πατσατζογλου,
γκετζογλου,νταντομο,καραμπελα,35χρονο δελλα,34χρονο γεωργεα,γιαχιτς,μπερνς,να τους μετατρεψει σε παικταραδες,να παιξει η ΑΕΚ υποφερτη μπαλα,τι ακριβως,θαυματα δεν μπορει να κανει ο ανθρωπος το ειπε απο την πρωτη στιγμη που ηρθε.
Και φυσικα υπαρχουν ευθυνες στον προηγουμενο προπονητη για τις φετινες μεταγραφες οι οποιες εγιναν αυτη τη φορα με τη συμφωνη γνωμη του και τη δικη του συγκαταθεση,πριν ομως απο αυτο ας σκεφτουμε πιο ηταν το διαθεσιμο μπατζετ για μεταγραφες το καλοκαιρι,τι καλυτερο θα μπορουσε να φερει καποιος αλλος ας πουμε με αυτα τα ψιχουλα.
Αντε να δουμε κ τα αποτελεσματα του διαχειριστικου ελεγχου,αρκετα τα καθυστερουν.